Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimnazijos

o gal galetumete ideti ta reitingu lentele is "Veido" cia:) ar bent jau desimtuka susakyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(@Frida@ @ 2007 09 06, 18:26)
o gal galetumete ideti ta reitingu lentele is "Veido" cia:) ar bent jau desimtuka susakyti smile.gif

Šiaip tie reitingai ne visai teisingi ir ne visai logiškai sudaryti. Nes pirmame dešimtuke (o gal dvidešimtuke?) yra tokių mokyklų, kuriose mokiniai net nesirinko valstybinių egzaminų ir stojo į visokias aukštesniąsias ir profesines (ir, aišku, įstojo pirmu stojimu), o tokių, kur mokiniai gavo nemažai šimtukų, įstojo į universitetus Lietuvoje ir užsienyje, yra ir 6-tame dešimtuke... doh.gif
Atsakyti
aaaa...gaila...o tai kokios Vilniuje gimnazijos geriausios.Kad butu stiprus, auk6tas lygis. Licejus man per aukstas pilotazas:) smile.gif
Atsakyti
Tikrai sunku apsisprest,kur leist vaika.Siais metais mano dukrai paskutiniai metai pradineje mokykloje.Jau reikia galvot,kur leist g.gif Galvojau apie Jezuitus g.gif Tik susisisiekt butu labai sunku,nes gyvenam kitoje Vilniaus puseje.

Atsakyti
as arba apie liceju mastau arba birziska... net nezinau kur geriau butu (ir kur istoti butu imanoma)... g.gif
Atsakyti
Mano dukra norėjo pereiti į 9 klasę į Žirmūnų gimaziją, vidurkis 8.9. Deja, pasakė, kad ten tokia eilė ir tiek norinčių, kad nepriims net ir su tokiu vidurkiu. O pries rugsėjo I-ają dukters klasėje ėmė sklisti kalbos, kad viena megytė su vidurkiu apie 6 -7 planuoja (pries pat rugsejo Iaja) pereiti i Žvėryno gimnazija g.gif blink.gif ....Ir ka gi perėjo....nes tėvelis administracinio teismo pirmininkas, o mamytė kazkur valdyskoj istaigoje direktoriauja.......ir pasirodo eilė nesvarbu, vidurkis irgi...svarbiausia -teveliu galimybes....mano vaikas labai nusimine, nes is tiesu daug dirbo ir stengesi verysad.gif , o pasirodo svarbu kitokie susitarimai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kopytė @ 2007 10 09, 17:29)
Mano dukra norėjo pereiti į 9 klasę į Žirmūnų gimaziją, vidurkis 8.9. Deja, pasakė, kad ten tokia eilė ir tiek norinčių, kad nepriims net ir su tokiu vidurkiu. O pries  rugsėjo I-ają dukters klasėje ėmė sklisti kalbos, kad viena megytė su vidurkiu apie 6 -7 planuoja (pries pat rugsejo Iaja) pereiti i Žvėryno gimnazija g.gif  blink.gif ....Ir ka gi perėjo....nes tėvelis administracinio teismo pirmininkas, o mamytė kazkur valdyskoj istaigoje direktoriauja.......ir pasirodo eilė nesvarbu, vidurkis irgi...svarbiausia -teveliu galimybes....mano vaikas labai nusimine, nes is tiesu daug dirbo ir stengesi verysad.gif , o pasirodo svarbu kitokie susitarimai drinks_cheers.gif

Liūdna , bet ne tik mokyklose egzistuoja korupcija , bet ir aukštosiose mokyklose. Dukrai teks dar ne kartą nusivilt ... verysad.gif
Atsakyti
As galvoju del gabijos gimnazijos ...kaip ji? ar apsimoka ? ar geri mokytojai? koks widurkis turi buti stojant? ar sju 8,00 istosi?
Atsakyti
Manoji siemet pradejo lankyti Uzupio gimnaziaj, neziurint to, kad atvyko is kito miesto labai patenkinta. Atmosfera kaip supratau puiki tiek mokykloje tiek ir klaseje. Vaikai kaip supratau mokykloje jauciasi laisvi ir neuzspausti. Kas liecia mokslus - spaudzia, bet mokytojai labai geranoriski.
Atsakyti
QUOTE(@Frida@ @ 2007 09 19, 20:28)
as arba apie liceju mastau arba birziska... net nezinau kur geriau butu (ir kur istoti butu imanoma)... g.gif

Eik į licėjų rolleyes.gif turiu ryšių su ten besimokančiais, ir patikėk, jei įstosi, tikrai nenusivilsi (kaip per reklamą pradėjau kalbėt doh.gif ). Norėjau kitiems pasakyt dėl pažymių. Ne pažymiuose esmė. Tikrai tikrai. Didžioji dalis stojimo priklauso nuo egzaminų, o pažymiais tą patį darbą skirtingi mokytojai skirtingai vertina (čia apie skirtingas mokyklas kalbu), taigi tai nėra labai objektyvus vertinimo būdas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(@Frida@ @ 2007 09 06, 17:26)

O geriausios veide tai buvo ktu ir licėjus rolleyes.gif
Atsakyti
ar Mykolo Biržiškos gimnazija yra licėjus?
Atsakyti
QUOTE(vasarinukė @ 2007 12 08, 22:47)
ar Mykolo Biržiškos gimnazija yra licėjus?

Ne. Ir net jei taip vadinsis, licėjum nepataps 4u.gif
Atsakyti