Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimnazijos

QUOTE(neringoose @ 2007 06 04, 19:28)
Birziskos paruosimas manau tikrai neblogas... juk ji eina is kart po licejaus smile.gif sako jog birziska beveik tas pats kas licejus tik kad to vardo neturi... ir kiek zinau licejui yra didesnis demesys skiriamas tiksliesiams mokslams o birziskoj humanitariniams...

Po licėjaus eina Jėzuitai, Žirmūnai, o poto Biržiška.
Atsakyti
QUOTE(Bittersweets @ 2007 06 07, 15:56)
Po licėjaus eina Jėzuitai, Žirmūnai, o poto Biržiška.

bigsmile.gif is kur tokia statistika?viskas priklauso nuo mokytoju,o ne nuo m-klos statuso...deja taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilijandrija @ 2007 06 08, 16:03)
bigsmile.gif is kur tokia statistika?viskas priklauso nuo mokytoju,o ne nuo m-klos statuso...deja taip g.gif

Ir ne tik, ir nuo mokinių, kurie ten mokosi, nes šiaip jaučiasi, kad viena laida stipresnė, kita silpnesnė...
Atsakyti
patarkite kokios gimnazijos yra stiprios nes i liceju ir jezuitus man istot nepavyko sad.gif
Atsakyti
Salomėjos nėries gimnazija thumbup.gif
Atsakyti
Diana - būtum buvus mano ar paralelinėj klasėj (: (beje, jei jėzuituos koks žmogus išeina, skelbiamas konkursas į laisvą vietą, tad jei kada norėtum vėl bandyti, neprarask vilties). Šiaip neblogų nuomonių dar girdėjau apie Užupio gimnaziją.
Atsakyti
sveiki smile.gif labai noreciau isgirsti atsiliepimus apie Vytauto Didziojo gimanazija ir Radvilu gimnazija smile.gif is anksto aciu
Atsakyti
QUOTE(Diana1992 @ 2007 06 13, 13:56)
patarkite kokios gimnazijos yra stiprios nes i liceju ir jezuitus man istot nepavyko sad.gif

Zveryno gimnazija thumbup.gif
Tik nemanau ar priims ax.gif
Atsakyti
Sveiki aš taip pat norėčiau išgirsti apie Vytauto Didžiojo gaimnaziją atsiliepimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rootele @ 2007 07 06, 21:34)
Zveryno gimnazija  thumbup.gif
Tik nemanau ar priims  ax.gif

kodel nemanai,kad priims? ten sunku patekt?
Atsakyti
QUOTE(Apelsininė @ 2007 06 24, 14:39)
Diana - būtum buvus mano ar paralelinėj klasėj (: (beje, jei jėzuituos koks žmogus išeina, skelbiamas konkursas į laisvą vietą, tad jei kada norėtum vėl bandyti, neprarask vilties). Šiaip neblogų nuomonių dar girdėjau apie Užupio gimnaziją.

Aš esu baigus Užupio gimnaziją. Tikrai galiu pasakyti daug gerų dalykų. Mokyotjai daugiausia draugiški, jokių terorizmų ir savo dalyką išmano (išskyrus anglų k. kuriai visąlaik labai trūkdavo mokytojų). mokiniai kai kurie paplaukę, bet šiaip tolerantiški gana (bent jau kol lankiau tai tikrai). Nemažai visokių menininkų, mini "bohemščikų" ir pan.
Manau, kad mokykla geriausia humanitarams, tų dalykų (pvz. vokiečių k., istorijos) ir mokytojai stiprūs ir aplinka pakankamai lavinanti kūrybiškumą.
Atsakyti
kaip manote, kur man eiti: i Gabijos ar i Radvilu gimnazija. Zinau, daugelis jusu atsakys, kad i Gabija, bet as bijau, kad ten nebutu didelis kruvis, nes as linkusi patingeti... blush2.gif p seip girdejau kad Radviluose linksmas mokyklinis gyvenimas, ten visi atsipalaidave...
PADEKIT PRASAU!!!
Atsakyti