as mokinuosi uzupio gimnazijoj,tai mokykla tikrai geresnio pasirinkimo ir negalejo buti tokai draugiska atmosfera,mokslo reilkalauja daug,bet ne tiek,kad reiket isvezt i beprotnami
QUOTE(litavkasam @ 2006 11 03, 14:23)
keista mokykla tuo, kad spaudžia spaudžia, o rezultatų kaip ir nėr
kokiu rezultatu nera? pazymiai prastoki, ar kas?
Bet pasiziurekite pagal istojima i aukstasias
Sveiki ;}
Na ką, vilniečiams šiek tiek informacijos.
Mokaus Jėzuitų gimnazijoje. Mokykla tikrai neprasta. Bet turiu pripažint, kad kitais metais kogero išeisiu(esu 8-okė)
netikėkit visais, kurie sako kaip ten reik melstis. Turim rytines maldeles, kurios trunka 1-2 min. ;} Ir pas mus yra daug netikinčių, bet viesiems tai netrugdo.
Šioj mokykloj nėra tokių dalykų kaip mokinių žeminimas iš mokytojų pusės. Yra labai gerų mokytojų, bet daug ir ne ypač. Turiu puikią matematikos mokytoja, taip pat lietuvių.
Mokykla visad suteiks pagalbą. Yra psichologė, jei nori pasikalbėti su kuo. Seselė visad padės. Žmonės? Na, daugelis tikrai draugiški.
Kodėl išeisiu? Nes labai jau konkuruoja su licėjum, nors nėra tokio lygio mokykla. bet mąstom su mama, kad galbūt liksiu, ten miela būt ;}
Ir negalvokit, kad nebūna renginių ir diskotekų ;D Būna. ;}
Dar vienas dalykas - yra uniformos. Yra žmogus, kuris tikrina.
Dar. Į šią mokyklą reik stoti, laikyti egzaminą. tad ateina ne betkokie vaikai. Iš tiesų vaikai protingi, bet mokykla labai daug reikalauja, tad pastaruoju metu patiriu didelį krūvį(dažnos apklausos ir kontroliniai, kuriems reikia ilgai ruoštis).
Na ką aš galiu pasakyti ? Mokytojai vertina teisingai. Turiu anglų mokytoją, kuri vertina už vieną klaidą jau 9. Bet dabar pradėjau temptis, stengtis iš paskutiniųjų ir man po truputį pavyksta ;} Biologijos mokytojas griežtas, vertina žinias, ne taip kaip iškali, bet kiek supranti. Matematikos mokytoja visad išaiškina. Lietuvių taip pat. Antra užsienio kalba vokiečių.
Jei dar ko reiks, rašykit į asmeninę dėžutę arba čia ;}
Tai tiek. Stosiu į licėjų, bet nežinia ar įstosiu. Dar galvoju apie Žirmūnus ar Užupį. Ką manot ?
Na ką, vilniečiams šiek tiek informacijos.
Mokaus Jėzuitų gimnazijoje. Mokykla tikrai neprasta. Bet turiu pripažint, kad kitais metais kogero išeisiu(esu 8-okė)
netikėkit visais, kurie sako kaip ten reik melstis. Turim rytines maldeles, kurios trunka 1-2 min. ;} Ir pas mus yra daug netikinčių, bet viesiems tai netrugdo.
Šioj mokykloj nėra tokių dalykų kaip mokinių žeminimas iš mokytojų pusės. Yra labai gerų mokytojų, bet daug ir ne ypač. Turiu puikią matematikos mokytoja, taip pat lietuvių.
Mokykla visad suteiks pagalbą. Yra psichologė, jei nori pasikalbėti su kuo. Seselė visad padės. Žmonės? Na, daugelis tikrai draugiški.
Kodėl išeisiu? Nes labai jau konkuruoja su licėjum, nors nėra tokio lygio mokykla. bet mąstom su mama, kad galbūt liksiu, ten miela būt ;}
Ir negalvokit, kad nebūna renginių ir diskotekų ;D Būna. ;}
Dar vienas dalykas - yra uniformos. Yra žmogus, kuris tikrina.
Dar. Į šią mokyklą reik stoti, laikyti egzaminą. tad ateina ne betkokie vaikai. Iš tiesų vaikai protingi, bet mokykla labai daug reikalauja, tad pastaruoju metu patiriu didelį krūvį(dažnos apklausos ir kontroliniai, kuriems reikia ilgai ruoštis).
Na ką aš galiu pasakyti ? Mokytojai vertina teisingai. Turiu anglų mokytoją, kuri vertina už vieną klaidą jau 9. Bet dabar pradėjau temptis, stengtis iš paskutiniųjų ir man po truputį pavyksta ;} Biologijos mokytojas griežtas, vertina žinias, ne taip kaip iškali, bet kiek supranti. Matematikos mokytoja visad išaiškina. Lietuvių taip pat. Antra užsienio kalba vokiečių.
Jei dar ko reiks, rašykit į asmeninę dėžutę arba čia ;}
Tai tiek. Stosiu į licėjų, bet nežinia ar įstosiu. Dar galvoju apie Žirmūnus ar Užupį. Ką manot ?
dukra kt metais noretu patekt i zirmunu gimnazija,jos vidurkis 8.5,net nezinau ar pavyks,nors butu idealiausias variantas,arti namai,daug pazystamu,gal atsilieptu
kas mokosi sioje gimnazijoje paskutiniu metu,ir tikrai nusvieastu situacija dabartine
kas mokosi sioje gimnazijoje paskutiniu metu,ir tikrai nusvieastu situacija dabartine
Jau po daug laiko čia rašau, bet galbūt tiesiog man taip nepasisekė. TOj mokykloj turėjau klaikią pradinių klasių mokytoją, kuri sugebėdavo vaikus žeminti prieš visą klasę. Aš labai jautri, tyli būdavau, mamai papsakojau gal tik kokioj ų klasėj - atrodydavo gi kad taip ir turi būt paaugau ir supratau, kad daugybė mano iki dabar turimų kompleksų dar iš tų laikų... Vėliau turėjau matematikos mokytoją toj mokykloj, kurios klasėj buvo visa eilė atskira tų, kurie NEMOKA MATEMATIKOS. Kaip taip galima? Taigi augau įsitikinusi, kad matematika ne man. Iš tikrųjų vėliau paaiškėjau, kad net labai tam gabi esu. Papuoliau pas lietuvių mokytoją, kuri man visam gyvenimui įstrigo, kaip nuostabiausia. Anglų sugebėdavau, aš, šeštokė šokdinti (primenu - tyli ir rami), taigi labai abejoju autoritetu tokio mokytojo Na, kiti neįstigo (mokyklą baigiau kitur). Bet mokykla keista, bent jau kiek man teko.
kodel nieko nevilioja S.Neries gimnazija?
mokykla isties pasakiska,labai geri mokytojai-grieztumo ir zmoniskumo atzvilgiais.
dar mokykla labai didele,dideles klases.dauguma mokytoju yra metodininkai,ir leidzia mokiniams ateiti po pamoku pasiaiskinti ko nesuprantam
mokykloje tikrai nera tiek narkomanu kiek visi kalbejo...rukyti mokyklos patalpose uzdraude jau mokslo metu pradzioj-tai visi ruko parkely esanciame netoliese...
apie jokias rinkliavas ar nupirktus pazymius tikrai nieko negirdeti...mokykla tikrai sauni!
ir dar:
anglu kalba mokina A lygiu,visus kitus dalykus (iki 11klases) mokina B lygiu,paskui renkiesi kelis dalykus kuriuos mokintis A lygiu..
mokykla isties pasakiska,labai geri mokytojai-grieztumo ir zmoniskumo atzvilgiais.
dar mokykla labai didele,dideles klases.dauguma mokytoju yra metodininkai,ir leidzia mokiniams ateiti po pamoku pasiaiskinti ko nesuprantam
mokykloje tikrai nera tiek narkomanu kiek visi kalbejo...rukyti mokyklos patalpose uzdraude jau mokslo metu pradzioj-tai visi ruko parkely esanciame netoliese...
apie jokias rinkliavas ar nupirktus pazymius tikrai nieko negirdeti...mokykla tikrai sauni!
ir dar:
anglu kalba mokina A lygiu,visus kitus dalykus (iki 11klases) mokina B lygiu,paskui renkiesi kelis dalykus kuriuos mokintis A lygiu..
Ka manot apie Birziskos gimnazija? koks ten konkursas pries stojant vyksta? ar geras paruosimo lygis?
QUOTE(nenuorama: ) @ 2007 06 04, 08:42)
Ka manot apie Birziskos gimnazija? koks ten konkursas pries stojant vyksta? ar geras paruosimo lygis?
Apie priėmimo sąlygas gali sužinoti www.birziskos.vilnius.lm.lt. Buvau atvirų durų dienoje. Įspūdžiai šilti, pakeliui link mokyklos teko bendrauti su gimnazijos mokinėmis, kurių teigimu mokytojų ir mokinių santykiai geri, jos patenkintos. Iš to ką pamačiau ir ką girdėjau mintis tokia - norėčiau, kad mano vaikis mokytųsi šioje mokykloje. Sūnus rašys prašymą, žiūrėsim kaip bus.