[quote=skraidantiziraffa,2011 05 04, 19:00]
Sveikos mamytės ir kiti kurie lankosi šiame forume. Šiais metais turiu pasirinkti gimnaziją. Tikiuosi sulaukti greitų pasiūlymų, nes jau reiktų nešti prašymus. Mano svajonė - Biržiška, bet bijau neįstoti maždaug su 9,2 (antro ir pirmo trimestro vidurkis), todėl tikiuosi pagalbos. Mane vilioja menai, humanitarija. Galvoju apie Užupio gimnaziją, bet būtų gana toli važiuot, pagal reitingus nėra labai aukšta. Prašau patarkit ką nors, nes kuo toliau, tuo baisiau darosi
Laba, man atrodo, kad bandyti reikia ten kur norisi pirmiausia, o Užupio gimnaziją baigė mano vaikas pernai, žinau, kad mėgsta tą mokyklą ten besimokantys vaikai, ji man tokia liberali atrodo. Jei mokaisi, tave paruoš ir problemų nekils, mano vaikas įstojo į pirmą nurodytą specialybę į TSPMI tarptautinius santykius, bet nesimokė, kai sužinojo, kad ją priėmė vienas Berlyno universitetas, jei ten niekas nepasikeitė, tai mokykla, kuri negarsėja patyčiomis, ir vaikų ten nemažai kūrybingų, kurie tęsia mokslus dailės akademijoje. Sėkmės rinktis.