QUOTE(jurga5 @ 2010 08 17, 11:15)
Sveikos, mielosios,
Gal kas galite ką nors papasakoti apie M.Biržiškos gimnaziją? Dukra eis į 8 klasę, į Žvėryno gimnaziją, bet kitais metais, kai jau reiks mokytis gimnazijoje, norėtų keisti mokyklą.Esame girdėję, kad M.Biržiškos g. yra gera. Norėtųsi išgirsti nuomonių iš susidūrusių su šia mokykla.Labai ačiū
Gal kas galite ką nors papasakoti apie M.Biržiškos gimnaziją? Dukra eis į 8 klasę, į Žvėryno gimnaziją, bet kitais metais, kai jau reiks mokytis gimnazijoje, norėtų keisti mokyklą.Esame girdėję, kad M.Biržiškos g. yra gera. Norėtųsi išgirsti nuomonių iš susidūrusių su šia mokykla.Labai ačiū
Taip, tikrai tik geriausi atsiliepimai. Valdžia nuostabi, ypač kai tiesiogiai su jais bendrauji dėl iškilusių problemų ir pan. Mokytojų irgi daug labai puikių, na bent jau iš tų, kuriuos aš turėjau, dauguma buvo stiprūs, na ne veltui ir reitingai mokyklos geri (berods 8 vietoj tarp Lietuvos mokyklų šiuo metu). Ir išvis man patiko mokyklos atmosfera - ten patekti nėra labai lengva, turi turėt labai neblogą vidurkį, bet užtai ir jaučiasi "mokslo atmosfera" per pamokas O ir po pamokų pasireikšti visada buvo kur ir kaip. Atsimenu, kai mokiausi buvo populiaru sakyti (tik nesupykit niekas, čia taip juokaudavom ), kad į Licėjų eina moksliukai, į Žirmūnų gimnaziją - mažesni moksliukai, o į Biržišką - mažesni mokliukai, kurie nori dar ir įdomių renginių, užklasinės veiklos ir pan. Nes renginiai tikrai būdavo visi šaunūs, MBG net savo dekoratorių turi, nuostabų žmogų, kuris kiekvienos šventės metu taaaaip išpuošdavo salę ar net visą mokyklą.. Dar atrodo buvo keliautojų klubas su geografijos mokytoju, kuriuo labai džiaugėsi visi.. O ir mokinių taryba, ar seimas ar kaip ten, įdomios veiklos visada prigalvodavo ir su valdžia viską išeidavo suderinti.. Kiek žinau (o ir esu susidūrusi), tai Žirmūnų gimnazijos valdžia kartais pasireškia kai pernelyg griežta ir neracionali.. Tai tokie mano patebėjimai