Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimnazijos

Sveikos visos : }} man LABAI reikia jūsų patarimo, atėjo aštuntos klasės vidurys ir reikia pereit į gimnaziją. Tikrai šimtu procentų žinau, kad noriu į Biržiškos gimnaziją, ten mano draugai, viena geriausiausių gimnazijų, kurios arčiausiai mano namų, kitų pasakojimai ir tt.smile.gif) vienu žodžiu nerealiai SUSIŽAVĖJUS šita gimnazija esu. tik va problema, buvo nesusipratimas su mokytoja ir ji man pusmetį išvedė 6, tai bendras vidurkis labai krito, dabar 8,58, doh.gif gal žinot kas prideda balų? girdėjau visokie laimėjimai olimpiadose (bet aš nelabai dalyvauju kur, nei sportiška nei ką tai ir neturiu tų laimėjimų) ir įvairi kita veikla. kokia ta veikla?? žinau, kad j.vienožinskio dailės mokykla pridededa balų, bet aš lankau tik parengiamukus ten, neesu įstojusi todėl ir balų ,manau nepridės. beviltiškoj situacijoj atsidūriau, ir pati kalta dėl to verysad.gif bet gal dar galima ką nors padaryti?? patarkit g.gif
Atsakyti
Mano mergaites šio semestro vidurkis 9. Į kokią gimnaziją patartumėt stot? Galvojom apie biržiška ir gabiją.. Gal patartumėt? Kaip dėl žemynos? Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Laura93 @ 2010 02 16, 21:44)
Sveikos visos : }} man LABAI reikia jūsų patarimo, atėjo aštuntos klasės vidurys ir reikia pereit į gimnaziją. Tikrai šimtu procentų žinau, kad noriu į Biržiškos gimnaziją, ten mano draugai, viena geriausiausių gimnazijų, kurios arčiausiai mano namų, kitų pasakojimai ir tt.smile.gif) vienu žodžiu nerealiai SUSIŽAVĖJUS šita gimnazija esu. tik va problema, buvo nesusipratimas su mokytoja ir ji man pusmetį išvedė 6, tai bendras vidurkis labai krito, dabar 8,58,  doh.gif  gal žinot kas prideda balų? girdėjau visokie laimėjimai olimpiadose (bet aš nelabai dalyvauju kur, nei sportiška nei ką tai ir neturiu tų laimėjimų) ir įvairi kita veikla. kokia ta veikla?? žinau, kad j.vienožinskio dailės mokykla pridededa balų, bet aš lankau tik parengiamukus ten, neesu įstojusi todėl ir balų ,manau nepridės. beviltiškoj situacijoj atsidūriau, ir pati kalta dėl to verysad.gif  bet gal dar galima ką nors padaryti?? patarkit  g.gif

labas;]
as mokinuosi šioje gimnazijoje,esu 2-okė(10-okė),galiu pasakyti,kad tau balu pridetų olimpiadų laimėjimai,taip pat muzikos mokyklos baigimo atestatai ir taip pat pridetų balų lankomi būreliai,nes MBG už veiklų jaunimą.
Tuo metu kai aš stojau vienos merginos vidrukis buvo 8.7,bet kadangi ji buvo baigusi muzikos mokykla ir lankė dailės mokykla,istojo,o buvo mergina su 9.3 vidurkiu tačiau nieko nebaigusi ir nieko nelankė ir ji neįstojo..aš įstojau į šią gimnazija su 9.8 vidurkiu ir dar buvau baigusi muzikos mokykla tai vat;]
Papildyta:
QUOTE(rasakila123 @ 2010 02 21, 21:53)
Mano mergaites šio semestro vidurkis 9. Į kokią gimnaziją patartumėt stot? Galvojom apie biržiška ir gabiją.. Gal patartumėt? Kaip dėl žemynos? Ačiū.

Laba diena patarčiau bandyti stoti i Mykolo Biržiškos gimnazija,nes iš šių gimnazijų ji pati stipriausia,mokytojai geri,tačiau labai spaudžia,ypač lietuvių,istorijoje,anglų,matematikoje,mokykloje daug renginių,kolektyvas labai draugiškas;]
Atsakyti
Girdėjau, kad Jono Basanavičiaus vidurinė greitai taps gimnazija ir mano pažįstami, kurie ten mokosi, patenkinti ir atmosfera, ir mokslu smile.gif Tik ten pirma užsienio kalba yra prancūzų, tai nežinau, kaip ten su anglų g.gif

Iš tiesų jau nuo rugsėjo bus gimnazija, tik kitame pastate (buvusioje rusų mokykloje), rajonas nekoks (juodas bomžynas), bet bandysime ten eiti, žiūrėsim, kokie mokytojai pereis, kas direktoriaus ir t.t. Prancūzų kalba pagrindinė, tas tiesa, bet mokosi ir anglų, ir kas nori - tas išmoksta neblogiau už prancūzų. Matysim kaip bus... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(eziene @ 2010 03 15, 08:47)
Girdėjau, kad Jono Basanavičiaus vidurinė greitai taps gimnazija ir mano pažįstami, kurie ten mokosi, patenkinti ir atmosfera, ir mokslu smile.gif  Tik ten pirma užsienio kalba yra prancūzų, tai nežinau, kaip ten su anglų g.gif

Iš tiesų jau nuo rugsėjo bus gimnazija, tik kitame pastate (buvusioje rusų mokykloje), rajonas nekoks (juodas bomžynas), bet bandysime ten eiti, žiūrėsim, kokie mokytojai pereis, kas direktoriaus ir t.t. Prancūzų kalba pagrindinė, tas tiesa, bet mokosi ir anglų, ir kas nori - tas išmoksta neblogiau už prancūzų. Matysim kaip bus... unsure.gif

taip bus gimnazija.
Mokosi ten nevien prancuzu. Mano sunus mokosi anglu ir rusu.
Nesupratau kur matet tame rajone bomzyna???
Del mokytoju net nezinau ka parasyt...
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2010 03 15, 13:43)
taip bus gimnazija.
Mokosi ten nevien prancuzu. Mano sunus mokosi anglu ir rusu.
Nesupratau kur matet tame rajone bomzyna???
Del mokytoju net nezinau ka parasyt...

Rajonas nuo seno pasižymi kriminogenine aplinka, tai nėra didelė paslaptis niekam, kas čia gyvena kaiminystėje, o be to neramina tai, kad iš jos yra iškraustomi rusiukai, kurie to daryti visai nenori http://www.delfi.lt/...php?id=18332468, tai nėra pliusas, nors direktorė kalbėjo apie tai , kad neva prašys dažniau patruliuoti policijos. Ar tai padės , matysime, nors vaikai jau ne vieną kartą buvo sumušti ir prie šios mokyklos. Neramu tikrai daugumai tėvų verysad.gif Iš mūsų klasės tikrai eis labai nedaug vaikų vien tik dėl kitos vietos... schmoll.gif
Atsakyti
Laba diena.Norėjau paklausti apie S.Daukanto gimnazija.Ar ji daugiau humanitarine ar realinė?Gal kas mokosi S.Daukanto gimnazijoje?
Atsakyti
QUOTE(astra33 @ 2010 03 16, 18:18)
Laba diena.Norėjau paklausti apie S.Daukanto gimnazija.Ar ji daugiau humanitarine ar realinė?Gal kas mokosi S.Daukanto gimnazijoje?

Kiek žinau, S. Daukanto mokykla apskritai pagrindinė, t.y., iki 10 kl. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurora4ever @ 2010 03 16, 18:55)
Kiek žinau, S. Daukanto mokykla apskritai pagrindinė, t.y., iki 10 kl. 4u.gif

Adresu Jasinskio 11-.S Daukanto Gimnazija.Pagrindine kitame pastate.
Atsakyti
QUOTE(astra33 @ 2010 03 16, 18:18)

http://www.daukanto.vilnius.lm.lt/ 4u.gif
Atsakyti
Tikrai būtų smagu sužinoti atsiliepimų apie S.Daukanto gimnaziją. Gal galit kas nors papasakoti apie mokymosi lygį, mokytojus? : )
Atsakyti
QUOTE(vicky @ 2005 03 13, 15:42)
Vilniaus Jėzuitų gimnazijoje, kiek girdėjau, spaudžia visais atžvilgiais:materialiniais ir nematerialiniais. Jeigu Jūsų sūnus rado neigiamos informacijos, tai nemanykit kad ji neteisi. Man irgi teko girdėti ne kokius įspūdžius iš šios mokyklos. Nepasitikėkite gražiu interjeru ir mokytojų šypsena. Tik baigiusieji tą mokyklą gali pasakyti visą tiesą.

mokausi vjg jau ketvirtus metus,
viskas ten tikrai neblogai... mokytis reikia daug, bet poto pasikalbejus su kaikuriu pagrindiniu mokyniais kuriems iseina vidurkis 10, o tau kokie 6, nors jis ne per pus nesusigaudo kaip tu... Taigi mokytojai spaudzia, bet paruosia tikrai gerai,
jei del bendravimo tai yra ivairiu zmoniu kaip ir visur, bet mokykla stengiasi paversti klases bendruomenemis, taigi visi kazkaip susigyvena, gana draugiskai ten viskas.
Siaip tikrai gera ten mokytis, tiek del paruosimo, tiek del bendravimo, bureliu esanciu mokykloje, mokytoju smile.gif
Atsakyti