QUOTE(Laura93 @ 2010 02 16, 21:44)
Sveikos visos : }} man LABAI reikia jūsų patarimo, atėjo aštuntos klasės vidurys ir reikia pereit į gimnaziją. Tikrai šimtu procentų žinau, kad noriu į Biržiškos gimnaziją, ten mano draugai, viena geriausiausių gimnazijų, kurios arčiausiai mano namų, kitų pasakojimai ir tt.

) vienu žodžiu nerealiai SUSIŽAVĖJUS šita gimnazija esu. tik va problema, buvo nesusipratimas su mokytoja ir ji man pusmetį išvedė 6, tai bendras vidurkis labai krito, dabar 8,58,

gal žinot kas prideda balų? girdėjau visokie laimėjimai olimpiadose (bet aš nelabai dalyvauju kur, nei sportiška nei ką tai ir neturiu tų laimėjimų) ir įvairi kita veikla. kokia ta veikla?? žinau, kad j.vienožinskio dailės mokykla pridededa balų, bet aš lankau tik parengiamukus ten, neesu įstojusi todėl ir balų ,manau nepridės. beviltiškoj situacijoj atsidūriau, ir pati kalta dėl to

bet gal dar galima ką nors padaryti?? patarkit
labas;]
as mokinuosi šioje gimnazijoje,esu 2-okė(10-okė),galiu pasakyti,kad tau balu pridetų olimpiadų laimėjimai,taip pat muzikos mokyklos baigimo atestatai ir taip pat pridetų balų lankomi būreliai,nes MBG už veiklų jaunimą.
Tuo metu kai aš stojau vienos merginos vidrukis buvo 8.7,bet kadangi ji buvo baigusi muzikos mokykla ir lankė dailės mokykla,istojo,o buvo mergina su 9.3 vidurkiu tačiau nieko nebaigusi ir nieko nelankė ir ji neįstojo..aš įstojau į šią gimnazija su 9.8 vidurkiu ir dar buvau baigusi muzikos mokykla tai vat;]
Papildyta:
QUOTE(rasakila123 @ 2010 02 21, 21:53)
Mano mergaites šio semestro vidurkis 9. Į kokią gimnaziją patartumėt stot? Galvojom apie biržiška ir gabiją.. Gal patartumėt? Kaip dėl žemynos? Ačiū.
Laba diena patarčiau bandyti stoti i Mykolo Biržiškos gimnazija,nes iš šių gimnazijų ji pati stipriausia,mokytojai geri,tačiau labai spaudžia,ypač lietuvių,istorijoje,anglų,matematikoje,mokykloje daug renginių,kolektyvas labai draugiškas;]