QUOTE(Ficey @ 2009 09 22, 20:39)
Labas Labas Labas
Vienu žodžiu sąžiningai perskaičiau pusę temos, o gal ir daugiau
Taigi, dilema man... Kraustausi iš Klaipėdos į Vilnių ir mąstau apie gimnaziją. Esu 11-tokė. Stočiau vidury metų... Painiava didžiausia. Noriu į Jėzuitų gimnaziją- bet nesu iškalus šventojo rašto. Mąstau apie Biržišką, bet nekokie atsiliepimai. Mąstau apie Užupį- nebėra vietos...
Jau mirga man viskas... Ištiesų norisi mokyklos, kurioje būtų smagi atmosfera, nechaotiška (būtų įmanoma mokytis), ne per griežta ir ne "fyfų" ir pletkininkų užkampis. Jei yra vienuoliktokų kurie čia užklystų prašau papasakokit kas vyksta Jūsų mokykloje...
Neįsivaizduojat kaip pagelbėtumėt
Sutinku su F=ma, pirma sužinok, kur tave priimtų, o tik paskui rinkis
o geriausiomis Vilniaus gimnazijomis laikomos Biržiška (iš kur blogi atsiliepimai???), Žirmūnai, Užupis, Žemyna. Girdėjau, kad Jono Basanavičiaus vidurinė greitai taps gimnazija ir mano pažįstami, kurie ten mokosi, patenkinti ir atmosfera, ir mokslu
Tik ten pirma užsienio kalba yra prancūzų, tai nežinau, kaip ten su anglų
Dar yra Jėzuitkė, bet tai vis dėlto katalikiška mokykla, kad ir ką jie sakytų, tad vistiek bus dėmesys religijai - nemanau, kad aš galėčiau ten mokytis, tu žiūrėk pagal save
Ruta1992, mano klasiokė anksčiau mokėsi Žvėryne, ir sakė, kad atmosfera ir bendruomenė ten nekokios
Apskritai manau, kad tai yra sėkmės dalykas - ar patiksi klasiokams, kokia bus klasė, kokios paklius mokytojos (jos juk irgi prisideda prie geros/blogos auros mokykloje).