Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimnazijos

QUOTE(Urartu @ 2009 10 06, 09:24)
Taip, ir ten yra stojamieji egzaminai...

Nėra ten jokių stojamųjų, nefantazuokit, atrenkama pagal vidurkį plius kiti pasiekimai (detaliau - Bižiškos gimnazijos tinklalapyje), o kad gimnazija gera, tiesa, bent jau ten gali patekti tik pakankamai gerai besimokantys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tweety: 06 spalio 2009 - 13:58
mokausi siuo metu vilniaus jezuitu gimnazijoje ir esu patenkinta... tikrai sunkoka, bet ismoko gerai, tikrai labai siulau,....
Atsakyti
QUOTE(Ficey @ 2009 09 22, 20:39)
Labas Labas Labas 4u.gif

Vienu žodžiu sąžiningai perskaičiau pusę temos, o gal ir daugiau  ax.gif  Taigi, dilema man... Kraustausi iš Klaipėdos į Vilnių ir mąstau apie gimnaziją. Esu 11-tokė. Stočiau vidury metų... Painiava didžiausia. Noriu į Jėzuitų gimnaziją- bet nesu iškalus šventojo rašto. Mąstau apie Biržišką, bet nekokie atsiliepimai. Mąstau apie Užupį- nebėra vietos...  fear.gif  Jau mirga man viskas... Ištiesų norisi mokyklos, kurioje būtų smagi atmosfera, nechaotiška (būtų įmanoma mokytis), ne per griežta ir ne "fyfų" ir pletkininkų užkampis. Jei yra vienuoliktokų kurie čia užklystų prašau papasakokit kas vyksta Jūsų mokykloje...

Neįsivaizduojat kaip pagelbėtumėt  4u.gif

Aš esu 11-tokė.Mokausi Vilniaus Žvėryno gimnazijoje.Mokykla tikrai bent jau man nebloga.Pastatas suremontuotas,viduje šilta.Mokyklos bendruomenė thumbup.gif
Didžioji dalis mokytojų tikrai gerai išmokantys paaiškinantys kas neaišku,visada pasiruošę padėti.
Atmosfera faina,vyksta nemažai renginių,vaidinimų,vaikai su muzikos mokytoja stato operas ir tt.
Mokykla tikrai nėra fyfų landynė-bet jų žinoma kažkiek yra,bet ne tokių kaip būna rūžavos ir su špilkutėm,o turinčios pinigų ir labai tuo besididžiuojančios ir besidemonstruojančios,bei perkepusios soliariume! hihihi.gif
Na,šiaip mokykla tikrai džiaugiuosi.
Klasės išskirstytos pagal pasirinkimus.Yra 1 tiksliukų klasė (Fizika A lygiu) 1 gamtininkų (Chemija,Biolgija A lygiu) ir 3 humanitarų (Istorija,Geografija A lygiu.)

Atsakyti
QUOTE(Ficey @ 2009 09 22, 20:39)
Labas Labas Labas 4u.gif

Vienu žodžiu sąžiningai perskaičiau pusę temos, o gal ir daugiau  ax.gif  Taigi, dilema man... Kraustausi iš Klaipėdos į Vilnių ir mąstau apie gimnaziją. Esu 11-tokė. Stočiau vidury metų... Painiava didžiausia. Noriu į Jėzuitų gimnaziją- bet nesu iškalus šventojo rašto. Mąstau apie Biržišką, bet nekokie atsiliepimai. Mąstau apie Užupį- nebėra vietos...  fear.gif  Jau mirga man viskas... Ištiesų norisi mokyklos, kurioje būtų smagi atmosfera, nechaotiška (būtų įmanoma mokytis), ne per griežta ir ne "fyfų" ir pletkininkų užkampis. Jei yra vienuoliktokų kurie čia užklystų prašau papasakokit kas vyksta Jūsų mokykloje...

Neįsivaizduojat kaip pagelbėtumėt  4u.gif

Sutinku su F=ma, pirma sužinok, kur tave priimtų, o tik paskui rinkis 4u.gif o geriausiomis Vilniaus gimnazijomis laikomos Biržiška (iš kur blogi atsiliepimai???), Žirmūnai, Užupis, Žemyna. Girdėjau, kad Jono Basanavičiaus vidurinė greitai taps gimnazija ir mano pažįstami, kurie ten mokosi, patenkinti ir atmosfera, ir mokslu smile.gif Tik ten pirma užsienio kalba yra prancūzų, tai nežinau, kaip ten su anglų g.gif Dar yra Jėzuitkė, bet tai vis dėlto katalikiška mokykla, kad ir ką jie sakytų, tad vistiek bus dėmesys religijai - nemanau, kad aš galėčiau ten mokytis, tu žiūrėk pagal save 4u.gif
Ruta1992, mano klasiokė anksčiau mokėsi Žvėryne, ir sakė, kad atmosfera ir bendruomenė ten nekokios schmoll.gif Apskritai manau, kad tai yra sėkmės dalykas - ar patiksi klasiokams, kokia bus klasė, kokios paklius mokytojos (jos juk irgi prisideda prie geros/blogos auros mokykloje).
Atsakyti
Sveikos mamytes ir teveliai!Dabar mokausi jezuitu gimnazijoj ir esu labai patenkinta. thumbup.gif Labai faini mokytojai ir mokiniai susirenka labai saunus tongue.gif Manau daugelis galvoja kad ten uzkietejusiu kataliku mokykla ir ten labai baisu.Taip tikrai nera.Aisku jei norite stoti pries tai turejot lankyt tikybos pamokas biggrin.gif Tad labai Jums siulau sia gimnazija.Taip pat labai gera yre zveryno gimnazija.Pastatas siais metais suremontuotas rolleyes.gif.Tikiuosi padejau nors kiek suformuluoti nuomone apie jezuitu gimnazija cool.gif!
Atsakyti
Sveiki, praktikai pasirinkau Vilniaus Vytauto Didziojo gimnazija, nes ji mane asmeniskai suzavejo wub.gif taciau mano nuomone yra mano, noreciau paklausti mamyciu, kuriu vaikai mokosi sioje mokykloje ar paciu besimokanciu, kaip jus manote, koks ten mikroklimatas, bendravimas, kaip butu ziurima i jaunus pedagogus, kas priimama geranoriskai, galbut yra visai netoleruotinu dalyku.. Man tikrai labai rupi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(moksleive1995 @ 2009 10 09, 20:11)
mokausi siuo metu vilniaus jezuitu gimnazijoje ir esu patenkinta... tikrai sunkoka, bet ismoko gerai, tikrai labai siulau,....

o sunku yra istot i jusu mokykla? ka reikia but pasiruosus stojant?
Papildyta:
QUOTE(poliarine_lape @ 2009 12 11, 22:26)
Sveiki, praktikai pasirinkau Vilniaus Vytauto Didziojo gimnazija, nes ji mane asmeniskai suzavejo  wub.gif  taciau mano nuomone yra mano, noreciau paklausti mamyciu, kuriu vaikai mokosi sioje mokykloje ar paciu besimokanciu, kaip jus manote, koks ten mikroklimatas, bendravimas, kaip butu ziurima i jaunus pedagogus, kas priimama geranoriskai, galbut yra visai netoleruotinu dalyku.. Man tikrai labai rupi  ax.gif

visiai ir man butu idomu suzinot apie sita gimnazija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(poliarine_lape @ 2009 12 11, 22:26)
Sveiki, praktikai pasirinkau Vilniaus Vytauto Didziojo gimnazija, nes ji mane asmeniskai suzavejo  wub.gif  taciau mano nuomone yra mano, noreciau paklausti mamyciu, kuriu vaikai mokosi sioje mokykloje ar paciu besimokanciu, kaip jus manote, koks ten mikroklimatas, bendravimas, kaip butu ziurima i jaunus pedagogus, kas priimama geranoriskai, galbut yra visai netoleruotinu dalyku.. Man tikrai labai rupi  ax.gif

Aš mokausi VDG. 4u.gif Esu laaaaabai patenkinta savo sprendimu ten stoti. bigsmile.gif mokytojai tikrai malonūs, draugiški ir norintys padėti. cool.gif Žinoma, visada yra ir vienas kitoks, bet tik vienas. biggrin.gif Labai faina aplinka, atmosfera. Dramos studija stato nuostabius spektaklius. Yra labai daug popamokinės veiklos, pvz.: choras, krepšinis, tinklinis, šokiai, joga ir t.t.
Tikiuosi padėjau, jei kas - klauskit. 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
pati esu mokytoja, galiu pasakyti, kad visada geriausias yra licėjus, bet jei jis netinka, tai reikia atsižvelgti į reikalavimus ir stojamuosius. kuo sunkiau įstoti, tuo geresnis paruošimas. mano pažįstami pedagogai, kaip susitarę, savo vaikus leidžia į Gabiją, bet reikėtų gerai pagalvoti, nes šiuo metu vyksta mokyklos dalijimas. Ar ši gimnazija liks stipri priklausys kaip pasidalins mokytojai, kurie eis į Gabijos pagrindinę, o kurie į gimnaziją. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Testify @ 2010 01 16, 16:06)
Aš mokausi VDG. 4u.gif  Esu laaaaabai patenkinta savo sprendimu ten stoti. bigsmile.gif  mokytojai tikrai malonūs, draugiški ir norintys padėti. cool.gif  Žinoma, visada yra ir vienas kitoks, bet tik vienas. biggrin.gif  Labai faina aplinka, atmosfera. Dramos studija stato nuostabius spektaklius. Yra labai daug popamokinės veiklos, pvz.: choras, krepšinis, tinklinis, šokiai, joga ir t.t.

4u.gif esu be proto patenkinta, kad pasirinkau praktikai sia mokykla. Puikus mokytoju kolektyvas, direktore, pavaduotojos - visi sutiko labai gerai ir maloniai, padeda kaip tik gali, mokinius taip pat galiu tik pagirti ir nepastebejau, kad klasese butu atstumtu vaiku ar kazkokiu nesutarimu smile.gif labai geras mikroklimatas, labai grazi mokykla, manau, sudarytos visos salygos labai geriems mokymosi rezultatams pasiekti. Po praktikos bus labai sunku is cia iseiti schmoll.gif isimylejau sita mokykla wub.gif
Atsakyti
Gal kieno nors vaikai lanko Juodšilių Šilo gimnaziją. Persikraustėme čia gyventi ir nežinau ar vaiką leisti į Vilniaus mokyklas ar ir šita nebloga. Pasidalinkite.
Atsakyti
QUOTE(Testify @ 2010 01 16, 16:06)
Aš mokausi VDG. 4u.gif  Esu laaaaabai patenkinta savo sprendimu ten stoti. bigsmile.gif  mokytojai tikrai malonūs, draugiški ir norintys padėti. cool.gif  Žinoma, visada yra ir vienas kitoks, bet tik vienas. biggrin.gif  Labai faina aplinka, atmosfera. Dramos studija stato nuostabius spektaklius. Yra labai daug popamokinės veiklos, pvz.: choras, krepšinis, tinklinis, šokiai, joga ir t.t.

QUOTE(poliarine_lape @ 2010 02 05, 09:38)
4u.gif  esu be proto patenkinta, kad pasirinkau praktikai sia mokykla. Puikus mokytoju kolektyvas, direktore, pavaduotojos - visi sutiko labai gerai ir maloniai, padeda kaip tik gali, mokinius taip pat galiu tik pagirti ir nepastebejau, kad klasese butu atstumtu vaiku ar kazkokiu nesutarimu smile.gif labai geras mikroklimatas, labai grazi mokykla, manau, sudarytos visos salygos labai geriems mokymosi rezultatams pasiekti. Po praktikos bus labai sunku is cia iseiti  schmoll.gif  isimylejau sita mokykla  wub.gif

Ar yra galimybė įstoti į VVDG, jei vidurkis - 9,7? g.gif
Atsakyti