Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimnazijos

QUOTE(Aurora4ever @ 2009 08 15, 18:16)
man asmeniškai būtų įdomiau pamatyti reitingą pagal valstybinių egzaminų rezultatus  mellow.gif

Dėl pirmos vietos tokiam reitinge galiu garantuot. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mercredi @ 2009 08 15, 18:32)
Dėl pirmos vietos tokiam reitinge galiu garantuot.  biggrin.gif

lic..? biggrin.gif tikriausiai lotuliukas.gif Bet būtų įdomu ir visą sąrašą pamatyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurora4ever @ 2009 08 15, 20:25)
lic..?  biggrin.gif  tikriausiai  lotuliukas.gif Bet būtų įdomu ir visą sąrašą pamatyt  bigsmile.gif

..ėjus biggrin.gif.
Vėlgi, ne visiškai tikslu. Bet egzaminų centro svetainėj yra egzų rezultatai pagal mokyklas, procentai, vidurkiai. Tik paieškot reikia wink.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mercredi: 15 rugpjūčio 2009 - 19:41
Och jau tie reitingai,stojimai.Pati labai pergyvenu del savo "biezdariaus"-po poros metu taip pat i gimnaziją metas.
O kita vertus esu trečios kartos "aukstamokslė"-visi 4 seneliai su aukštaisiais,abu tėvai ir va aš su sese.Ir visos trys kartos totalūs ubagai cry.gif ...nepriklausomai nuo santvarkos cray.gif ...
Atsakyti
Įdomumui, paskutinės Vilniaus mokyklos reitinge. Iš viso lentelėje 523 mokyklos.
455. Saulės privati mkla
464. P. Skorinos vid
473. Grigiškių vid.
482. Saulėtekio vid.
495. Vilniaus raj Rudaminos gim.
500. Maišiagalos vid.
504. Vingio vid.
508. VŠĮ M. Mižigurskajos vid.
511. Versmės vid.
512. VŠĮ Valdorfo vidurinė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zinulė: 17 rugpjūčio 2009 - 19:19
QUOTE(zinulė @ 2009 08 17, 20:18)
Įdomumui, paskutinės Vilniaus mokyklos reitinge. Iš viso lentelėje 523 mokyklos.
455. Saulės privati mkla
464. P. Skorinos vid
473. Grigiškių vid.
482. Saulėtekio vid.
495. Vilniaus raj Rudaminos gim.
500. Maišiagalos vid.
504. Vingio vid.
508. VŠĮ M. Mižigurskajos vid.
511. Versmės vid.
512. VŠĮ Valdorfo vidurinė

Siaubas, privačios mokyklos sąrašo gale verysad.gif , tai ko jie tada ten moko?
Atsakyti
Norint gerai ismokyti tenka "spausti",o kaip privacioj "spausi",kai tevai tokius pinigelius moka...Mano drauges vyras,metus padirbes privacioj,nusispjove ir isejo,sako-ten ne mokytojai reikalingi,o guvernantai ir linksmintojai.Vaikui turi buti malonu,idomu,jis turi buti tik giriamas.Tai ko cia beismokysi malonumus beteikdamas.. g.gif
Atsakyti
Stipriausia prvivati, mano nuomone, yra T.Liubertienės. Idomu kokioje ji reitingo vietoje?
Atsakyti
Liubertienės mokykla 73 vietoj blush2.gif
Papildyta:
37proc. įstojusiuju....
Atsakyti
nedaug irgi , bet geriau nei 512 rolleyes.gif
Atsakyti
Toks klausimėlis, paskaičius nusivylusius privačiomis, o tie reitingai skaičiuoja įstojusius į užsienio aukštasias mokyklas ar universitetus? cool.gif Jei neskaičiuojami, tai nekorektiški skaičiai. Dauguma pasiturinčių vaikus siunčia į užsienį.
Atsakyti
Kokioj vietoj Zemynos gimnazija?
Atsakyti