Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimnazijos

QUOTE(Liiika @ 2009 07 14, 19:25)
Na, japonu net labai aktualu mums cool.gif , o siaip, ar pazymiai keiciasi, perejus is paprastos mokyklos ? Nes gasdina, kad labai suprasteja  g.gif , nors as manau, kad ne pazymiuose esme, bet ka jau darysi, jeigu visa svetimo sistema taip sutvarkyta, kad turi mokytis del pazymiu... schmoll.gif

Nors ir ne Žemynoj mokiaus, bet pažymiai svarbiausi 12toj klasėj, kai jie turi įtakos stojimų balui. Jei atėjus į gimnaziją jie suprastėja, tai paskui vėl išsilygina ar net pagerėja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liiika @ 2009 07 14, 19:25)
Na, japonu net labai aktualu mums cool.gif , o siaip, ar pazymiai keiciasi, perejus is paprastos mokyklos ? Nes gasdina, kad labai suprasteja  g.gif , nors as manau, kad ne pazymiuose esme, bet ka jau darysi, jeigu visa svetimo sistema taip sutvarkyta, kad turi mokytis del pazymiu... schmoll.gif

pas mane asmeniškai pirmus mėnesius nukrito po balą, bet paskui išsilygino ir pagerėjo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(F=ma @ 2009 07 14, 20:39)
Nors ir ne Žemynoj mokiaus, bet pažymiai svarbiausi 12toj klasėj, kai jie turi įtakos stojimų balui. Jei atėjus į gimnaziją jie suprastėja, tai paskui vėl išsilygina ar net pagerėja 4u.gif

Na, pasirodo, ne tik 12, bet ir 8 klasej pazymiai svarbus - pries stojant i gimnazija, kuo toliau, tuo daugiau jie turi reiksmes, jau ir ketvirtokams kazkokius patikrinimus zada ... g.gif
Papildyta:
QUOTE(stewie @ 2009 07 14, 20:45)
pas mane asmeniškai pirmus mėnesius nukrito po balą, bet paskui išsilygino ir pagerėjo  mirksiukas.gif

Na, tai tada ne tragedija, manau, isgyvensim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Babaa @ 2009 07 10, 19:12)
Mano dukra istojo i Zirmunu, Uzupio ir Vytauto Didziojo gimnazijas.
Tai beda dabar, ka pasirinkti. Ka manot?

Man labai patinka Vytauto Didžiojo gimnazija:ten vyraujanti pagarbi atmosfera, profesionalūs mokytojai, kūrybiški mokiniai.
Atsakyti
QUOTE(Bonbonke... @ 2009 07 13, 13:49)
manau, jei vidurkis geras, dar gali kreiptis  4u.gif tikrai zinau, jog atsilaisvino 2 vietos, nes viena is ju buvo mano  biggrin.gif

Na ,deja neina i kalbas. doh.gif Net nezinau ka daryti,tokia situacija,kad nors verk cry.gif
Gal galite kaip nors padeti,uztarti ar kaip,net nezinau ,jei kaip nors galite ,tai parasykite i AZ. Aciu!
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2009 07 14, 22:02)
Na ,deja neina i kalbas.  doh.gif Net nezinau ka daryti,tokia situacija,kad nors verk cry.gif
  Gal galite kaip nors padeti,uztarti ar kaip,net nezinau ,jei kaip nors galite ,tai parasykite i AZ. Aciu!

deja, jei net neina i kalbas, tai nemanau, jog kas nors gali padet schmoll.gif
Atsakyti
Mano sunus stojo i Zirmunu gimnazija ir i VDG. Istojo i abi, pasirinko Zirmunu gimnazija, nors VDG visai netoli namu. Man paciai ZG mielesne, nors ir "senesne" smile.gif . Pagyvensim, pamatysim kaip ten bus smile.gif .
Sekmes visiems gimnazistams ir geru artejanciu mokslo metu 4u.gif
Atsakyti
Mano sūnus mokosi Vilniaus Užupio gimnazijoje (įstojo pernai). Galiu pasakyti, kad tikrai gera mokykla. Mokslai kaip mokslai - stebuklų nereikia tikėtis niekur, bet atmosfera - super! Jokių muštynių, jokių patyčių. Vilniaus mieste buvo daryta mokinių apklausa dėl saugumo - tai Užupio mokykla buvo išrinkta saugiausia mokykla. Labai daug įdomios užklasinės veiklos, kurioje dalyvauja ir patys mokytojai. Tačiau ši mokykla labiau humanitarinės - meninės pakraipos. Jei vaikas - tiksliukas, patarčiau rinktis Žirmūnus ar ką kitą.
Papildyta:
Jei dukra tiksliukė - rinkis Žirmūnus, jei humanitarė - Užupį. Abi gimnazijos geros.

Papildyta:
QUOTE(gyvenimebunavisko @ 2009 07 14, 22:46)
Man labai patinka Vytauto Didžiojo gimnazija:ten vyraujanti pagarbi atmosfera, profesionalūs mokytojai, kūrybiški mokiniai.

Jei dukra tiksliukė - rinkis Žirmūnus, jei humanitarė - Užupį. Abi gimnazijos geros.
Atsakyti
Jei ką domina, jau egzistuoja veidas su vidurinių mokyklų ir gimnazijų reitingais. mirksiukas.gif
Papildyta:
Taigi, trumpas sąrašiukas, kiek spėsiu smile.gif
1. Vilniaus licėjus (vieta nepasikeitė smile.gif).
2. VšĮ KTU gimnazija (vieta nepasikeitė).
3. Kauno J. basanavičiaus vidurinė (pakilo).
4. Kauno "Varpo" gimnazija (pakilo).
5. Kauno "Saulės" gimnazija. (pakilo)
6. VšĮ Jėzuitų gimnazija (pakilo).
7. Vilniaus Jėzuitų gimnazija (krito).
8. Panevėžio J.Balčikonio gimnazija (vieta nepasikeitė).
9. Vilniaus Š.Aleichemo vidurinė (pakilo).
10. VDU Kauno "Rasos" gimnazija (pakilo).

Vėliau parašysiu daugiau. Aklai nesiremkit wink.gif
Atsakyti
gal galite parašyti kurioje vietoje Vilniaus Žemynos gimnazija? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(stewie @ 2009 08 13, 10:29)
gal galite parašyti kurioje vietoje Vilniaus Žemynos gimnazija?  ax.gif

47-oje. 4u.gif (krito)
Atsakyti
Dar šiek tiek:
11. Šiaulių "Romuvos" gimnazija. (kilo)
12. Šiaulių S.Šalkauskio vidurinė (kilo)
13. Kauno Radvilėnų vidurinė (kilo)
14. Šiaulių J.Janonio gimnazija (krito)
15. Klaipėdos "Ąžuolyno" gimnazija (kilo)
16. Kauno "Santaros" gimnazija (kilo)
17. Kauno S.Dariaus ir S.Girėno gimnazija (kilo).
18. Kėdainių Šviesioji gimnazija (kilo)
19. Vilniaus M.Biržiškos gimnazija (kilo)
20. Kauno Sargėnų vidurinė (kilo)
Atsakyti