Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimnazijos

QUOTE(meškinas @ 2009 07 12, 21:14)
Del uniformos žirmūnų gimnazijoje patariu taip. Siukites tik svarka, nes kelnes ar sijona, reikalui esant galima prisiderinti. Pasisiuvau sijona. Ji uzsidejusi buvau vieninteli karta, per kazkokia svente, paskui is jo issaugau ir dabar neturiu jokio. Del svarko, tai visgi ji siukites. Nes kartais prisireikia. smile.gif Sveikinu, istojusius i Žirmūnu gimnazija. Puikiai Jus priimsime po keliu menesiu.  biggrin.gif

Sveiki,
Noriu pasititikslinti del uniformu Zirmunu gimnazijoje.
Pokalbio metu direktorius deklaravo, kad butina deveti uniformas (t.y. visa komplekta: mergaitems sijonas ir svarkas). Ar tikrai kasdien mokines devi visa komplekta, ar galima deveti tik viena dali (pvz sijonas ir megztukas, svarkas ir dzinsai...ir t.t)?
Mes dar neuzsisakeme uniformos, todel kyla daug klausimu. g.gif

Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2009 07 12, 21:58)
Norejau patikslinti: pagal viska turetumem buti rudeni jau 11- oje klaseje,na kaip gimnazijoje,tai tikriausiai trecioje,ar ne? Tai ir ten vietu gali nebebuti,gal zinote tiksliai telefona? Aciu! mirksiukas.gif

manau, jei vidurkis geras, dar gali kreiptis 4u.gif tikrai zinau, jog atsilaisvino 2 vietos, nes viena is ju buvo mano biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurate z @ 2009 07 13, 10:25)
Sveiki,
Noriu pasititikslinti del uniformu Zirmunu gimnazijoje.
Pokalbio metu direktorius deklaravo, kad butina deveti uniformas (t.y. visa komplekta: mergaitems sijonas ir svarkas). Ar tikrai kasdien mokines devi visa komplekta, ar galima deveti tik viena dali (pvz sijonas ir megztukas, svarkas ir dzinsai...ir t.t)?
Mes dar neuzsisakeme uniformos, todel kyla daug klausimu. g.gif

Pirmokams svarbu turėti švarką. Kitas dalis kai kurie mokytojai gali norėt matyt per šventes. Yra žmonių (dažniausiai vaikinai) kurie visus 4 metus ir pravaikšto su pilna uniformą, bet jų labai labai mažai (pažįstu tik 2). Na ir vyresnėse klasėse buvo mokytojų, kuriems patiko švarkai, bet tai labiau 1-2 atributas lotuliukas.gif
Taip buvo prieš metus, bet vargu ar kas labai pasikeitė.
Aš nieko nesisiuvau, švarką parduotuvėj nusipirkau, o kelnes irgi iš kažkur ištraukus buvau(net nepamenu kur g.gif ) Švarkas gana gerai kuprinėj susidėvėjo begulėdamas lotuliukas.gif kelnės ir taip labai įspūdingai neatrodė, tai laisva ranka konteinerin švystelėjau, vargu ar būčiau taip padarius, jei šimtai būtų pakloti už juos 4u.gif
Siūlyčiau pasisiūti švarką, o apačią rasit, jei labai prireiks, tai galėsit ir vėliau siūtis (bet vargu ar prireiks) blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
siulau svarko pasieskoti parduotuvese. Ypac merginoms. Maciau yra pasirinkimas. ir gan neblogas. Taip pat patarciau nesisiuti toje siuvykloje, kur rekomenduoja, nes kainos ten yra labai dideles. Galima pasisiuti pas privacias siuvejas dvigubai pigiau ir is patvaresni svarka ir sijona , kelnes. taip dariau ir as. smile.gif
Atsakyti
Tai matyt is Zemynos ar Gabijos gimnaziju daugiau nieko nebus.... unsure.gif .
O taip norejosi suzinoti daugiau ... verysad.gif
Atsakyti
aš iš Žemynos. galiu pasakyt, kad nei akimirkos neabejojau dėl savo pasirinkimo. NUOSTABI atmosfera, mokytojai ir begalė naujų draugų. mokslų kokybė ir paruošimas priklauso nuo tavo pačios pastangų. je tau giliai dzin ant mokslų, tai net licėjuje niekas neišmokytų, o jei nori mokytis ir kažko pasiekti, tai visada turėsi pagarbą ir tarp draugų, ir tarp mokytojų. mokyklos minusai - 5 metus žadama renovacija (ir kasmet žada, kad šiemet jau tikrai prasidės lotuliukas.gif), nepigus maistas valgykloje ir renginių trūkumas. na, šiemet su renginiais jau buvo geresnė situacija, bet kadangi daugumą jų organizavom mes, tai kitais metais, kai būsim dvyliktokai, jų vėl gali būti trūkumas biggrin.gif na, bet ne renginiuose juk mokyklos esmė. vienu žodžiu, tikrai rekomenduoju Žemyną wub.gif
Atsakyti
QUOTE(stewie @ 2009 07 14, 12:33)
aš iš Žemynos. galiu pasakyt, kad nei akimirkos neabejojau dėl savo pasirinkimo. NUOSTABI atmosfera, mokytojai ir begalė naujų draugų. mokslų kokybė ir paruošimas priklauso nuo tavo pačios pastangų. je tau giliai dzin ant mokslų, tai net licėjuje niekas neišmokytų, o jei nori mokytis ir kažko pasiekti, tai visada turėsi pagarbą ir tarp draugų, ir tarp mokytojų. mokyklos minusai - 5 metus žadama renovacija (ir kasmet žada, kad šiemet jau tikrai prasidės lotuliukas.gif), nepigus maistas valgykloje ir renginių trūkumas. na, šiemet su renginiais jau buvo geresnė situacija, bet kadangi daugumą jų organizavom mes, tai kitais metais, kai būsim dvyliktokai, jų vėl gali būti trūkumas  biggrin.gif  na, bet ne renginiuose juk mokyklos esmė. vienu žodžiu, tikrai rekomenduoju Žemyną  wub.gif

Na va, ir atsirado ir nuomoniu thumbup.gif
Na, apie renovacija ir as pamasciau, kai buvau mokykloj smile.gif. O kaip ziema - ar salta mokykloj, nes langai atrodo doh.gif ?
Dra idomu apie anglu mokytojus suzinoti - kaip jie ? Sake, kad siemet bus kazkokia viena gera o kita labai labai gera ( taip sake, kai prieme i gimnazija ) smile.gif Gal dar zinot apie vokieciu kalba ?
Ir dar maciau tinklapyje- raso , kad pamokos nuo 9 ryto blink.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Liiika @ 2009 07 14, 14:31)
Na va, ir atsirado ir nuomoniu  thumbup.gif
Na, apie renovacija ir as pamasciau, kai buvau mokykloj smile.gif. O kaip ziema - ar salta mokykloj, nes langai atrodo  doh.gif  ?
Dra idomu apie anglu mokytojus suzinoti - kaip jie ? Sake, kad siemet bus kazkokia viena gera o kita labai labai gera ( taip sake, kai prieme i gimnazija ) smile.gif Gal dar zinot apie vokieciu kalba ?
Ir dar  maciau tinklapyje- raso , kad pamokos nuo 9 ryto  blink.gif ?

Del devintos ryto - mano sunau, is pradziu irgi padare pamokos nuo 9 ryto, bet paskui del vienuoliktoku aedar kazko akeite laika (kiekviena klase turejo skirtinga laika) Tai pvz mano sunaus klasei pirmadieni, antradieni, treciadieni pamokos prasidedavo nuo 9 ryto, o ketvirtadieni, penktadieniais nuo 8,05 val drinks_cheers.gif
Papildyta:
ziema saltoka
Atsakyti
QUOTE(Liiika @ 2009 07 14, 13:31)
Na va, ir atsirado ir nuomoniu  thumbup.gif
Na, apie renovacija ir as pamasciau, kai buvau mokykloj smile.gif. O kaip ziema - ar salta mokykloj, nes langai atrodo  doh.gif  ?
Ir dar  maciau tinklapyje- raso , kad pamokos nuo 9 ryto  blink.gif ?

žiemą nešalta, nebent kampiniuose kabinetuose, na, bet kai gerai apkamšo, tai ne taip ir baisu smile.gif
Anglų kalbos mokytojos yra priskiriamos 9 klasėj ir iki 12 moko tos pačios. su tomis mokytojomis neesu susidūrusi, taigi nieko negalu pasakyti. vokiečių kalba laaabai stipri, ypač, jei pakliųsite pas nuostabią mokytoją Kazlauskienė. ji, nors ir pavaduotoja, yra arčiausiai mokinių esantis ir juos suprantantis žmogus, ir ne veltui ją VISI labai gerbia wub.gif
Pamokos oficialiai nuo 9 ryto. 8.05 prasideda 0 pamoka, per kurią turėtų būti visokie moduliai ir pan, bet realiai beveik visi į ją eina, nes tai būna normali pamoka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(stewie @ 2009 07 14, 19:16)
žiemą nešalta, nebent kampiniuose kabinetuose, na, bet kai gerai apkamšo, tai ne taip ir baisu smile.gif
Anglų kalbos mokytojos yra priskiriamos 9 klasėj ir iki 12 moko tos pačios. su tomis mokytojomis neesu susidūrusi, taigi nieko negalu pasakyti. vokiečių kalba laaabai stipri, ypač, jei pakliųsite pas nuostabią mokytoją Kazlauskienė. ji, nors ir pavaduotoja, yra arčiausiai mokinių esantis ir juos suprantantis žmogus, ir ne veltui ją VISI labai gerbia wub.gif 
Pamokos oficialiai nuo 9 ryto. 8.05 prasideda 0 pamoka, per kurią turėtų būti visokie moduliai ir pan, bet realiai beveik visi į ją eina, nes tai būna normali pamoka  smile.gif

O tie moduliai buna jau nuo 1 gimnazijos klases, ar prasideda tik 3 klasej ?
Ir labai idomu- kokiu dalyku buna moduliai, kiek ju galima pasirinkti, ar tai skaitysis kaip isplestinis kursas, ar kaip g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Liiika @ 2009 07 14, 18:51)
O tie moduliai buna jau nuo  1 gimnazijos klases, ar prasideda tik 3 klasej ?
Ir labai idomu- kokiu dalyku buna moduliai, kiek ju galima pasirinkti, ar tai skaitysis kaip isplestinis kursas, ar kaip  g.gif ?

kiek esu girdėjusi pagal naują ŠMM įsakymą, tai bus ir pirmokam tų modulių. čia priklauso nuo mokytojų. mano matematikos mokytoja žinau tikrai duoda modulį pirmokams, kad geriau išmoktų, o daugiau nežinau. šiaip dar buvo japonų kalbos būrelis, sporto šakų kelių būreliai. daugiau modulių bus jau 11 klasėje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(stewie @ 2009 07 14, 20:04)
kiek esu girdėjusi pagal naują ŠMM įsakymą, tai bus ir pirmokam tų modulių. čia priklauso nuo mokytojų. mano matematikos mokytoja žinau tikrai duoda modulį pirmokams, kad geriau išmoktų, o daugiau nežinau. šiaip dar buvo japonų kalbos būrelis, sporto šakų kelių būreliai. daugiau modulių bus jau 11 klasėje  mirksiukas.gif

Na, japonu net labai aktualu mums cool.gif , o siaip, ar pazymiai keiciasi, perejus is paprastos mokyklos ? Nes gasdina, kad labai suprasteja g.gif , nors as manau, kad ne pazymiuose esme, bet ka jau darysi, jeigu visa svetimo sistema taip sutvarkyta, kad turi mokytis del pazymiu... schmoll.gif
Atsakyti