Mano dukra istojo i Zirmunu, Uzupio ir Vytauto Didziojo gimnazijas.
Tai beda dabar, ka pasirinkti. Ka manot?
QUOTE(Babaa @ 2009 07 10, 18:12)
Mano dukra istojo i Zirmunu, Uzupio ir Vytauto Didziojo gimnazijas.
Sveiki,
Mano dukra istojo ir i Zirmunu ir i Uzupio. Mes pasirinkome Zirmunus del patogesnio susisiekimo ir del malonesnio priemimo: daug issamiau pateikta informacija apie istojima, labai maloniai administracijos darbuotojai viska paaiskino tiek telefonu, tiek nuejus i rastine. O vat Uzupio gimnazijoje viso sito pasigedau: viska prasau skaitykite tinklapyje....
manau tikrai nesuklydau pasirinkusu Zirmunus.
Papildyta:
QUOTE(spielka @ 2009 07 06, 11:52)
Sveiki, turiu klausima/prasyma del zirmunu gimnazijos.
Ten reikia uzsisakyti uniformas is siuvyklos, bet as nezinau tos siuvyklos telefono, tai gal kas galetu ji man pasakyti? Buciau dekingas.
Ten reikia uzsisakyti uniformas is siuvyklos, bet as nezinau tos siuvyklos telefono, tai gal kas galetu ji man pasakyti? Buciau dekingas.
Sveiki,
Siuvyklos tel 8 686 51257. Mano ziniomis sekantis susitikimas siuvykloje liepos 27 d apie 11 val. Butina pasiskambinti pries susitinkant.
Papildyta:
Ne, as ne nusistacius pries kazka, tiesiog buvo idomu suzinoti atrankos kriterijus, mes istojom ne pagal gyvenamaja vieta, tiesiog idomu su kokiais vidurkiais priima. Mums pagal gyvenamaja vieta nepriklauso jokia gimnazija, jos paprasciausiai nera, yra tik vienintele mokykla.
Papildyta:
O kas blogai su mokytojais ir vadovybe, gal galit placiau ? Aciu
QUOTE(Ufija @ 2009 07 06, 15:25)
Mano sunus mokosi Zemynoj, patenkintas Jo klasej yra keli vaikai kurie atejo is Gabijos, tai sake, kad labai daug geru mokytoju is ten isejo, pasiliko tik blogi ( vienzo, kai pasikeite direktore, Gabija pablogejo ). Nelabai supratau, Jusu posto del prasciau besimokanciu vaiku, visur taip yra. Jeigu vaikai gyvena pagal ta teritorija, butina juos priimti, ar Jus cia kazkaip nusistaciusi pries juos? Anglu kalba stipri.
Ne, as ne nusistacius pries kazka, tiesiog buvo idomu suzinoti atrankos kriterijus, mes istojom ne pagal gyvenamaja vieta, tiesiog idomu su kokiais vidurkiais priima. Mums pagal gyvenamaja vieta nepriklauso jokia gimnazija, jos paprasciausiai nera, yra tik vienintele mokykla.
Papildyta:
QUOTE(panda5 @ 2009 07 08, 17:29)
Mokiausi "Žemynoje". Negalėčiau pasakyt, kad labai patiko Kartais mokyklos vadovybės sprendimai buvo.. tarkim keisti. Kai kurių mokytojų elgesys taip pat nelabai toleruotinas.
QUOTE(Liiika @ 2009 07 11, 19:47)
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Jus gal is virsuliskiu ???
Del uniformos žirmūnų gimnazijoje patariu taip. Siukites tik svarka, nes kelnes ar sijona, reikalui esant galima prisiderinti. Pasisiuvau sijona. Ji uzsidejusi buvau vieninteli karta, per kazkokia svente, paskui is jo issaugau ir dabar neturiu jokio. Del svarko, tai visgi ji siukites. Nes kartais prisireikia. Sveikinu, istojusius i Žirmūnu gimnazija. Puikiai Jus priimsime po keliu menesiu.
[quote=Testify,2009 03 03, 23:52]
Kiek esu girdėjusi, tai Biržiška labai stipri mokykla. Jie labai žiūri į tavo vidurkį, pasiekimus olimpiadose, sportinius diplomus ir pan.
Noriu paklausti,ar priimtu dokumentus nuo liepos pab.- rugpj. men,ar jau per velu?
Ir kuo pasireiskia mokyklos stiprumas,kokiose srityse:tiksliuju ( matematika,fizika...) ar humanitariniu ( lietuviu k., anglu k....)?
Su kokiu zemiausiu vidurkiu mokini priimtu? Aciu!
Kiek esu girdėjusi, tai Biržiška labai stipri mokykla. Jie labai žiūri į tavo vidurkį, pasiekimus olimpiadose, sportinius diplomus ir pan.
Noriu paklausti,ar priimtu dokumentus nuo liepos pab.- rugpj. men,ar jau per velu?
Ir kuo pasireiskia mokyklos stiprumas,kokiose srityse:tiksliuju ( matematika,fizika...) ar humanitariniu ( lietuviu k., anglu k....)?
Su kokiu zemiausiu vidurkiu mokini priimtu? Aciu!
QUOTE(Aura37 @ 2009 07 12, 22:51)
I birziska nesti jau velu . Nes jau sudarytos klases ir laisvu vietu nera.
Norejau patikslinti: pagal viska turetumem buti rudeni jau 11- oje klaseje,na kaip gimnazijoje,tai tikriausiai trecioje,ar ne? Tai ir ten vietu gali nebebuti,gal zinote tiksliai telefona? Aciu!
QUOTE(acura_maniake @ 2009 06 24, 22:47)
sveiki
as pati mokiausi S.Neries gimnazijoj.tikrai gera mokykla,apie narkomanus tai cia isgalvotos pasakos.galiu pasakyti,kad labai geros rusu ir anglu kalbos mokytojos. zinoma jei dar tos pacios liko.
as pati mokiausi S.Neries gimnazijoj.tikrai gera mokykla,apie narkomanus tai cia isgalvotos pasakos.galiu pasakyti,kad labai geros rusu ir anglu kalbos mokytojos. zinoma jei dar tos pacios liko.
Na, del S. Neries gimnazijos galiu tiek pasakyti, kad mano vyro brolis ja baige ir jis buvo ar vis dar yra narkomanas . Ijunko i narkotikus (heroina )dar paskutinese klasese ir kapstosi ilgai ir vargingai. Aisku tai buvo seniau, pries 10 metu.
Nenoriu mesti seselio ant mokyklos, nes tikrai visur gali taip buti, bet vadinasi buvo, kas pasiule .