Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimnazijos

QUOTE(aulika @ 2009 04 20, 08:51)
Mes praeitais metais irgi perejom i kita mokykla, i Vytauto Didziojo gimnazija, bet nunesem prasymus ir i S.Neries gimnazija nes VDG sake kad sansu istoti labai mazai, tai prieme be jokiu problemu, nors jaunesniojo sunaus vidurkis buvo 6.4, ir gyvenam mes gerokai toliau nuo centro.

Ar vidurkis skaičiuojamas iš visų pažymių, ar tik iš pagrindinių dalykų, atmetant visokias kūno kultūras, technologijas ir pan.?
Atsakyti
Vidurkis skaiciuojamas is visu dalyku.
Atsakyti
QUOTE(aulika @ 2009 04 20, 08:51)
Mes praeitais metais irgi perejom i kita mokykla, i Vytauto Didziojo gimnazija, bet nunesem prasymus ir i S.Neries gimnazija nes VDG sake kad sansu istoti labai mazai, tai prieme be jokiu problemu, nors jaunesniojo sunaus vidurkis buvo 6.4, ir gyvenam mes gerokai toliau nuo centro.

Sveiki,

Gal galite placiau papasakoti apie VDG. Ar patenkintas vaikas? Kokia atmosfera mokykloje? Kaip mokytojai bendrauja su mokiniais ir t.t?
Atsakyti
Jus paskaitykit Vytauto Didziojo gimnazijos tema, mes ten viska lyg tai parasem su kitom mamom. Mano vaikai labai patenkinti. Klase labai draugiska, aukletoja superine.
Atsakyti
Sveiki : )
aš pati mokausi Gabijos gimnazijoj. kitais metais eisiu į 9 klasę. galvojau kur stoti. manau mano pažymiai ir žinios pakankamai neblogi,tad bandysiu stoti į licėjų. taip pat į Jėzuitus (nors gąsdina mėnesinis mokesti ir šeip prieš stojant reikia mokėti 50lt,nors gali net ir neįstoti) ir dar į Žirmūnų gimnaziją. Čia kur buvo rašyti atsiliepimai apie Žirmūnus, kad ten į beprotnamius išvežami vaikai ir t.t. tai mane kiek prajuokino. visų pirma ten yra pakankamai gera gimnazija, tad stoti turėtų tik tie,kurie pakankamai gerai mokosi. silpnesniems tegul pasirinkt kiek žemesnę mokyklą. krūvis visose aukštesnėse mokyklose yra panašus, nekalbant apie Licėjų. taip pat ir kitose mokyklose seselė gali duoti tik angliuką,nesvarbu ar galvą skaudės,ar ranką ar dar ką. taip vau nuspręsta valstybės,kad negalima būtų dalinti vaikams normalių vaistų. taip pat mano labai nemažai pažįstamų mokosi Žirmūnuose ir tikrai nesiskundžia. sako labai draugiški žmonės ir man kalbina ten stoti.
tai tiek smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Rusnė @ 2009 05 16, 18:06)
Sveiki : )
aš pati mokausi Gabijos gimnazijoj. kitais metais eisiu į 9 klasę. galvojau kur stoti. manau mano pažymiai ir žinios pakankamai neblogi,tad bandysiu stoti į licėjų. taip pat į Jėzuitus (nors gąsdina mėnesinis mokesti ir šeip prieš stojant reikia mokėti 50lt,nors gali net ir neįstoti) ir dar į Žirmūnų gimnaziją. Čia kur buvo rašyti atsiliepimai apie Žirmūnus, kad ten į beprotnamius išvežami vaikai ir t.t. tai mane kiek prajuokino. visų pirma ten yra pakankamai gera gimnazija, tad stoti turėtų tik tie,kurie pakankamai gerai mokosi. silpnesniems tegul pasirinkt kiek žemesnę mokyklą. krūvis visose aukštesnėse mokyklose yra panašus, nekalbant apie Licėjų. taip pat ir kitose mokyklose seselė gali duoti tik angliuką,nesvarbu ar galvą skaudės,ar ranką ar dar ką. taip vau nuspręsta valstybės,kad negalima būtų dalinti vaikams normalių vaistų. taip pat mano labai nemažai pažįstamų mokosi Žirmūnuose ir tikrai nesiskundžia. sako labai draugiški žmonės ir man kalbina ten stoti.
tai tiek smile.gif)

Sveiki,
Aciu uz info. As taip pat manau, kad Zirmunuose nera taip blogai. Jei nori mokyti ir moki mokytis, t.y moki suderinti mokslus ir laisvaiki, tai tikrai galesi mokytis gimnazijose. Taip pat manau, kad pirmus du menesius pazymiu gali buti visokiu, bet juk reikia adaptuotis prie nauju reikalavimu, mokytoju ir aplinkos.
Mano dukra taip pat nori i Zirmunus.
Dokumentus jau nuneseme, todel laukiame birzelio pabaigos.
Atsakyti
Sveiki.~ Žinokit, jeigu ką išgirstat apie VŽG, tai nekreipkite didelio dėmesio, nes kalbos yra paskalos. Apie šią mokyklą galiu atsiliepti tik Labai gerai. Nes tokios atmosferos, tokio mokytojų kolektyvo ir aplinkos man dar neteko matyti. ~ Labai džiaugiuosi,kad čia įstojau ir dar niekados nesigailėjau. biggrin.gif Žmonės labai DRAUGIŠKI ir labai mokyti. Taipgi labai mandagūs.~
Šiandien išėjome iš mokyklos. Drauge su keliais draugais. Pamatėme kelis nepažįstamus žmones ir iš iprocio pasakeme'' Laba Diena.'' Neisivaizduojate kokia buvo ju reakcija. ~ Jie nesitikejo, kad mes visi Draugiskai nusisypsosime ir tarstelsime pasisveikinima.!! smile.gif cool.gif
Atsakyti
[quote=meškinas,2009 05 20, 18:47]
Sveiki.~ Žinokit, jeigu ką išgirstat apie VŽG, tai nekreipkite didelio dėmesio, nes kalbos yra paskalos. Apie šią mokyklą galiu atsiliepti tik Labai gerai. Nes tokios atmosferos, tokio mokytojų kolektyvo ir aplinkos man dar neteko matyti. ~ Labai džiaugiuosi,kad čia įstojau ir dar niekados nesigailėjau. biggrin.gif Žmonės labai DRAUGIŠKI ir labai mokyti. Taipgi labai mandagūs.~
Šiandien išėjome iš mokyklos. Drauge su keliais draugais. Pamatėme kelis nepažįstamus žmones ir iš iprocio pasakeme'' Laba Diena.'' Neisivaizduojate kokia buvo ju reakcija. ~ Jie nesitikejo, kad mes visi Draugiskai nusisypsosime ir tarstelsime pasisveikinima.!! smile.gif cool.gif

Deja,jus teisus.Musu zmones labai grubus,usirauke...ta ypac pajunti atvykes is uzsienio. Tikiuosi,kad gerasis jaunimas rodys inteligentisko elgesio pavyzdzius,ir po truputi iprasime.
Sekmes jums.
Atsakyti
Sėkmės visiems stojantiems į Žirmūnus mirksiukas.gif 4u.gif
Juratez, būtent, būtina mokėt suderint mokslus ir laisvalaikį, kitaip niekaip neišgyvensi ne tik kad VŽG, bet ir visose mokyklose, paskui ir univere.

meškinas, ne visos kalbos yra paskalos ir tikrai yra žmonių kuriem teko su psichologais/psichiatrais susidurt, negalima teigt, kad tai 100% VŽG kaltė, bet mokykloj praleidžiama nemažai laiko, taigi įtakos matyt irgi turėjo ax.gif
Atsakyti
O Tu mokaisi/ mokeisi VŽG.?
Mano atsiliepimai tik geriausi.
Na, žinoma.. nuo 11 klasės yra visai kitoks reikalas, nes mokytojai labai pradeda spausti, o mokiniai užsiima baisius krūvius.
Asmeniškai AŠ.. 11toj klasėj turėsiu 32 akivaizdžias pamokas.. ir dar gal kokias ~5, kurios neiskaiciuotos i tvarkarasti.. Bus sunku, bet galima istverti tokioj mokykloj kaip VŽG. Jau ir žmonės.. šypsenos padeda pailseti pertraukomis. biggrin.gif
Atsakyti
Baigiau VŽG.
Svarbiausia mokėt tingėt ir per trumpiausią laiką padaryt maksimaliai gerai. Visko tobulai neišmoksi, todėl reik atsirinkt kas ir kaip. Tie visi krūviai labai priklauso nuo dėstančių mokytojų ir pačio žmogaus kruopštumo.
Aš turėjau 30 h, (ačiū pavaduotojai kuri patingėjo tvarkaraštį paderint) ir tikrai nebuvo labai sunkiau nei 10 kl mokytis, gal net lengviau, vėlgi viskas priklauso nuo mokytojų. Tas spaudimas labiau pasireiškia 12kl, kai visos kalbos baigiasi moralu apie egzaminus doh.gif
O kad atmosfera gera, tai pritariu, visgi gimnazija, tai nereik tikėtis, kad su peiliais ir "beisbolkėm" visi vaikščios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(F=ma @ 2009 05 23, 16:12)
Baigiau VŽG.
Svarbiausia mokėt tingėt ir per trumpiausią laiką padaryt maksimaliai gerai. Visko tobulai neišmoksi, todėl reik atsirinkt kas ir kaip. Tie visi krūviai labai priklauso nuo dėstančių mokytojų ir pačio žmogaus kruopštumo.
Aš turėjau 30 h, (ačiū pavaduotojai kuri patingėjo tvarkaraštį paderint) ir tikrai nebuvo labai sunkiau nei 10 kl mokytis, gal net lengviau, vėlgi viskas priklauso nuo mokytojų. Tas spaudimas labiau pasireiškia 12kl, kai visos kalbos baigiasi moralu apie egzaminus doh.gif
O kad atmosfera gera, tai pritariu, visgi gimnazija, tai nereik tikėtis, kad su peiliais ir "beisbolkėm" visi vaikščios 4u.gif

Pati dirbu VZG ir tikrai nesuprantu, apie kokius milziniskus kruvius ir psichiatrus jus kalbate.Visi mokiniai cia pakankamai atsipalaidave ir gerai nusiteike lotuliukas.gif Man is salies atrodo,kad istojus i gimnazija ,reiketu nusiteikti rimtai mokytis ir praleidineti maziau pamoku, o jus nepersistengiate, tiesa pasakius unsure.gif Trumpai tariant, nebijokite VZG!
Atsakyti