Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimnazijos

Sveiki, jei jusu vaikas nekaip sutaria su matematika, galiu padeti smile.gif mokau matematikos jau 3 metai.Dirbu su 5 - 12 klases moksleiviais.
Vienas uzsiemimas 1,5 val. kaina 40 lt. su atvaziavimu i namus.
Mano telefono numeris : 860204414
Atsakyti
Parasykit , kokie pasikeitimai, kuo alsuoja Zirmunu gimnazija.Pirmieji pasisakymai tai baisoki, vaikai iki beprotnamio davaziuodavo, o kaip dabar?
Antras trimestras i pabaiga, tuoj prasides dokumentu pridavimas, tai noriu vaikui padet apsisprest.
Atsakyti
Sveiki
As esu astuntoke ir jau reikia susimastyti i kokia imnazija stoti..nelabai erai mokausi vidurkis mazdaug 7.9.. Ir nezinau kur papulti. gyvenu seskineje ir nenoriu toli vazineti. butu geriau kuo arciau. I radvilu gimnazija nelabai noriu.. gal kas aletu man ka patarti? tongue.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(naujakė2005 @ 2009 01 29, 08:54)
Parasykit , kokie pasikeitimai, kuo alsuoja Zirmunu gimnazija.Pirmieji pasisakymai tai baisoki, vaikai iki beprotnamio davaziuodavo, o kaip dabar?
Antras trimestras i pabaiga, tuoj prasides dokumentu pridavimas, tai noriu vaikui padet apsisprest.

Iki beprotnamio važiuoja tik tie kurie bando visą vadovėlį žodis žodin iškalt, o jei su protu mokais/nesimokai ir turi savo nuomonę egzaminų klausimu tai išgyvent visai padoriai galima. ax.gif Visos mokyklos turi savų + ir -, VŽG gal daugiau + turi tiek mokslo, tiek mokinių tarpusavio bendravimo atžvilgiu. (Aišku visur yra išimčių) ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fokusyte @ 2008 12 19, 14:09)
Sveiki, jei jusu vaikas nekaip sutaria su matematika, galiu padeti smile.gif mokau matematikos jau 3 metai.Dirbu su 5 - 12 klases moksleiviais.
Vienas uzsiemimas 1,5 val. kaina 40 lt. su atvaziavimu i namus.
Mano telefono numeris : 860204414

O kur reiketu vazuoti pas Jus? Kureme rajone?
Atsakyti
QUOTE(Dukryte @ 2009 01 31, 19:49)
Sveiki
As esu astuntoke ir jau reikia susimastyti i kokia imnazija stoti..nelabai erai mokausi vidurkis mazdaug 7.9.. Ir nezinau kur papulti. gyvenu seskineje ir nenoriu toli vazineti. butu geriau kuo arciau. I radvilu gimnazija nelabai noriu.. gal kas aletu man ka patarti? tongue.gif  unsure.gif

birziskos gimnazija? Justiniskese...
Atsakyti
QUOTE(Zaltees @ 2008 11 20, 20:39)
Penketukas stipriausiu. Nera nei 1, nei 5 vietos. Manau, jog visos lygios. Jezuitu gimnazija, Vytauto Didziojo gimnazija, Gabijos gimanzija, Uzupio gimnazija, Zirmunu gimnazija. Ka manau ir kiek zinau, tiek ir parasysiu. Jezuitai "paplauke", Gabijoje labai individualiai gali priderint mokomuosius dalykus pagal vaiko gabumus, Zirmunuose daugiausia teisininku ir advokatu vaikuciu, uzupyje tie, kas nepatempe kruvio Vytauto Didziojo gimnazijoje  ir neprieme kitur. Vytauto Didziojo gimnazijoje yra socialine programa, geri mokytojai, geras paruosimo lygis, nors vaikas lieka neapkrautas. Labai idomu tai, jog sioje gimnazijoje 12 papildomai veda pamokas jaunesniu klasiu mokiniams, kurie ko nors nesupranta, arba praleido kazka. Buvau be zado...  blink.gif  Girdejot ka panasau? turiu daug info apie VVDG. Maniskiai ten  cool.gif  visur tik +  drinks_cheers.gif

O Vytauto Didziojo nuo pirmos gimnazines klases? 4u.gif
Koks vidurkis turi but,kad ten pakliutum? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dimming @ 2009 02 12, 23:41)

su tokiu vidurkiu nemanau, kad įstos...
Atsakyti
QUOTE(dimming @ 2009 02 12, 23:41)

Kiek esu girdėjusi, tai Biržiška labai stipri mokykla. Jie labai žiūri į tavo vidurkį, pasiekimus olimpiadose, sportinius diplomus ir pan.
Aš šiemet irgi stosiu.. kažkur. Šiaip labiausiai prie širdies Vytauto Didžiojo gimnazija bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Testify: 03 kovo 2009 - 21:53
Taigi, aš norėčiau pasisakyti.! ~
Pati mokausi žirmūnų gimnazijoje jau antrus metus. Pasakysiu savo nuomonę apie šią mokyklą.
Pirmiausia dėl vidurkio. Kiek žinau , kiekvienais metais jis kyla. Kai aš stojau buvo 8.9. Pernai lygiai 9. Pagal tendenciją šiemet turėtų būti 9.1. smile.gif
Dėl Mokslų. Turėčiau nuraminti tėvus. Mokytojai labai tolerantiški, mokyklos atmosfera yra nuostabi- visi šypsosi, visus pažįsti. Tačiau mokslai- sunkūs. <bet visur norint ką nors pasiekti, reikia daug dirbti> Norint gerai mokytis -reikia daug vargti, tačiau tik išėjus iš mokyklos- norisi grįžti mokytis.Mokykloje yra daug naujovių. Kompiuterinės lentos, nauji kompiuteriai.. Su mokytojais bendraujame kaip su tėvais. Renginių išties daug, jų tokia gausa todėl ,kad turime senatą yra kūrybingų žmonių.. Tačiau renginiai vyksta taip,kad netrukdytų mokslams.
Dėl Mokytojų. Nenoriu kartotis, taigi pasakysiu taip. Mokykloje turime visų pagr. dalykų mokytojus -ekspertus( ir anglų ir 2ų kalbų) , todėl 3,4-oms klasėms yra skiriami geriausi mokytojai. 1,2-oms klasės geriausi mokytojai yra išdėstomi po lygiai. Visos klasės tempiamos vienodai. Didesnė dalis mokytojų gerinasi savo kvalifikacija. Jau dabar, antroje klasėje, mes bandome žiūrėti, pasispręsti valstybinius egzaminus.
*Jeigu kurio nors mokytojo nebūna- niekados nebus taip,kad nežinotum ką daryti. Yra pavadavimų lenta. Rūbinės perstatytos. Valgyklos darbuotojus ir kitą personalą dažniausiai kviečiame kreipiniu ''teta'' ar ''tetule''.
Beje, man atrodo,kad greitai bus atvirų durų diena- užeikite ir pamatysite mūsų VŽG. lithuania.gif P.S nesistenkit daug klausyti žmonių ,kurie mokosi ne vžg ar baigė ją prieš 5 ar daugiau metų. Laikai keičiasi- mokykla tobulėja.!!
Atsakyti
QUOTE(meškinas @ 2009 03 10, 19:34)

Kompiuterinės lentos, nauji kompiuteriai.. 
*Jeigu kurio nors mokytojo nebūna- niekados nebus taip,kad nežinotum ką daryti. Yra pavadavimų lenta. Rūbinės perstatytos. 
P.S nesistenkit daug klausyti žmonių ,kurie mokosi ne vžg ar baigė ją prieš 5 ar daugiau metų. Laikai keičiasi- mokykla tobulėja.!!

Oi, nesidžiaukit jūs tom kompiuterinėm lentom, tuoj prasidės pamokų skaitymas iš skaidrių, ir bus tas pats š malimas kaip univere. Bent jau pernai tai komp. lentos buvo naudojamos youtube žiūrėjimui, na dar retkarčiais kokia powerpointo presentacija buvo padaroma ax.gif
Jeigu mokytojo nėra, aišku kad žinai ką daryt ir jokio skirtumo yra pavadavimas ar ne, vistiek laisva pamoka gaunas smile.gif
Matei šimtadienio testamentą? Rūbinė didelio įspūdžio nepaliko, beje aukų dar nebuvo? unsure.gif lotuliukas.gif
Baigiau pernai, o ne prieš 5 metus. cool.gif
Atsakyti
Sveiki,

o kaip del stojimo i gimnazijas ir mokyklas po pradiniu klasiu?
Mano dukros siemet baigia 4 klases, mokosi labai gerai ir labai troksta mokytis kitoje stipresneje mokykloje nei dabar.

ar Zirmunu gimnazija, Vytauto didziojo, Zveryno gimnazijos priima moksleivius i 5-aja klase? Negi tik Jezuitu gimnazija skelbia priemima i 5 klases?

Atsakyti