Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimnazijos

QUOTE(Zaltees @ 2008 11 20, 19:39)
uzupyje tie, kas nepatempe kruvio Vytauto Didziojo gimnazijoje  ir neprieme kitur

Nesutinku. Sutikčiau, kad iš Jėzuitų pereina į Užupį, bet iš VDG nė vieno nesutikau. schmoll.gif
Atsakyti
Oj.. rimtai suklydau... is VDG Uzupyje nerasi... blush2.gif kas zino, jog nepateks i VDG iskart eina i Uzupi, be zeminanciu cereminoju... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaltees @ 2008 11 20, 19:39)
Vytauto Didziojo gimnazijoje yra socialine programa, geri mokytojai, geras paruosimo lygis, nors vaikas lieka neapkrautas.

Tai, kaip suprantu, esat už ją? smile.gif
Nesutinku, kad visos tolygios, tarkim, apie Žirmūnus teko ne kokių atsiliepimų pasiklausyt ax.gif Nors, aišku, kam ko reikia rolleyes.gif
Biržiškos, Žemynos, į penketuką neįvestumėt? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2008 11 21, 08:30)
Tai, kaip suprantu, esat už ją?  smile.gif
Nesutinku, kad visos tolygios, tarkim, apie Žirmūnus teko ne kokių atsiliepimų pasiklausyt  ax.gif Nors, aišku, kam ko reikia  rolleyes.gif
Biržiškos, Žemynos, į penketuką neįvestumėt?  smile.gif  4u.gif

Gal galite papasakoti apie Zirmunu gimnazija, kokie tie atsiliepimai apie ja?
O gal turite kokios info apie Uzupio gimnazija.

Mane domina mokymo lygis, mokytoju bendravimas su mokiniais, istojimo vidurkis, atmosfera mokykloje.
Atsakyti
QUOTE(juratez @ 2008 11 21, 07:51)
Gal galite papasakoti apie Zirmunu gimnazija, kokie tie atsiliepimai apie ja?
O gal turite kokios info apie Uzupio gimnazija.

Mane domina mokymo lygis, mokytoju bendravimas su mokiniais, istojimo vidurkis, atmosfera mokykloje.

Šiaip, nuogirdos iš pažįstamų, jog mokytojai ne kaip išaiškina, pati atmosfera mokykloje ne itin maloni smile.gif bet vėlgi, sakau, tai tik nuogirdos, pati nebuvau ir nemačiau smile.gif
Apie Užupio gimnaziją iš vis nieko negaliu pasakyti smile.gif

Ieškot gimnazijos vaikui? smile.gif Manau, kad geriausias atvejis, jei norit stipraus mokymo, geros atmosferos mokykloje, tai Vilniaus licėjus smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2008 11 21, 15:05)
Šiaip, nuogirdos iš pažįstamų, jog mokytojai ne kaip išaiškina, pati atmosfera mokykloje ne itin maloni  smile.gif bet vėlgi, sakau, tai tik nuogirdos, pati nebuvau ir nemačiau  smile.gif
Apie Užupio gimnaziją iš vis nieko negaliu pasakyti  smile.gif

Ieškot gimnazijos vaikui?  smile.gif Manau, kad geriausias atvejis, jei norit stipraus mokymo, geros atmosferos mokykloje, tai Vilniaus licėjus  smile.gif  4u.gif

Na del atmosferos tai drisciau nesutikti schmoll.gif vaikas i mokykla eina kaip i svente rolleyes.gif Cia kazkas teiravosi del vidurkiu, taip praeinamas balas siemet buvo 8,9 mirksiukas.gif yra klasej vaikas ir su mazesniu vidurkiu, bet jis VZG mokytojos sunus unsure.gif yra ir vien mergaiciu klase cool.gif
Atsakyti
8,9 ! oho, daug smile.gif mano geriausiu atveju sio trimestro bus 8,8 , o blogiausiu 8,6 ... Bandysiu i 11 klase stoti.. taigi. na ziuresiu. o siaip ziuri pirmo trimestro ar antro? smile.gif
O del atmosferos, tai tikrai girdejau, kad faina labai smile.gif draugiski zmones ir panasiai.

Ir del Licejaus negalima absoliutinti - kad tikrai jau geriausia mokykla, nes pazistu zmoniu, kurie ten mokosi ir, mano nuomone, tikrai ten uz kokius pinigelius istojo, nes neatrodo labai jau protingi... Taciau aisku, siaip jau atmosfera ten gera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(...Migl @ 2008 11 23, 21:44)
8,9 ! oho, daug  smile.gif  mano geriausiu atveju sio trimestro bus 8,8 , o blogiausiu 8,6 ... Bandysiu i 11 klase stoti.. taigi. na ziuresiu. o siaip ziuri pirmo trimestro ar antro? smile.gif
O del atmosferos, tai tikrai girdejau, kad faina labai smile.gif draugiski zmones ir panasiai.

Ir del Licejaus negalima absoliutinti - kad tikrai jau geriausia mokykla, nes pazistu zmoniu, kurie ten mokosi ir, mano nuomone, tikrai ten uz kokius pinigelius istojo, nes neatrodo labai jau protingi... Taciau aisku, siaip jau atmosfera ten gera smile.gif

Nesem rezultatus 2 ir 3 trimesto ( jauciu, kad ziurejo tik 2, nes 3 pateikem penktadieni o pirmadieni jau buvo mandatine) mirksiukas.gif priklausys kiek vietu bus i 11 kl. ir koks norinciu patekti vidurkis cool.gif Bandykit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asio @ 2008 11 23, 17:55)
Na del atmosferos tai drisciau nesutikti  schmoll.gif  vaikas i mokykla eina kaip i svente rolleyes.gif Cia kazkas teiravosi del vidurkiu, taip praeinamas balas siemet buvo 8,9  mirksiukas.gif yra klasej vaikas ir su mazesniu vidurkiu, bet jis VZG mokytojos sunus  unsure.gif  yra ir vien mergaiciu klase  cool.gif

Matyt ir kiekvienas žmogus reikalauja iš mokyklos skirtingų dalykų ir vienareikšmiškai teigti negalima 4u.gif

QUOTE(...Migl @ 2008 11 23, 20:44)

Kalbu apie atmosferą ir reitingų rezultatus smile.gif 4u.gif
Atsakyti
tai taip taip, zinoma atmosfera ten gera smile.gif)

aciu uz info del rezultatu teikimo wink.gif
Atsakyti
Asaros Lietuje,

Jei nepaslaptis, is kokios Tu mokyklos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ufija @ 2008 11 29, 22:19)
Asaros Lietuje,
Jei nepaslaptis, is kokios Tu mokyklos? ax.gif

Aš jums galiu į až parašyt, jei labai įdomu, bet šiaip stosiu tik šiemet smile.gif Noriu į Licėjų, tik ieškau atsarginio varianto ax.gif 4u.gif
Atsakyti