QUOTE(F=ma @ 2008 11 15, 16:59)
Taip, mano info apie žirmūnus
Apie merginų klases, tai sunkoka formuoti mišrias kai į humanitarinę įstoja tarkim 90 merginų ir 10 vaikinų, skaičiai grynai iš lempos, bet esmė tame kad tiesiog vaikinų vidurkis būna arba per mažas ir jie nepraeina arba jie renkasi tiksliuosius mokslus. Pirmoji vien merginų klasė buvo suformuota prieš 3 metus.
Aš baigiau pernai, šiemet 1 kurse studijuoju. Sunėno vidurkio nežinau, bet lyg ir viršijo 8,5
Juratez, o pagal ką rinksitės? Kurių dalykų mokytojai stipresni ir žmogiškesni turėtų būti?
Aciu uz paaiskinimus. Taip susikloste, kad mano dukra mokosi jau trecioje mokykloje. Baige pradine, mokesi du metus vidurineje kitame mieste. Atvykome gyventi i Vilniu ir dabar jau antri metai mokosi Antakalnio mokykloje. Sekesi, nes visada mokesi ir mokosi stipriose, motyvuotose klasese. Turejo ir turi stiprius, reiklius ir draugiskus kalbu, matematikos, biologijos, chemijos, geografijos ir fizikos mokytojus. Todel vel noretusi patekti i tokia pat ar panasia aplinka.
Kiek zinau, tai VZG mokiniai daug mokosi savarankiskai ir manau, kad tai tik i nauda. Idomu, kokia atmosfera tarp mokytoju ir mokiniu sioje gimnazijoje? Ar stiprus anglu ir lietuviu kalbu mokytojai?
Gal turite info apie Uzupio gimnazija? Kokia ten atmosfera? Kuo pranasesne si gimnazija uz kitas?