Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimnazijos

QUOTE(Akviliukas:D @ 2008 08 18, 17:37)
O tai kur eisi jau?  unsure.gif

Norėčiau į licėjų ax.gif

Beje, Biržiška 52
Žirmūnų gimanzija - 51
Žvėryno gimnazija - 23
ax.gif
Atsakyti
pažiūrėjau aš tuos reitingus ir man jie kažkokie įtartini g.gif nežinu nežinau ir pagal ką jie čia juos sudarė g.gif kad žvėryno gimnazija aukščiau už Biržišką g.gif nu gal g.gif
Atsakyti
QUOTE(saasa @ 2008 08 18, 20:02)
pažiūrėjau aš tuos reitingus ir man jie kažkokie įtartini  g.gif  nežinu nežinau ir pagal ką jie čia juos sudarė g.gif  kad žvėryno gimnazija aukščiau už Biržišką  g.gif  nu gal  g.gif

Taigi kinta kažkiek tie reitingai kasmet, o Žvėryno juk tikrai nebloga gimnazija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2008 08 18, 20:07)
Taigi kinta kažkiek tie reitingai kasmet, o Žvėryno juk tikrai nebloga gimnazija  ax.gif

nu jo , bet pagal ją čia reitinguoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Akviliukas:D @ 2008 08 17, 20:54)
Čia gal netyčia anglų mokytojos perliukas topsecret.gif

kaip ir "net ir eziukui aisku", "mano suo Cepelinas" ir daugybe kitu thumbup.gif
Atsakyti
tas sarasas, kad vzg trecia buvo rodomas per zinias. ;DD
o veide yra reitinguojami tie mokiniai is tu gimnaziju, mokyklu, kurie istojo pagal pasirinkta pirma specialybe. pvz as nutariu buti 1.medike, o paskui gal 2.teisininke ir jei as neistoju i 1 specialybe, o istoju i 2 tai manes tame sarase prie procentu (geru mokiniu) nebebus. todel dazniausiai mokiniai is gimnaziju renkasi sudetingesnes specialybes( kur ne taip lengva istot).. o is viduriniu paprastesnes(kur lengviau istot) todel kitos mokyklos buna auksciau uz kitas.
Atsakyti
QUOTE(zmogusss @ 2008 08 24, 16:02)
tas sarasas, kad vzg trecia buvo rodomas per zinias. ;DD
o veide yra reitinguojami tie mokiniai is tu gimnaziju, mokyklu, kurie istojo pagal pasirinkta pirma specialybe. pvz as nutariu buti 1.medike, o paskui gal 2.teisininke ir jei as neistoju i 1 specialybe, o istoju i 2 tai manes tame sarase prie procentu (geru mokiniu) nebebus. todel dazniausiai mokiniai is gimnaziju renkasi sudetingesnes specialybes( kur ne taip lengva istot).. o is viduriniu paprastesnes(kur lengviau istot) todel kitos mokyklos buna auksciau uz kitas.

Na, bet pripažinkim, kad daugiau/mažiau sąrašas nurodo mokyklų "stiprumą" ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas zinot at jau yra VZG pirmokai suskirstyti i kalses ir ar jau paskirtos aukletojos g.gif
Atsakyti
Turėtų būti, bent jau kai aš buvau pirmokė, tau jau birželio mėnesį žinojau ir klasę ir aukletoją. Per 09 01 būna lyg ir pirmokų prisistatymas (jo nieks nežiūri, niekam neįdomus, bet...), tai jiems reikia anksčiau susirinkti, kad sugalvotų ką nors.
Atsakyti
QUOTE(F=ma @ 2008 08 26, 07:35)
Turėtų būti, bent jau kai aš buvau pirmokė, tau jau birželio mėnesį žinojau ir klasę ir aukletoją. Per 09 01 būna lyg ir pirmokų prisistatymas (jo nieks nežiūri, niekam neįdomus, bet...), tai jiems reikia anksčiau susirinkti, kad sugalvotų ką nors.

Aukletoja Sikorskiene g.gif
Atsakyti
Berods geografė, kai buvau 6 ją kaimiete vadindavo, dabar antimi, buvo į dekretines išėjus tai 6kl paskutinį kartą ir dėstė, o paskui jau ir geografijos tvarkaraštyje nebeliko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(F=ma @ 2008 08 30, 19:47)
Berods geografė, kai buvau 6 ją kaimiete vadindavo, dabar antimi, buvo į dekretines išėjus tai 6kl paskutinį kartą ir dėstė, o paskui jau ir geografijos tvarkaraštyje nebeliko ax.gif

Skaiciau, kad pernai isleido savo abiturientus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asio: 30 rugpjūčio 2008 - 21:53