Džiaugiuosi, kad šita tema pagyvėjo pagaliau
Būtų įdomu jei kas paskelbtų čia gimnazijų reitingus po mėnesio iš Veido. Visgi aš nemanau, kad kurios nors gimazijos abiturientai dėl kokios nors mistinės priežasties visi norėtų stoti į kojinių mezgimo ar musių gaudymo specialybes.
QUOTE(Vaizele @ 2008 06 26, 22:14)
Džiaugiuosi, kad šita tema pagyvėjo pagaliau
Būtų įdomu jei kas paskelbtų čia gimnazijų reitingus po mėnesio iš Veido. Visgi aš nemanau, kad kurios nors gimazijos abiturientai dėl kokios nors mistinės priežasties visi norėtų stoti į kojinių mezgimo ar musių gaudymo specialybes.
Rezultatai "Veide" vis tiek daugiau mažiau tikri Ypač pačios pirmos gimnazijos.
"Veide" reikia žiūrėti kelių metų reitingus, tos mokyklos, kurios kasmet pirmosiose vietose ar pirmame - antrame dešimtuke yra tikrai stiprios, o visos kitos gali pakliūti atsitiktinai , pvz., mano mamos kaimo vidurinė, kurią ji baigė prieš 50 m. kažkuriais metais irgi buvo pirmaujančių sąraše .
QUOTE(Tweety @ 2008 06 27, 10:15)
"Veide" reikia žiūrėti kelių metų reitingus, tos mokyklos, kurios kasmet pirmosiose vietose ar pirmame - antrame dešimtuke yra tikrai stiprios, o visos kitos gali pakliūti atsitiktinai , pvz., mano mamos kaimo vidurinė, kurią ji baigė prieš 50 m. kažkuriais metais irgi buvo pirmaujančių sąraše .
Kai pačioj mokykloj nedaug žmonių, tai taip ir nutinka kartais. Tik man, keista, kad internete sąrašų nepublikuoja. Visąlaik tik tą įvadinį straipsnį ir viskas. Senesnių numerių nebent bibliotekose gal būtų, nors ir tai abejoju
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2008 06 27, 09:12)
Rezultatai "Veide" vis tiek daugiau mažiau tikri Ypač pačios pirmos gimnazijos.
Dėl pačių pirmų gal ir sutikčiau, bet po to...
Papildyta:
QUOTE(Tweety @ 2008 06 27, 10:15)
pvz., mano mamos kaimo vidurinė, kurią ji baigė prieš 50 m. kažkuriais metais irgi buvo pirmaujančių sąraše .
Na va, sakau.
Mano dukra irgi įstojo į Žirmūnų gimnaziją. Bet, atrodo, kad įstos ir į Užupio. Rytoj sužinosim rezultatus. Dabar kankinamės , nes negalim apsispręsti, į kurią gimnaziją ištikrųjų eiti. Skaičiuojam + ir -: Žirmūnų tvarka, mokinių reitingavimas, galbūt aukštesnė mokymo kokybė prieš Užupio laisvą dvasią, mokinių saviraišką ir galbūt ne tokią aukštą mokymo kokybę...
QUOTE(RiMi @ 2008 06 27, 22:21)
prieš Užupio laisvą dvasią, mokinių saviraišką ir galbūt ne tokią aukštą mokymo kokybę...
Ne tokią aukštą, bet vis tiek aukštą.
Gal kas turit parduoti isaugta VZG uniforma (arba bent jau svarka)160 ugio berniukui Siulyti i Az
QUOTE(Asio @ 2008 06 26, 21:00)
Aciu gal kas patars del uniformos, ar tik svarka pakanka uzsisakyti ar viska reiketu
pakanka tik svarko, pilnos uniformos niekas nenesioja
Mus prieme i Salomejos Neries ir Vytauto Didziojo gimnazijas. Dabar kankinames ir nezinom kuria pasirinkti. Gal kas gali patarti. Apie Vytauto Didziojo tai girdejom kad gera, bet niekur neradau atsiliepimu apie Salomejos Nieries gimnazija.
QUOTE(aulika @ 2008 07 02, 21:08)
Mus prieme i Salomejos Neries ir Vytauto Didziojo gimnazijas. Dabar kankinames ir nezinom kuria pasirinkti. Gal kas gali patarti. Apie Vytauto Didziojo tai girdejom kad gera, bet niekur neradau atsiliepimu apie Salomejos Nieries gimnazija.
Pries keleta metu Salomejos Neries gimnazija buvo nuskambejusi Vilniuje kaip narkomanu ir fifu gimnazija. Del pirmo teiginio tai nzn, o del antro.... Ar teko kada eiti ar vaziuoti pro Salomejos Neries gimnazija per pertrauka? Toks ispudis, kad visos merginos isejo ne mokyklos, o is ir svieziai idegusios po kaitre ziemos saulute keliauja turbut svieziu oru pakviepuot (prie -10 C nuogom slaunim, bet uztat auliniais batais)