Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimnazijos

Kadangi pati siuo metu mokausi, tad galiu pasireiksti, jog M.Birziskos gimnazija is tikruju labai gera. ten vyrauja kolektyvine dvasia, vyksta daug ivairiu renginiu, del to cia nwpamokines veiklos tikrai netruksta smile.gif . del mokslu tai gal kiek ir sunkoka buna o ypatingai pradzioje, bet veliau priprasite...taip kad visiems rekomenduoju sia gimnazija smile.gif

Ką domina vytauto didziojo gimnazija, tai esu girdejus labai geru atsiliepimu.. tongue.gif

Atsakyti
Šiuo metu aš mokausi Vilniaus Žirmūnų gimnazijoje.
Galiu papasakoti apie ją labai daug ir užtikrintai pasakyti , kad tai yra puiki gimnazija. Ir žinau tiek, kad nė kiek nedvejodama leisiu ten savo vaikus.
Ir tikrai galiu pasakyti, kad VŽG yra labai stiprus mokymas, draugiška atmosfera, bendradarbiavimas,bendri renginių organizavimo rūpesčiai. Manau ta diena , kai aš patekau į VŽG buvo geriausia per visus mokslo metus.
VŽG yra daug naujovių {taškų skaičiavimo sistema {klasės balai, po to užėmę pirmąją vietą gauna kelionę} interaktyvios lentos, elektroninis dienynas, modernūs kompiuteriai, projektoriai.} Taipogi šioje gimnazijoje yra rengiami žinių patikrinimai {pirmokams ir trečiokams} , vadinamieji direkciniai.
O dėl unifromų. Jas reikia nešioti tam tikromis dienomis t.y mokyklos ar valstybinių švenčių dienomis.
Mokykloje yra labai daug popamokinės veiklos {veikia įvairūs būreliai {pradedant šokiais ir muzika, baigiant teatru, taip pat galima lankyti baseiną.}
Kiekvieną rytą aš ir mano klasiokai su malonumu eina į šią gimnaziją. Todėl, tikrai neabejoju, kad Vilniaus Žirmūnų gimnazija tikrai nenusivilsite.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zmogusss: 22 birželio 2008 - 20:15
Su tais taškais, tai kažkokia nesąmonė buvo, nieks nieko nesakė, o pakui kažkokius popieriukus įrėmintus dalina(pagyrimo raštus), apie taškus tauškia. Taip, dabar VŽG pasidarė atviresnė renginiams, nors kai aš stojau tai sakė, VŽG- akademinė mokykla, jokių diskotekų... Taip ir buvo iki berods pernai g.gif Apie uniformas galėčiau patikslinti, kad jas nešioja tik pirmokai, na dar retkarčiais kas nors užsideda kai neranda ką apsirengt biggrin.gif
Šiaip Žirmūnų gimnazijoje yra išties stiprių mokytojų, (gaila, bet jų gretos kasmet retėja) kurie sugeba įkvėpti ir parodyti, kad jų dėstomas dalykas nėra šiaip kokia nesąmonė, o išties įdomi ir naudinga sritis. Žinoma yra ir tokių, kuriems visiškai į viską nusispjaut ir svarbiausia, kaip "pratempt" pamoką iki kitos kavos pertraukėlės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2008 06 20, 15:02)
Tikrai taip gali būti, juk į gimnaziją turi priimti visus mokinius iš to rajono, kuriam priklauso, o jau kiek lieka vietų, atsirenka. ]

Hmm g.gif , tai kodėl tada daugelio (visų tikrai neperžiūrėjau) gimnazijų tinklalapiuose skelbiama, kad priimama pagal pažymių vidurkį?
Beje, gal kas nors žinote, koks buvo šiemet praeinamasis balas į Biržišką? Ką geriau rinktis - Biržiškos ar Karoliniškių gimnaziją?
Atsakyti
mm.. žiūrint kokių diskotekų kam reikia (galiausiai į mokyklą einama ne dėl diskotekų). Dabar tapau antroke, bet mūsų klasė surinko taškus už visus pasiekimus (mokslą; organizuotus renginius; laimėtas varžybas) šiemet laimėjome 'šauniausios klasės' rinkimus, todėl manau, kad taškai yra sąmonė. (bet dar kart pasikartosiu.. mokomės ne dėl kažko, o dėl savęs paties). O dėl uniformų, tai tikrai nėra labai reikalaujama. (tik per įvairias šventes ir pan.) Kiekvieną rytą matomės su direktoriumi ir jis nė karto nepriekaištavo mums,buvusiems be uniformų . Žinoma.. daugelis moksleivių įpratę nešioti švarkus (nes pvz mano buvusioj mokykloj buvo labai žiūrima į menkiausią uniformos neatitikimo detalę).
Beje, jeigu Vžg būtų bloga gimnazija, į ją neneštų paraiškų virš tūkstančio mokinių.!!
O į Biržičką (kaip ir Vžg), praeinamas balas yra 9.
smile.gif
Atsakyti
Mano sunus istojo i VZG ploja.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asio: 25 birželio 2008 - 14:13
QUOTE(zmogusss @ 2008 06 23, 18:26)
mm.. žiūrint kokių diskotekų kam reikia (galiausiai į mokyklą einama ne dėl diskotekų). Dabar tapau antroke, bet mūsų klasė surinko taškus už visus pasiekimus (mokslą; organizuotus renginius; laimėtas varžybas) šiemet laimėjome 'šauniausios klasės' rinkimus, todėl manau, kad taškai yra sąmonė. (bet dar kart pasikartosiu.. mokomės ne dėl kažko, o dėl savęs paties). O dėl uniformų, tai tikrai nėra labai reikalaujama. (tik per įvairias šventes ir pan.) Kiekvieną rytą matomės su direktoriumi ir jis nė karto nepriekaištavo mums,buvusiems be uniformų . Žinoma.. daugelis moksleivių įpratę nešioti švarkus (nes pvz mano buvusioj mokykloj buvo labai žiūrima į menkiausią uniformos neatitikimo detalę).
Beje, jeigu Vžg būtų bloga gimnazija, į ją neneštų paraiškų virš tūkstančio mokinių.!!
O į Biržičką (kaip ir Vžg), praeinamas balas yra 9.
smile.gif

Na diskotekos tėra mokyklinio renginio pavyzdys, anksčiau tikrai visokių renginių būdavo mažiau, keli pagrindiniai ir viskas, jokių "video vasarų"...
Apie taškus sužinojome tik prieš spektaklį, kai kažką apdovanojo gavusį daugiausiai taškų.
Aišku į vžg stoja daug žmonių, juk VŽG'istai gerus VBE procentus surenka, o dar jau kokius 4 metus dėl licėjaus vardo kovoja...
Aš nesakau, kad VŽG yra bloga gimnazija,ji tikrai gera, bet džiaugiuosi, kad pagaliau ją baigiau, dar 1 metų su kai kuriais mokytojais nebeištverčiau cool.gif

Sveikinu įstojus thumbup.gif
Auklėtojos turbūt dar nežinote rolleyes.gif
Atsakyti
Į Žirmūnų gimnaziją stojama su egzaminu, ar tereikia gerus vidurkius turėt?
Atsakyti
Kiek žinau užtenka gerų vidurkių, darbuotojų vaikai priimami be konkurso, kažkada taisyklės buvo vzg.lt gal dar dabar rasit rolleyes.gif
Kartais būna taip, kad iš pradžių nepriima, liepia eit kitur pasitaisyt vidurkį ir paskui kokį spalį- lapkritį leidžia ateit doh.gif Niekaip nesuprantu šito prasmės g.gif
Atsakyti
QUOTE(F=ma @ 2008 06 25, 17:57)
Kartais būna taip, kad iš pradžių nepriima, liepia eit kitur pasitaisyt vidurkį ir paskui kokį spalį- lapkritį leidžia ateit doh.gif Niekaip nesuprantu šito prasmės g.gif

Keistokai skamba g.gif Šiaip ar taip, dėkui už info 4u.gif
Manau, neblogai gimnazijų lygį pasitikrint bus galima "Veide", na, kur kiekvienais metais rugpjūčio pradžioj ar liepos pabaigoj būna numeris su gimnazijų reitingais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2008 06 25, 17:08)

Manau, neblogai gimnazijų lygį pasitikrint bus galima "Veide", na, kur kiekvienais metais rugpjūčio pradžioj ar liepos pabaigoj būna numeris su gimnazijų reitingais  rolleyes.gif

Na pirmi 2 numeriai aiškūs: Vilniaus licėjus ir KTU gimnazija lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(F=ma @ 2008 06 25, 18:25)
Na pirmi 2 numeriai aiškūs: Vilniaus licėjus ir KTU gimnazija lotuliukas.gif

Dėl jų nė neverta ginčytis. Taip pat penketuke, manau, tikrai Jėzuitai turėtų būt rolleyes.gif O jau toliau žiūrėsim kur bus Žirmūnai, Biržiška ir pan. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašaros lietuje: 25 birželio 2008 - 17:27