Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimnazijos

QUOTE(kriste139 @ 2008 03 10, 20:54)
Aš jūsų norėjau paklausti,jei mano dukros vidurkis yra 9,2
Ar ji gali i M.Biržiško gimnaziją įstoti?
Jei ne tai geriau yra stoti į Gabiją ar į Žemyną? g.gif
Nes sako,jog Gabija lb. suprastėjo,o Žemyna pagerejo,tai tiesa?

manau tikrai priims 4u.gif praeitais metais buvo tokiu kur net su 8,3 prieme 4u.gif
Atsakyti
na, iš savo patirties galiu pasakyti, kad Žemynoje yra labai daug ir tikrai stiprių ir profesionalių mokytojų wink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2008 03 12, 16:13)
Manau, kad ir dabar gali ten nueiti į raštinę, nusinešti kokią nors pažymą su įvertinimais ir vietoje parašysi prašymą, o po to jau bus matyti. Raštinės vedėja suteiks visą informaciją.

na,ne būtent man čia reik,bet dėkui; )
jau susižinojo
Atsakyti
QUOTE(monie @ 2005 02 26, 09:46)
Dabar mokausi Mykolo Birziskos gimnazijoje, kitais metais tapsiancioje licejumi. Mokykla tikrai labai sauni, mokytojai, mokiniai taip pat. Spejau pamilti sita mokykla, kasdiena norisi i ja eiti. Tai vat. Labai labai gera mokykla thumbup.gif

Postas rašytas prieš tris metus, iki šiol biržiška netapo licėjumi.. (ir dar manau ilgai netaps lotuliukas.gif )

QUOTE(Boltius @ 2005 04 06, 10:49)
Licėjus neatitinka savo vardo? Nenorėčiau su tuo sutikt, tokia nuomuonė dažniausiai susidaro todėl, kad ją skleidžia neįstoję arba mokytojai, kurie nenori, kad jų mokiniai išeitų. Vien tai, kad stojant į licėjų norinčių yra 5-6 kartus daugiau nei gali įstot, jau daug ką pasako. Nesvarbu kad motyvavo juos stoti, prestižas ar noras mokytis, įstoja tik geriausi. O dėl rezultatų tai tikrai patarčiau juos pažiūrėt ir įsitikint, kad licėjus užima aukščiausias pozicijas, respublikinių, tarptautinių olimpiadų prizininkai yra būtent iš licėjaus ir žiūrint į jų skaičių teigti, kad gimnazijų mokiniai paruošiami geriau nėra labai tikslu. Bet tik nesusidarykit nuomuonės, kad ten visi tik mokosi ir mokosi, mokosi tie kas nori, vyksta beveik visų dalykų fakultatyvai ir jei jau nori kažką užimt, eik į juos. Nieks to neverčia daryt, todėl jei nori tiesiog mokykis kaip kitose gimnazijose, dalvauk renginiuose, kurių čia tikrai abstu. Tad aš siūlyčiau bent pabandyt įstot, o paskui per vasarą apsispręst, tokie sprendimai yra svarbus todėl reikia laiko surinkt visą galima informacija ir viska įvertint.

O man va kvaila tokia nuomonė, licėjaus rezultatai geriausi, olimpiadininkai visi, įstoja į geriausias specialybes, dėl to licejus yra da bezt. Jeigu kiekviena mokykla gautų teisę atsirinkti iš milijono vaikų šimtą pačių geriausių, tai jie irgi būtų olimpiadininkai ir t.t.
Licėjus net neturėtų būti analizuojamas visuose reitinguose, nes ten mokosi gabiausi Lietuvos vaikai, kai kitose mokyklose yra priimami visi vaikai, kurių tarpe yra ir tų gabiųjų, ir vidutinių, ir itin silpnų...
Atsakyti
QUOTE(gabria @ 2008 03 24, 10:29)
Postas rašytas prieš tris metus, iki šiol biržiška netapo licėjumi.. (ir dar manau ilgai netaps lotuliukas.gif )
O man va kvaila tokia nuomonė, licėjaus rezultatai geriausi, olimpiadininkai visi, įstoja į geriausias specialybes, dėl to licejus yra da bezt. Jeigu kiekviena mokykla gautų teisę atsirinkti iš milijono vaikų šimtą pačių geriausių, tai jie irgi būtų olimpiadininkai ir t.t.
Licėjus net neturėtų būti analizuojamas visuose reitinguose, nes ten mokosi gabiausi Lietuvos vaikai, kai kitose mokyklose yra priimami visi vaikai, kurių tarpe yra ir tų gabiųjų, ir vidutinių, ir itin silpnų...

Negalima sakyt kad licėjuje geri mokymosi rezultatai vien todėl, kad gabūs vaikai. Mokytojai irgi duoda savo.
Atsakyti
Mane domina, ar Biržiškos gimnazijoje kaip ir pvz. Gabijos yra visos klasės nuo pirmos? Ar tik nuo kažkelintos aukščiau?
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2008 03 26, 01:08)
Mane domina, ar Biržiškos gimnazijoje kaip ir pvz. Gabijos yra visos klasės nuo pirmos? Ar tik nuo kažkelintos aukščiau?

M. Biržiškos gimnazijoje tik nuo 9 klasės, priima pagal vidurkį (bent jau pernai).
Atsakyti
Gal kas galėtų papasakoti apie Vytauto didžiojo gimnaziją? Gal kas mokosi ten? Niekaip neapsisprendžiu keisti man mokyklą ar ne... Ar jau ne per vėlu būtų stoti ir ar reikia laikyti tuos įstojimo egzaminus šioje mokykloje? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lem0na @ 2008 04 04, 18:39)
Gal kas galėtų papasakoti apie Vytauto didžiojo gimnaziją? Gal kas mokosi ten? Niekaip neapsisprendžiu keisti man mokyklą ar ne... Ar jau ne per vėlu būtų stoti ir ar reikia laikyti tuos įstojimo egzaminus šioje mokykloje?  ax.gif

Stojant į Vytauto didziojo gimnaziją laikyt egzaminų nereikia, atsisžvelgiama į gyvenamą vietą, o dokumentus kaip ir visur reikia pateikti nuo balandzio 3 iki birzelio 19 ar 25
Atsakyti
Aš taip pat mokausi Mykolo Biržiškos gimnazijoje ir visiems rekomenduoju - šauni mokykla. Geras paruošimas, draugiški ir kvalifikuoti mokytojai, puiki atmosfera. Dabar esu 11tokė, tačiau vis tiek su mielu noru vaikštau į mokyklą, kurioje ant kiekvieno kampo sveikiniesi - visi pažįstami. Žadėjo žadėjo licėjumi padaryt - nepadarė, bet ir taip labai gerai. Savo laiku galėjau stoti į licėjų ir būčiau įstojusi, bet man Biržiška pasirodė mielesnė - nė kiek nesigailiu, nors, persikrausčius, kasdien tenka toliausiai važinėti į ją.
Atsakyti
QUOTE(RitaT. @ 2008 04 15, 20:53)
Aš taip pat mokausi Mykolo Biržiškos gimnazijoje ir visiems rekomenduoju - šauni mokykla. Geras paruošimas, draugiški ir kvalifikuoti mokytojai, puiki atmosfera. Dabar esu 11tokė, tačiau vis tiek su mielu noru vaikštau į mokyklą, kurioje ant kiekvieno kampo sveikiniesi - visi pažįstami. Žadėjo žadėjo licėjumi padaryt - nepadarė, bet ir taip labai gerai. Savo laiku galėjau stoti į licėjų ir būčiau įstojusi, bet man Biržiška pasirodė mielesnė - nė kiek nesigailiu, nors, persikrausčius, kasdien tenka toliausiai važinėti į ją.

Bet Biržiška vis tiek netaptų licėjumi. mirksiukas.gif Tai tik statusas. O ne visa licėjaus atmosfera, nerealūs mokytojai ir vaikai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašaros lietuje: 16 balandžio 2008 - 06:28
Sveiki visi. Labai norėčiau patarimo. Noriu leisti dukrą į gimnaziją, bet nežinau į kokią. Norėčiau, kad būtų sustiprintos užsienio kalbos, nes jai neblogai sekasi. Gal kas žinot kuri gimnazija būtų geriausia?
Atsakyti