QUOTE(mike-pukuotukas @ 2008 02 12, 12:16)
Mano berniokas irgi 8- oj klasėj, taigi, pradedam sukti galvą- kur toliau? Į žirmūnų gimnaziją ( tai būtų arčiausia), manau, neįstos, o jei ir įstotų, ilgai nepasimokytų, nes pritingi. su humanitariniais dalykais nelabai draugauja (ypač lietuvių k.). Man patiko Užupio gimnazijos apibūdinimai šioje temoje, bet su menais irgi nieko bendro neturim... Ką dar pasiūlytumėt tokiam pritinginčiam vidutiniokui
Brolis mano siemet paskutine klase lanko Uzupio gimnazijoje. Aisku mokytoju yra ir geru ir tokiu siaip sau (ju, mokiniu nuomone).
Gabus bet irgi pritingintis, ir kas baisiausia - kol jau mirtinai neuzspaudzia uodegos terminai/atsiskaitymai ar dar kas ten, tol suka ratus apie knygas bet neina mokytis
Ir nieko, nuo pradzios toks, bet va baigineja, neaisku kaip su valstybiniais.. tai pritingintiems BET gabiems ner ten blogai gimnazijoje
Tik kad ten labai prie meno pultu tikrai nepastebejau
o sportuoti ir po mokyklos sugeba, ten jie berniukai buriais eina i kazkokius nusiziuretus su nuolaidom susirastus sporto klubus, tai ziurint vaiko ziniu atzvilgiu ar vertetu ji leisti i sporto mokykla tik todel kad "berods niekas netraukia ir visur pritingi"? As pati "niekas netrauke", baigiau liceju matematikos-informatikos klase, o paskui socialinius-humanitarinius mokslus aukstojoje