Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimnazijos

QUOTE(Urartu @ 2008 02 12, 16:43)
A- jo tikrai  doh.gif Sakau, kad kažkuri iš to krašto... biggrin.gif

Turiu klausimeli smile.gif , o i M. Birziskos gimnazija priima moksleivius nuo 5 klases ar nuo 9 kl.?
Atsakyti
QUOTE(Mari*** @ 2008 02 17, 20:08)
Turiu klausimeli  smile.gif , o i M. Birziskos gimnazija priima moksleivius nuo 5 klases ar nuo 9 kl.?

nuo 9kl mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar į VŽG reikia laikyti egzaminus?smile.gif
Atsakyti
į VŽG Prašymai mokytis priimami nuo balandžio 3 d. iki birželio 16 d.
o egzaminų nereikia laikyti norint įstoti į gimnaziją.
Atsakyti
Kiek žinau šiais metai daug moksleivių priims Vilniaus Karoliniškių gimnazija. Gali būti , kad tai paskutiniai metai, kai vaikai bus priimami be konkurso. Priėmimas vyks į 9, 10, ir 11 klases. Karoliniškių gimnazija kotiruojama gana aukštai. Pasižiūrekyte tinklapyje 4u.gif
http://www.vkg.vilnius.lm.lt/
Atsakyti
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2008 02 12, 12:16)
Mano berniokas irgi 8- oj klasėj, taigi, pradedam sukti galvą- kur toliau? Į žirmūnų gimnaziją ( tai būtų arčiausia), manau, neįstos, o jei ir įstotų, ilgai nepasimokytų, nes pritingi. su humanitariniais dalykais nelabai draugauja (ypač lietuvių k.). Man patiko Užupio gimnazijos apibūdinimai šioje temoje, bet su menais irgi nieko bendro neturim... Ką dar pasiūlytumėt tokiam pritinginčiam vidutiniokui

Brolis mano siemet paskutine klase lanko Uzupio gimnazijoje. Aisku mokytoju yra ir geru ir tokiu siaip sau (ju, mokiniu nuomone).
Gabus bet irgi pritingintis, ir kas baisiausia - kol jau mirtinai neuzspaudzia uodegos terminai/atsiskaitymai ar dar kas ten, tol suka ratus apie knygas bet neina mokytis doh.gif Ir nieko, nuo pradzios toks, bet va baigineja, neaisku kaip su valstybiniais.. tai pritingintiems BET gabiems ner ten blogai gimnazijoje bigsmile.gif Tik kad ten labai prie meno pultu tikrai nepastebejau g.gif o sportuoti ir po mokyklos sugeba, ten jie berniukai buriais eina i kazkokius nusiziuretus su nuolaidom susirastus sporto klubus, tai ziurint vaiko ziniu atzvilgiu ar vertetu ji leisti i sporto mokykla tik todel kad "berods niekas netraukia ir visur pritingi"? As pati "niekas netrauke", baigiau liceju matematikos-informatikos klase, o paskui socialinius-humanitarinius mokslus aukstojoje doh.gif
Atsakyti
Tikiuosi dar nevėlu atsakyti i klaususiems apie Radvilų gimnaziją. Aš pati pernai baigiau šią gimnaziją. Galbūt ji ir nėra labai aukštai reitinguojama, bet mokymosi atmosfera tikrai puiki.

Atvirų durų dienos vyksta pavasarį, dažniausiai balandžio mėnesį. Jau keli metai iš eilės devintokų klasės yra formuojamos pagal vidurkį(pernai vidurkis ~7) ir antrą užsienio kalbą. Žinoma, jeigu norėjai patekti į geresnę klasę vidurkis turėjo būti ~8,8.

Kalbant apie mokymo procesą, tai kaip ir visose mokyklose yra ir gerų ir blogų dalykų, bet viena tikrai galiu pasakyti mokytojai bendrauja su mokiniais, kaip su protingais žmonėmis (netgi galėčiau pasakyti, kad kaip su sau lygiais, jeigu kalbėsim apie abiturientus). Mes buvę gimnazistai, mielai sugrižtam į mokyklą per šventes, nejausdami jokios nuoskaudos mokyklai kaip institucijai.

Aš džiaugiuosi, kad baigiau šią mokyklą, ir esu patenkinta savo rezultatais. Šiuo metu studijuoju VU Matematikos ir informatikos fakultete, Ekonometriją. Žinoma, šitos mokyklos nepalyginsi su Licėjumi, bet tikrai žinau, kad savo vaiką leisčiau čia, jei jam būtų "neįkandami" mokslai Licėjuje.

Jei kas dar turite klausimų, mielai atrašysiu.
Atsakyti
Labai ačiū už atsakymus. Na, ir uždavėt galvos skausmą. Kaip tik ir rinkausi tarp Užupio ir Radvilų... rolleyes.gif O pasirodo, viena gera, kita- irgi ne prastesnė. Radvilų būtų patogesnė pagal gyvenamą vietą (mažiau persėdimų), o į Užupį lygtai pora jo draugų bandys pereit... Žodžiu, bus apie ką pamąstyt. Reikės dar nuvažiuot ten apsižvalgyt. smile.gif
Atsakyti
Pati mokiausi Gabijos gimnazijoj (dabar esu III kurse), ten anksciau buvo gerai, tikrai buvo tvarka ir geras mokymosi lygis. Kai mes baigem, pasikeite direktore, isejo daug geru mokytoju i kitas mokyklas,dabar girdejau, kad ten darosi balaganas. Na o kai as dar mokiausi, daznai i jaunesnius atkreipdavom demesi, kad dauguma jie negerbia nei klasioku nei mokytoju. Kol buvo renkami zmones is kitu Vilniaus rajonu, buvo gan stipri mokykla, visi tikrai buvo labai tolerantiski ir draugiski, sumotyvuoti mokytis, taciau dabar uzaugo vietiniai pashilaichiukai (nieko blogo nenoriu sakyt), ir vyksta didele betvarke, jei net mokytojams ir padangas nuleidzia ir stiklus isdauzo automobiliu. Pazistu ta mokytoja, ji tikrai nera ragana, superinis zmogus thumbup.gif , gerai paruosia ir visa mokykla ja labiausiai mylejo wub.gif . Apie sia mokykla siuo metu mano nuomone prasta, duok dieve jai atsigaut ir but tokiai kaip pries 3 metus 4u.gif .

I liceju siulau bandyt stot visiems ne tik del to kad istot, bet labai gera priemone pasitiktinti zinias tarp bendraamziu. Jei istosi ir patempsi kruvi - puiku. Jei ne - visada juk gali pakeisti mokykla ax.gif .

Sekmes visiems renkantis mokyklas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo swindle7: 07 kovo 2008 - 17:04
Aš jūsų norėjau paklausti,jei mano dukros vidurkis yra 9,2
Ar ji gali i M.Biržiško gimnaziją įstoti?
Jei ne tai geriau yra stoti į Gabiją ar į Žemyną? g.gif
Nes sako,jog Gabija lb. suprastėjo,o Žemyna pagerejo,tai tiesa?
Atsakyti
kriste - manau,kad tikrai įstotų ; ))

O man reikėtų šiek tiek informacijos apie priėmimą į užupio gimnaziją.internete kažkaip ieškojau - nelabai ir randu,o tinklapio jie neturi.taigi jei galit,prašau kuo skubiau man susteikti informacijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rytmetys @ 2008 03 11, 00:47)
kriste - manau,kad tikrai įstotų ; ))

O man reikėtų šiek tiek informacijos apie priėmimą į užupio gimnaziją.internete kažkaip ieškojau - nelabai ir randu,o tinklapio jie neturi.taigi jei galit,prašau kuo skubiau man susteikti informacijos  smile.gif

Manau, kad ir dabar gali ten nueiti į raštinę, nusinešti kokią nors pažymą su įvertinimais ir vietoje parašysi prašymą, o po to jau bus matyti. Raštinės vedėja suteiks visą informaciją.
Atsakyti