Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimnazijos

QUOTE(mamamigle @ 2008 01 20, 18:20)
gal dar kas girdėjot atsiliepimų apie vilniaus žirmūnų gimnaziją? smile.gif

Va va ir man butu labai idomu isgirsti nuomone g.gif
Atsakyti
Mokiausi Mykolo Biržiškos gimnazijoje. Tikrai galiu pasakyti, kad pakankamai gera gimnazija thumbup.gif
Atsakyti
Na aš galėčiau pasakyt savo nuomonę apie VŽG. Mokykloje yra daug gerų mokytojų,kurie į tave žiūri kaip į žmogų,kuris gyvenime kažką nori pasiekti, taip pat aplinka,kuri skatina mokytis ir tikrai neteko girdėti,kad kas nors būtų patekęs į beprotnamį ar panašiai. Žinoma, jei esi nenusiteikęs mokytis geriau nereikia eit į VŽG,nes ten iš tiesų iš mokinių yra daug reikalaujama, tačiau daug ir duodama. Dalykas,kuris šiek tiek glumina tai yra rezultatų sumažėjimas, ypač pirmaisiais metais. Tačiau tereikia įsivažiuoti ir viskas vėl stovi į senas vėžes,jei tik pats to nori. Juk jei susidūręs su pirma kliūtim iš karto ir nuleidi rankas,tai nereikia ir tikėtis gerų rezultatų. Taip,kad VŽG iš tiesų yra gera mokykla su puikiais mokytojais(kaip ir visur yra ir išimčių smile.gif ) Galbūt mokyklos minusas yra labai nuobodi uniforma,tačiau ji reikalinga pirmaisiais metais,po to nebe taip griežtai žiūrima į jas smile.gif bet po mėnesio jos dėvėjimo pripranti smile.gif jie turėsit dar kokių konkrečių klausimų apie VŽG,pasistengsiu padėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moniqute @ 2008 01 29, 22:07)
jie turėsit dar kokių konkrečių klausimų apie VŽG,pasistengsiu padėt smile.gif

kada priemimas prasideda?
Atsakyti
Mano berniokas irgi 8- oj klasėj, taigi, pradedam sukti galvą- kur toliau? Į žirmūnų gimnaziją ( tai būtų arčiausia), manau, neįstos, o jei ir įstotų, ilgai nepasimokytų, nes pritingi. su humanitariniais dalykais nelabai draugauja (ypač lietuvių k.). Man patiko Užupio gimnazijos apibūdinimai šioje temoje, bet su menais irgi nieko bendro neturim... Ką dar pasiūlytumėt tokiam pritinginčiam vidutiniokui (patogiausia būtų Antakalnio, Žirmūnų rojonų pusė)?
geriausias varijantas jam turbūt būtų kokia sporto mokykla ( kažkada prie sovietų būdavo tokios sporto mokyklos- internatai)- įdomu, ar dabar yra tokių? Bandžiau ieškoti internete nieko gero neradau... gal kas nors ką nors girdėjot?
Atsakyti
Aha, dar susidomėjau apie Radvilų gimnaziją. Ką apie ją žinote? koks turėtų būti vidurkis, kad ten įstoti? Gal girdėjot, kada joje bus kokia nors atvirų durų diena?

Ir aplamai, apšvieskit neišmanėlę 4u.gif - ar į gimnaziją priima pagal vidurkį, ar laikomi egzaminai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mike-pukuotukas: 12 vasario 2008 - 12:54
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2008 02 12, 12:52)
Ir aplamai, apšvieskit neišmanėlę  4u.gif - ar į gimnaziją priima pagal vidurkį, ar laikomi egzaminai?

Žiūrint kokioj mirksiukas.gif Kai kur egzaminai laikomi, kitur tik vidurkių reikia, kitur ir egzų. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2008 02 12, 15:06)
Žiūrint kokioj  mirksiukas.gif Kai kur egzaminai laikomi, kitur tik vidurkių reikia, kitur ir egzų.  4u.gif

Pvz. Radvilų gimnazijoj?...
Atsakyti
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2008 02 12, 15:44)
Pvz. Radvilų gimnazijoj?...

Stojamuosius egzus Vilniuj kol kas turi teisę organizuoti 4 gimnazijos: Licėjus, Jėzuitai, Žirmūnų ir ? plem, neatsimenu, gal Gabijos? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Urartu @ 2008 02 12, 16:10)
Stojamuosius egzus Vilniuj kol kas turi teisę organizuoti 4 gimnazijos: Licėjus, Jėzuitai, Žirmūnų ir ? plem, neatsimenu, gal Gabijos? rolleyes.gif

M. Biržiškos gimnazija
Atsakyti
QUOTE(Z*rena @ 2008 02 12, 16:27)
M. Biržiškos gimnazija

A- jo tikrai doh.gif Sakau, kad kažkuri iš to krašto... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Urartu: 12 vasario 2008 - 15:43
O į VŽG dabar irgi reikės laikyti egzaminus? kiek esu girdėjusi , ten priima pagal mokymosi vidurkį?
smile.gif
Atsakyti