Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimnazijos

gal žnote kokiose dar vilniaus gimnazijose yra sustiprinti tikslieji mokslai be licejaus ir žirmūnų gimnazijos? g.gif kuriuose gimnazijose reikia laikyti stojamuosius egzaminus? dėkoju tiems, kurie atsakys rolleyes.gif
Atsakyti
Gal galite ka nors parasyti apie Vytauto Didziojo gimnazija??? Mano dukrai teks kitais metais eiti kazkur, gyvename senamiestyje, i jezuitus jinai nenori stoti, taigi belieka sita gimnazija, nes apie S.Neries vien blogi atsiliepimai....
Atsakyti
QUOTE(sausinė @ 2008 01 10, 22:17)
Gal galite ka nors parasyti apie Vytauto Didziojo gimnazija??? Mano dukrai teks kitais metais eiti kazkur, gyvename senamiestyje, i jezuitus jinai nenori stoti, taigi belieka sita gimnazija, nes apie S.Neries vien blogi atsiliepimai....

Vienintelis dalykas ką galiu pasakyti apie Vytauto didžiojo gimnaziją, tai yra kad ji labai gražiai suremontuota, tvarkinga, jauki gana. Nes tik buvau. Dėl mokslų nežinau. 4u.gif
Atsakyti
Apie Vytauto Didžiojo gimnazija daug nežinau, bet viena mano pažįstama ten mokosi ir sako,kad mokykla gera. Mokytojų, aišku, kaip ir visur, yra ir gerų ir nekokių.
O dėl VŽG... Tiek daug blogų komentarų, aš norėčiau paprieštarauti. Toje mokykloje mokosi mano draugas. Mokykla jam labai patinka. Žinoma, spaudimas labai didelis ir jei vidurinėje mokaisi 9-ais, tai ten bus 8-etai, nebent esi labai gabus. Bet aš nemanau,kad tai yra blogai, nes vidurinėje yra tik tavo reikalas kokias pažymias mokytis, o čia yra kažkas, kas tave stumia į priekį ir verčia stengtis, nes jei neatitiksi reikalavimų būsi išmestas. Dėl mokytojų negaliu nieko sakyti, yra visokių. Nemanau,kad tai smarkiai priklauso nuo mokyklos. Žiūrint į kokią klasę pateksi, kokius mokytojus gausi. Galbūt ir gali apimti depresija ar dar kas jei nesugebi atitikti mokyklos reikalavimų, bet tada ir nereikia eiti į tokią gimnaziją, kurioje yra spaudimas, kurio negali atlaikyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vamp: 12 sausio 2008 - 19:06
Sveikos, šiemet ir aš susidūriau su gimnazijos pasirinkimo problema. Dukra nori pereiti į Žirmūnų gimnaziją. Labai prašau padėkit, ar verta? ( dabar mokosi jėzuitų gimnazijoje) smile.gif
Atsakyti
aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamamigle: 12 sausio 2008 - 23:10
Tikrai neverta. VJG geriau už VZG.
Atsakyti
sveiki,

Laikas taip greitai bega...ziurek turejai pradinuka,o cia tau ir busimas penktokiukas.
Vasaros pradzioje kraustomes i sostine,Pagirius.Vilniaus rajonas(dabar jau lygtai ir Vilniaus miestas)
Dairomes mokyklos.Gal yra mamyciu,mokinuku,kurie gal mokesi Pagiriu gimnazijoje.Arba kuria gimnazija pasiulytumete arciausiai,jei veziotume.
Dekui labai
Atsakyti
smile.gif Sweikos mamytes smile.gif atejo 8 klases vidurys ir iskilo problemos..... kur stoti ?????????????????????????? padekit patarkit .... del gabijos ,zemynos, birzirska, jezuitus ??///??? patrkit kur geriau ... pasakykit wiska ka zinot labai aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Edwile @ 2008 01 14, 20:14)
smile.gif Sweikos mamytes  smile.gif  atejo 8 klases vidurys  ir iskilo problemos.....  kur stoti ??????????????????????????  padekit patarkit .... del gabijos ,zemynos, birzirska, jezuitus ??///??? patrkit kur geriau ...  pasakykit wiska ka zinot labai aciu smile.gif

Jeigu mokaisi gerai, esi gabi, bandyk licėjų (aš šioje temoje labai šališka biggrin.gif ). Daug renginių, mielų, draugiškų mokytojų ir vaikų, tiesiog gera atmosfera. Ir, žinoma, stiprūs mokslai. Esu girdėjus apie Jėzuitus daug gero... Pagalvok, ko tu nori, reikalauji iš gimnazijos, pasvarstyk, ir turėsi atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edwile @ 2008 01 14, 21:14)
smile.gif Sweikos mamytes  smile.gif  atejo 8 klases vidurys  ir iskilo problemos.....  kur stoti ??????????????????????????  padekit patarkit .... del gabijos ,zemynos, birzirska, jezuitus ??///??? patrkit kur geriau ...  pasakykit wiska ka zinot labai aciu smile.gif

Mano didysis mokosi M. Biržiškos gimnazijoje. Dėl mokslų - griebia stipriai, bet labai patenkintas aplinka: santykiai su mokytojais normalūs (taip sako), glaudus bendravimas pirmokų (9 kl.) ir vyresniųjų klasių mokinių (ateina vyresniukai, su jais kalbasi; naujametinis spektaklis buvo statomas visos mokyklos (mokinių taryba (ar kaip ten vadinasi) padalino visoms klasėms vaidinimo gabaliukus). Nežinau, bet man toks įspūdis, kad mokykloje vyrauja kolektyvinė dvasia. Vaikas patenkintas, tai ir man patinka smile.gif
Atsakyti
gal dar kas girdėjot atsiliepimų apie vilniaus žirmūnų gimnaziją? smile.gif
Atsakyti