na ką, išbandžiau nerti iš pramoninės vielos, taigi pasidalinsiu patirtimi .
Nėriau Iš šviesesnės vielos , ji kaip spėju iš vario, nunėriau gabaliuką , palanksčiau... nelūžta darbelis, nėrinukas atrodo gražiai, tokia kaip ir tinkama pasirodė
o kita, tamsesnė tai , gerai, kad nedaug jos turiu,nėrinukas trupa, palanksčius lūžta, nieko gero, nepatariu
dar kažkokios radau, viduj viela, o iš išorės kaip medžiagytė per visą vielą eina, labai plonutė, bet kieta kaip dratas, kol kas nieko iš jos nedariau, gal ateičiai kils minčių
gal dar kokių tinkamų vielų nėrimui žinote ?
nuotraukų nedariau, nelabai ką buvo fotografuoti
Merginos kokius jus grozius darote
Labai ir as usinorejau reiks bandyti
Labai ir as usinorejau reiks bandyti
Sveikos, o yra sios technikos schema daryti ilgus auskariukus, o ne skrituliukus daryti (tikiuosi mane suprasit, nes penktadienis, jau sunku formuluoti )
Sveikos, nebuvau net girdėjus, kad neriama vielute. Ar čia ta kur būna, kaip siūlai suvyniota, spalvota, parduodama prie visokių karoliukų? Ar dar kažkokia speciali?
Turiu klausima nerencioms jai naudojat 0.2 vielute,tai kokio dydzio vaseli imate?
kadangi netyčia užsukau čia ir esu truputėli esu panerenti , pabandysiu atsakyti , nors iš tiesų atsakymas priklauso nuo to ,kokio retumo nerinuką iš 0,2 vielos norisi išnerti , jei tankesni vašelis 0,8 , vidutinis -1 , aš pati dažniausiai būtent šį dydį naudoju , jei retesni -1,25 ...
taigi paprasčiausiai reikia įsigyti kelis vašelius ir pabandyti su kuo maloniausia nerti , mat su mažu vašeliu procesas sudetingiau einasi , bet gal rezultatas gražesnis...
dar ankstesni klausimėliai buvo apie nerimo schemas - tai jų kaip ir nėra , o gal tiksliau tariant principas nerimo , kaip neriant su siūlais , tos pačios kilputės,tie patys maži stulpeliai ar stulpeliai su užmetimais ... tik kad neriama su vielute , taigi visos žinios apie nerimą su siūlais praverčia nerime su vielute
na jei užsukau ir savo nėrinius pasirodysiu
taigi paprasčiausiai reikia įsigyti kelis vašelius ir pabandyti su kuo maloniausia nerti , mat su mažu vašeliu procesas sudetingiau einasi , bet gal rezultatas gražesnis...
dar ankstesni klausimėliai buvo apie nerimo schemas - tai jų kaip ir nėra , o gal tiksliau tariant principas nerimo , kaip neriant su siūlais , tos pačios kilputės,tie patys maži stulpeliai ar stulpeliai su užmetimais ... tik kad neriama su vielute , taigi visos žinios apie nerimą su siūlais praverčia nerime su vielute
na jei užsukau ir savo nėrinius pasirodysiu
Aciu aliete,Tavo idetas darbas labai grazus
Labas
Ačiū. Tip ir maniau, kad bėda gai būti dėl vąšelio, nes maniškis 1,5 net
Labai gražūs tavo nėriniai
O čia vieni iš mano auskarų, kuriais jau puošiasi viena iš pop scenos divų
Beje, šiandien pamėginau nerti su vielute nėrimo vielute. Rezultatas manęs nedžiugina Reiks pamėgint su plonesne vielute. Mačiau, kad yra labai gražių darbų. Juk turi pavykti
QUOTE(aliete @ 2012 08 03, 14:49)
kadangi netyčia užsukau čia ir esu truputėli esu panerenti , pabandysiu atsakyti , nors iš tiesų atsakymas priklauso nuo to ,kokio retumo nerinuką iš 0,2 vielos norisi išnerti , jei tankesni vašelis 0,8 , vidutinis -1 , aš pati dažniausiai būtent šį dydį naudoju , jei retesni -1,25 ...
Ačiū. Tip ir maniau, kad bėda gai būti dėl vąšelio, nes maniškis 1,5 net
Labai gražūs tavo nėriniai
O čia vieni iš mano auskarų, kuriais jau puošiasi viena iš pop scenos divų
Beje, šiandien pamėginau nerti su vielute nėrimo vielute. Rezultatas manęs nedžiugina Reiks pamėgint su plonesne vielute. Mačiau, kad yra labai gražių darbų. Juk turi pavykti
Pirmas blynas buvo prisvilęs, tai perdariau