grazu ir idomu
o cia mano
Ačiū už gražius žodžius
juodauoga, sages tvirtinu ant filco
Štai dar keletas:
"Double"
"Akselbant"
juodauoga, sages tvirtinu ant filco
Štai dar keletas:
"Double"
"Akselbant"
Labai gražūs darbeliai.
Pati pabandžiau nerti su vielute, bet nieko gero man nepavyko. Įdomu ar vielutė nejuoduoja per laiką?
Pati pabandžiau nerti su vielute, bet nieko gero man nepavyko. Įdomu ar vielutė nejuoduoja per laiką?
QUOTE(bella272 @ 2011 03 25, 16:52)
Labai gražūs darbeliai.
Oj , pamatytumėt mano pirmus darbus nertus vielute Siaubinga. Reikia "atkalt" ranką
O dėl pajuodavimo tai negaliu pasakyt, nežinau. Rinkitės spalvotą
QUOTE(Vėjubė @ 2011 03 25, 16:32)
Oj , pamatytumėt mano pirmus darbus nertus vielute Siaubinga. Reikia "atkalt" ranką
o tai gal yra koks vaizdinis pradziamokslis,kaip teisingai viska daryt nes bandau,tik kazkaip nelabai gaunasi
QUOTE(wylia @ 2011 03 25, 20:08)
o tai gal yra koks vaizdinis pradziamokslis,kaip teisingai viska daryt nes bandau,tik kazkaip nelabai gaunasi
Na, aš tai prisiminiau , kaip mokykloje per darbų pamokas mokindavo nert. Jokiu vaizdiniu pradžiamoksliu nesinaudojau.
tada aisku as ir tokiu paciu principu bandau...na,busiu kantri ir man pavyks
QUOTE(wylia @ 2011 03 26, 10:53)
tada aisku as ir tokiu paciu principu bandau...na,busiu kantri ir man pavyks
Man bent jau lengviau nerti su stambesniu vąšeliu (nr. 3,5).
Turiu ir visai smulkutį, bet sunkiai sekasi
Nors labai gražu kitų darbštuolių pažiūrėjus smulkučius tvarkingus nėrinius Bet man taip nesigauna