Ir aš įdedu savo laisvalaikio grobikus
simuchiuke, labai gražu. Turiu tik vieną klausimą - ar apyrankė nespaudžia/netrina riešo? Nes ji atrodo labai gražiai ir originaliai. O auskarėliai abieji labai gražūs.
QUOTE(juodauoga @ 2011 02 25, 13:54)
simuchiuke, labai gražu , tuos rudus, matosi, iš 0,3 mm vielutės nėrus ?
Dėkuj aga atspėjai. norėčiau ir iš storesnės, bet pasirinkimas
QUOTE(hobite @ 2011 02 25, 14:08)
simuchiuke, labai gražu. Turiu tik vieną klausimą - ar apyrankė nespaudžia/netrina riešo? Nes ji atrodo labai gražiai ir originaliai. O auskarėliai abieji labai gražūs.
Dėkuj ir tau
Nu lyg ir ne, spausti tai ji man dar platoka, tai tikrai nespaudžia. Reikės ilgiau panešioti
QUOTE(juodauoga @ 2011 02 25, 15:48)
Laabai gražu Labai miela
QUOTE(juodauoga @ 2011 02 25, 17:51)
simuchiuke, dėkui Visi Jūsų darbeliai labai gražūs, pasižiūrėjau paraše - wow , kiek grožių pridaryta
Sunku bus nerti iš dar storesnės nei 0,3 mm vielos , beje kokio storio kabliuku neriat ?
Sunku bus nerti iš dar storesnės nei 0,3 mm vielos , beje kokio storio kabliuku neriat ?
Nėriau Nr.2,5, o dabar bandau ir su N.1
ai beb, nėriau su 0,4mm vielute, tai aišku ji žymiai tvirtesnė, bet kai kokių dalykų nepadrysi, nes ji netokia lanksti
QUOTE(juodauoga @ 2011 03 14, 18:45)
linulia993, grožis , čia su virbalais megzta ?
Ačiū ne, nėriau su vašeliu
Sveikos, vielučių meistrės
pasirodysiu ir aš keletą darbelių, esu labai pamėgusi vielutę, bet tik dabar šitą temą užmačiau
"Lizdeliai"
"Metal Cube"
"Brown Brooch"
pasirodysiu ir aš keletą darbelių, esu labai pamėgusi vielutę, bet tik dabar šitą temą užmačiau
"Lizdeliai"
"Metal Cube"
"Brown Brooch"
QUOTE(Vėjubė @ 2011 03 22, 11:45)
Sveikos, vielučių meistrės
laaabia gražu