Įkraunama...
Įkraunama...

Funkcija "Rasti nario žinutes"

QUOTE(*neva* @ 2006 07 31, 23:13)
book.gif niu as pasiskaitinejau cia aplink, tai man dabar viskas aisku, kad neimanoma to panaikinti, tokios jau taisykles notworthy.gif
yra kaip yra, viskas  ok.gif

Butent sis dalykas man siame tinklapyje ir nepatinka. Turi uzsiregistruot melagingais duomenimis, kitaip perdaug asmeninska isnformacija skaito visi, bent jau as, taip issiaiskinau savo kaimynes griekus... g.gif o kam to reikia? Ar nebutu galima viska paslept biggrin.gif
Atsakyti
upe_5 tu esi teisi,bet rasoma, kad po issiustu 20 zinuciu kiti jau nebegali skaityti "rasti visas nario zinutes", nors pati dar sios galimybes neturiu, tai patvirtint ar tai teisybe negaliu schmoll.gif
ai, man dzin, tegul skaito biggrin.gif
Atsakyti
Tikrai daugiau nei 20 žinučių gali kiti perskaityt , manau visas įmanoma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Čiauškutė @ 2006 08 03, 01:28)
Tikrai daugiau nei 20 žinučių gali kiti perskaityt , manau visas įmanoma  smile.gif

Ne visas... Užslėptuose skyreliuose neperskaitysi wink.gif
Atsakyti
Tad kodėl aš visas perskaitau , tame tarpe ir miegamojo g.gif Paspaudžiau ant niko paskutinio rašiusio dalyvio miegamajam ir perskaičiau jo žinutes , pvz. tema "Fonas" sekso metu . Visas įmanoma perskaityt cool.gif
Atsakyti
Tu matai kitų profiliuose miegamojo žinutes ar tik savo?
Atsakyti
Būtent kitų narių perskaityt įmanoma , juk jau rašiau apie tai - net temą paminėjau cool.gif
Atsakyti
nu joooo, tai kur dabar ta tikroji teisybe, kodel vieniem galima paslepti savo rasytas zinutes, o kiti dalyviai tarsi "imkit mane ir skaitykit" g.gif
Atsakyti
QUOTE(Čiauškutė @ 2006 08 03, 13:53)
Tad kodėl aš visas perskaitau , tame tarpe ir miegamojo  g.gif  Paspaudžiau ant niko paskutinio  rašiusio dalyvio miegamajam ir perskaičiau jo žinutes , pvz. tema  "Fonas" sekso metu .  Visas įmanoma perskaityt   cool.gif

Gali perskaityt, nes pati turi priėjimą prie to skyrelio wink.gif
Atsakyti
Man labai įdomu, kaip padaryti, kad mano profilyje nebebūtų eilutės "rasti visas žinutes". Ar tam reikia surinkti tam tikrą kiekį žinučių? Bet pas kažką, parašiusią per šimtą žinučių vistiek mačiau tą eilutę.
Atsakyti
QUOTE(Aila @ 2006 08 13, 22:38)
Man labai įdomu, kaip padaryti, kad mano profilyje nebebūtų eilutės "rasti visas žinutes".  Ar tam reikia surinkti tam tikrą kiekį žinučių? Bet pas kažką, parašiusią per šimtą žinučių vistiek mačiau tą eilutę.

Taip, ir man toks klausimas iškilo. Kodėl visi kas tik nori gali matyti, ką kur kada parašiau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aila @ 2006 08 13, 21:38)
Man labai įdomu, kaip padaryti, kad mano profilyje nebebūtų eilutės "rasti visas žinutes".  Ar tam reikia surinkti tam tikrą kiekį žinučių? Bet pas kažką, parašiusią per šimtą žinučių vistiek mačiau tą eilutę.

Kad ir kiek surinksi žinučių, ta galimybė (skaityti tavo žinutes) tikrai neišnyks...
Atsakyti