Įkraunama...
Įkraunama...

Funkcija "Rasti nario žinutes"

QUOTE(#Mamma# @ 2005 12 11, 20:21)
o man ta funkcija ne kiek nepatinka, ypac kai nori konfidencialumo kai kuriose temose....

na man ir kartais noris to ir siaip juk zinutes saugomos atmintyje tai reiskia kad jos apkrauna sm g.gif manau kad jos tikrai nereikalingos wub.gif
Atsakyti
as manau kad isvis galim butu atsisakyti sitos funkcijos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(PaMeL @ 2005 12 30, 17:05)
na man ir kartais noris to ir siaip juk zinutes saugomos atmintyje tai reiskia kad jos apkrauna sm  g.gif manau kad jos tikrai nereikalingos wub.gif

Visai nesaugant žinučių nebeliktų forumo mirksiukas.gif Nes esmė ta ir yra, kad kai parašai žinutę, ji yra išsaugoma duomenų bazėje ir tik tokiu būdu ją gali perskaityti visi kiti forumo dalyviai 4u.gif
Atsakyti
na aisku tadu viskas,o tai gal galima tiesiog nerodyti ju(profilyje) blush2.gif dagelis to pageidauja wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
kodėl neveikia skiltis NARIAI?
norėjau rasti vieną narę parašyti AŽ, o rodo No results?
pabandžiau kitų paieškoti ir nieko nerodo verysad.gif
Atsakyti
Ar tik neinama link SM "apmokestinimo" už galimybę naudotis įmantresnėmis funkcijomis. Gal bus kaip klasė.lt nemokamai siūlanti minimaliai funkcijų?? Kažkas čia vyksta... g.gif nebegaliu nuotraukų kelt ir kt. seniau galėtų dalykų daryt verysad.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minnie: 04 sausio 2006 - 19:12
QUOTE(Minnie @ 2006 01 04, 19:10)
Ar tik neinama link SM "apmokestinimo" už galimybę naudotis įmantresnėmis funkcijomis. Gal bus kaip klasė.lt nemokamai siūlanti minimaliai funkcijų??  Kažkas čia vyksta... g.gif  nebegaliu nuotraukų kelt ir kt. seniau galėtų dalykų daryt  verysad.gif

šita ir aš pastebėjau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Minnie @ 2006 01 04, 19:10)
Ar tik neinama link SM "apmokestinimo" už galimybę naudotis įmantresnėmis funkcijomis. Gal bus kaip klasė.lt nemokamai siūlanti minimaliai funkcijų??  Kažkas čia vyksta... g.gif  nebegaliu nuotraukų kelt ir kt. seniau galėtų dalykų daryt  verysad.gif

nesąmonė schmoll.gif
Atsakyti
Tai kiek zhinuciu reikia surinkt, kad ta funkcija atsirastu? 20?
Atsakyti
QUOTE(Babusia @ 2006 01 06, 11:40)
Tai kiek zhinuciu reikia surinkt, kad ta funkcija atsirastu? 20?

Tikrai taip. tongue.gif Ką tik savo kailiu tai patyriau. Tau jau nedaug beliko. Tik dvi smile.gif
Atsakyti
o kodėl jum ta funkcija tokia svarbi g.gif , nebūtų ir nereiktų ax.gif ar taip įdomu ne tema o atskiro žmogaus postai? g.gif šnipinėjimu užsimate biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rds @ 2006 01 08, 19:05)
o kodėl  jum ta funkcija tokia svarbi  g.gif , nebūtų ir nereiktų  ax.gif ar taip įdomu ne tema o atskiro žmogaus postai?  g.gif  šnipinėjimu užsimate  biggrin.gif  4u.gif

nesamone, prie ko snipinejimas, jei tai galima, tai ir yra normalu, mirksiukas.gif
Atsakyti