QUOTE(Constansa @ 2006 01 18, 19:56)
tai jau kaip pastebėjau nebe pirma tema, kurioje būtų apie tai diskutuojama
aš irgi pritarčiau, kad šios funkcijos reiktų atsisakyti
arba,
kad būtų matomos ir galimos perskaityti tik tos žinutės, kurios yra užskaitomos prie žinučių skaičiaus, o neužskaitomos (iš temų kaimynai, bendraamžiai) ir apsaugotuose forumuose, ne
QUOTE(*gidryte* @ 2006 06 16, 13:03)
labai butu gerai ,
akd is vis butu panaikinta ta vieta, kai ieini i profili, kad butu galima eiti ir rasti visas nario zinutes ir atidarytas temas, arba bent jau butu galima matyti kuris narys buvo ileindes i mano profili ir zinutes
trinti nereikia, nes kaip ir daugelis manau ,akd reikia pirma pagalvoti ka sakai ir kada sakai
arba šitaip
Trinti tikrai nereikia. Bet ir nebūtina, kad jos būtų randamos per profilį. Tada atėjai - ir visos žinutės kaip ant delno. Kai knaisiotis temose tikrai net neitum. Be to dažnai ir be konteksto (ne visi besidomintys varginasi eit pavartyt temoje, koks kontekstas buvo, galų gale, kitos temos net nebeegzistuoja, o žinutės vis dar matomos).
Todėl pritariu minčiai, kad arba profilyje iš viso nerodyti, arba rodyti tik tas, kurios užskaičiuojamos į žinučių skaičių. Ar bent jau dingtų iš profilio tos žinutės, kur temos jau ištrintos - taip savaime pasinaikintų žinutės nėštukių/bendraamžių/bendraminčių skyreliuose, kur temos trinamos dažnai.
Iš tų, kurie mano, jog gerai, kad profilyje rodomos visos žinutės, būtų įdomu sužinot, kodėl _reikalinga/naudinga_ kad visos žinutės būtų rodomos profilyje.
Savo ruožtu atsakau, kodėl _nereikia_ -> daugiau privatumo + jei nėra konteksto (temos), tai nematau prasmės ir atskiroje žinutėje.