Pas mane neberodo šios funkcijos Nebegaliu greitai rasti temų, kuriose pasisakiau. Ar čia tik man taip? Gal gali kas paaiškint? Dabar tikriausiai viską reiks susikelt į favoritus , bet anaip buvo patogiau. Kažkur buvo diskusija, apie tai, kad kažkada atvirumo valandėlę išsakytos mintys kitų forumiečių panaudojamos nelabai gražiems tikslams, bet gal galima padaryti taip, kad matytum tik savo pasisakymus? Dabar žiūriu, kad gal ne čia uždaviau klausimą, nepykit labai
Kodėl vienų narių profilio peržiūroje yra eilutė "rasti nario žinutes" kitur nėra? Profilio nustatymai: Įtraukti į kontaktų sąrašą Rasti visas nario žinutes - (šios eilutės) Rasti dalyvio temas Ignoruoti dalyvį
...ir vel dingo. Atrodo, kad tokia funkcija liko tik pas tuos forumo dalyvius, kurie yra parase po vos kelias zinutes - iskaitant mane. Kas cia gali paaiskinti tokia tvarka?
Pas mane neberodo šios funkcijos Nebegaliu greitai rasti temų, kuriose pasisakiau. Ar čia tik man taip? Gal gali kas paaiškint? Dabar tikriausiai viską reiks susikelt į favoritus , bet anaip buvo patogiau. Kažkur buvo diskusija, apie tai, kad kažkada atvirumo valandėlę išsakytos mintys kitų forumiečių panaudojamos nelabai gražiems tikslams, bet gal galima padaryti taip, kad matytum tik savo pasisakymus?
Dabar žiūriu, kad gal ne čia uždaviau klausimą, nepykit labai
Gal reikia surinkti tam tikra zinuciu skaiciu? pvz., kaip dalyvauti apklausose leidziama surinkus 20 zinuciu, ikelti nuotrauka ir prisijungti prie "miegamojo" - surinkus 100 zinuciu. Itariu, kad naujokams, kurie neturi pakankamai zinuciu, sita funkcija nera aktyvuojama
Gal reikia surinkti tam tikra zinuciu skaiciu? pvz., kaip dalyvauti apklausose leidziama surinkus 20 zinuciu, ikelti nuotrauka ir prisijungti prie "miegamojo" - surinkus 100 zinuciu.
Itariu, kad naujokams, kurie neturi pakankamai zinuciu, sita funkcija nera aktyvuojama