QUOTE(fukuotukaf @ 2005 10 05, 00:00)
Maža ką, gal kokia draugė susekė, apie kurią buvo papletkinta forume kiek per atvirai
Daug tokių atvejų gali atsirasti ir kad nebūtų per daug piktnaudžiaujama žinučių trinimu/slaptinimu vartotojai tokios galimybės neturi
O žinutės yra užslaptinamos nuo visų išskyrus moderatorius
tai neverta pletkint pernelyg atvirai ir asmeniškai, nors kita vertus, pasikeisi nicą, avatarą, profilį ir tiek tave teatseks
Papildyta:
QUOTE(Auges @ 2006 06 03, 13:00)
Techniškai tai padaryti žinoma lengva ir taip buvo padaryta anksčiau, tačiau labai dažnai pasitaikė atveju, kai dalyviai trindavo savo žinutes, ypač karštesnėse diskusijoje, taip iškraipydami diskusijos prasmę, palikdami kitą pusę "kvailio vietoje". Dėl šio priežasteis (pagrinde) ir buvo uždrausta ši funkcija. Jeigu iš tiesų "pagauti" azarto parašot žinutę, dar turit laiko pagalvot ir ją pataisyt. Man asmeniškai dažnai būna, kad perskaitai kažkokį provokuojantį postą, atsidarai atsakymų langą - rašai rašai rašai, kol parašai atsakymą nusiramini
ir nepaspaudus atsakyti uždarai langą
šita gera ir išbandyta terapija
Papildyta:
QUOTE(*gidryte* @ 2006 06 16, 14:03)
labai butu gerai ,akd is vis butu panaikinta ta vieta, kai ieini i profili, kad butu galima eiti ir rasti visas nario zinutes ir atidarytas temas, arba bent jau butu galima matyti kuris narys buvo ileindes i mano profili ir zinutes
trinti nereikia, nes kaip ir daugelis manau ,akd reikia pirma pagalvoti ka sakai ir kada sakai
ir prasidėtų seklių morkų žaidimai ir gūdžios paranojos laikai
...
QUOTE(snaige @ 2007 04 22, 22:16)
as irgi buciau uz
jei butu galima niekam nerodyti zinuciu,kurias parasiau.Ir ne del to kad neapgalvociau ka sakau o ka ne.O del to kad nesiknistu ieskodami kiekvieno tavo sakinio.Noreciau,kad tai nebutu kiekvieno nosei prieinama
Papildyta:
forumas vis dar yra atvira vieša virtuali erdvė, kiek susiasmeninam joje - mūsų reikalas, tada tenka suvokt, kad čia mūro sienom dvimetrinėm neužsitversi...
QUOTE(**SM** @ 2007 05 11, 20:37)
va čia tai gera įdėja
super ir aš taip manau ir pritariu visu 100 procentų, nepatinka man kad kas nori tas mato mano žinutes
išeitis paprasta - rašyt sau į sąsiuvinį
QUOTE(asoptimiste @ 2007 08 10, 09:39)
nelabai suprantu kam iš viso tas žinutes rašyti viešai, jei po to kyla noras jas trinti
Jeigu esi apsisprendus pasireikšti - atsiskleisti, vadinasi kelio atgal nėra...
Aš už tai, kad kiekvienas prisiimtų atsakomybę už atliktus veiksmus
gal ne visai i temą pasireiškiau...
čia mamytės kalba apie kitus dalykus
į temą į temą - ir labai teisingai
QUOTE(Ambrozija @ 2007 08 10, 10:11)
Būna laikotarpis, kai niekam nesinori iš draugų pasipasakot, per sunku...išsilieji čia, kur tave išklauso, palaiko...
Papildyta:
tai ir gėdytis tada lyg ir nėr ko