o tai uz miegamojo duru irgi visdelto atvirai?nuo 100zinuciu?
QUOTE(Auges @ 2007 10 03, 09:16)
Jeigu nenorite kalbėti atvirai tai ir nekalbėkite. Jeigu temos nebus viešai rodomos, forumo nebus.
Nieks nepraso nerodyti temu viesai. Nesupratot is visos temos ko praso ?
Neradau tinkamesnės temos, tai leiskite pkalausti šioje kai paspaudi "Nariai", pasirodo mini narių sąrašėlis, norėjau paklausti, kodėl būtent tie nariai ten "įmesti", t.y. kodėl būtent tų narių nick'ai yra rodomi? Ačiū už smalsumo patenkinimą
QUOTE(aisvyde @ 2008 01 25, 13:42)
Neradau tinkamesnės temos, tai leiskite pkalausti šioje kai paspaudi "Nariai", pasirodo mini narių sąrašėlis, norėjau paklausti, kodėl būtent tie nariai ten "įmesti", t.y. kodėl būtent tų narių nick'ai yra rodomi? Ačiū už smalsumo patenkinimą
Čia yra visų forumo narių sąrašai,o ne sąrašėlis
Ir tavo tarp jų yra.Gali pasiieškot
QUOTE(MIKIENĖ @ 2008 01 25, 14:51)
Čia yra visų forumo narių sąrašai,o ne sąrašėlis
Skamba didingai O kodėl tada ne kaip pas žmones? T.y. vardai išdėstyti ne pagal abėcėlę, kai tik atidarai tą psl.? Ačiū
p.s. kažkoks "durnas" smalsumas pagavo
pagal abėcėlę išdėstyti.
tik pirmiau eina su simboliais nikai.
galima pasirinkti ten pagal kokius nori kriterijus ieškoti, ar pagal statusą, ar pagal vardą.
tik pirmiau eina su simboliais nikai.
galima pasirinkti ten pagal kokius nori kriterijus ieškoti, ar pagal statusą, ar pagal vardą.
man reikalinga viena mano pacios rasyta zinute, su tam tikra info, kuria rasiau bendraamziuose rugsejo menesi, o tema jau panaikinta, passiekus max puslapiu skaiciu tai jau niekaip negalesiu savo zinutes rasti?? aciu
QUOTE(Veitė @ 2008 02 03, 17:43)
man reikalinga viena mano pacios rasyta zinute, su tam tikra info, kuria rasiau bendraamziuose rugsejo menesi, o tema jau panaikinta, passiekus max puslapiu skaiciu tai jau niekaip negalesiu savo zinutes rasti?? aciu
Tema ,kuri pasiekia maksimalų puslapių skaičių yra užrakinama,o panaikinama tikrai ne iš karto.Tai manau per paiešką gali susirasti
QUOTE(Veitė @ 2008 02 03, 17:43)
Nerasi, mat uždaryta dar forume išlieka apie sav. O nuo rugsėjo nemažai laiko jau praėję
QUOTE(Ambrozija @ 2008 02 03, 18:15)
Nerasi, mat uždaryta dar forume išlieka apie sav. O nuo rugsėjo nemažai laiko jau praėję
Kaip keista, aš galvojau,kad ilgiau išlieka.