Įkraunama...
Įkraunama...

Funkcija "Rasti nario žinutes"

as irgi buciau uz drinks_cheers.gif jei butu galima niekam nerodyti zinuciu,kurias parasiau.Ir ne del to kad neapgalvociau ka sakau o ka ne.O del to kad nesiknistu ieskodami kiekvieno tavo sakinio.Noreciau,kad tai nebutu kiekvieno nosei prieinama ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperMama @ 2006 01 12, 07:14)
Tai kad naujokai tokios galimybės ir neturi.  mirksiukas.gif Kad naudotis tokia funkcija jiems reikia iš pradžių surinkti 20 žinučių. Bent jau nuo piktų anytų ar vyrų tikrai minimaliai apsaugo.  lotuliukas.gif

Turi tokia galimybe ir "naujokai". As vat naujoke ir galiu susirasti nario zinutes, bet noreciau, kad butu pasirinkimas nario, ar ji nori, kad jos zinutes kiti nariai narsytu ar ne... Man atrodo tai turetu buti kiekvienos pasirinkimas apie tokia "problemele"...
Papildyta:
QUOTE(Alinute:) @ 2007 04 18, 06:29)
ir as uz tai kad nerodytu manozinuciu.Mano profilyje nebutu funkcijos rasti visas nario zinutes.PVZ:mano pazystama zinanti mano nika ir esanti supermamos nare,ziuri ka as rasau labai intymiose temose,ar noriu issipasakoti kertele sielai.Man tai nepatinka,as nenoriu kad ji zinotu apie mano isgyvenimus blink.gif Ka man daryt?vis registruotis kitu vardu?nesamone.Labai prasau,jei yra galimybe panaikinkit sia funkcija mano profilyje ax.gif is anksto dekoju wub.gif

As tau pritariu irgi!!! Noriu, kad ji butu panaikinta, nors per daug as cia nieko kol kas nerasau, bet veliau nieko negali zinoti... Pastebejau, kad kai kurios nares neturi to "rasti visas nario zinutes" ir vis bandziau savo panaikinti, bet niekaip nesigavo. Vis galvojau, kad reikia surinkti tam tikra zinuciu skaiciu, bet dabar matau, kad visoms si problema ramybes neduoda.
Atsakyti
Naujokai mato šią funkciją tik naujokų profiliuose.
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2007 04 27, 01:31)
Naujokai mato šią funkciją tik naujokų profiliuose.

Vat ir ne!!! Naujokai gali pasiziureti bet kuriu zinutes, net ir super senbuviu, tai neturi reiksmes. Bet kai kurie profailai neturi net tokios funkcijos, kad ju zinutes butu matomos... Idomu kaip jie tai padare... g.gif Ir as taip noreciau.
Tamstos zinutes irgi matomos, nors as ir nesu senbuve...
Atsakyti
Sveiki, o gal temos ir zinutes issitrina? g.gif
Atsakyti
jooo ma irgi nepatinka, kad mano visas žinutes kas nori tas skaito, ta pati problema su bendradarbėmis kurios čia lankosi, bei šiaip nelabai pageidaujamais žmonėmis, gaila kad yra toks dalykas, man visai nemalonu, kad kai ką nors parašau, žinau kad greitai žinos visi, nes sekliai morkos paskelbs... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lorkyte @ 2007 04 30, 02:14)
Vat ir ne!!! Naujokai gali pasiziureti bet kuriu zinutes, net ir super senbuviu, tai neturi reiksmes. Bet kai kurie profailai neturi net tokios funkcijos, kad ju zinutes butu matomos... Idomu kaip jie tai padare...  g.gif Ir as taip noreciau.
Tamstos zinutes irgi matomos, nors as ir nesu senbuve...

bet ir nesi naujokė biggrin.gif
Esi parašiusi virš 20 žinučių, reiškia jau išaugai naujoko statusą.

Jūs man galite sakyti ją norite, bet aš matau nustatymus (pagrindiniu forumo nustatymus), kur pažymėta, kad naujokai negali naudotis šia funkcija nenaujokų atžvilgių biggrin.gif
Patys nariai negali pasidaryti, kad jų žinutės būtų nematomos, nes forume nėra tokios funkcijos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lineta22 @ 2007 04 30, 13:51)
Sveiki, o gal temos ir zinutes issitrina?  g.gif

Taip, trinamos nebeaktualios temos ir žinutės. Taip pat kas dvi savaitės pratrinamos visos 50 psl temos bendraamžiuose, - minčiuose ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2007 04 30, 11:36)
bet ir nesi naujokė  biggrin.gif
Esi parašiusi virš 20 žinučių, reiškia jau išaugai naujoko statusą.

Jūs man galite sakyti ją norite, bet aš matau nustatymus (pagrindiniu forumo nustatymus), kur pažymėta, kad naujokai negali naudotis šia funkcija nenaujokų atžvilgių  biggrin.gif 
Patys nariai negali pasidaryti, kad jų žinutės būtų nematomos, nes forume nėra tokios funkcijos  smile.gif

Dabar jau nebesu naujoke, bet kai dar buvau, galejau pasiziureti kieno tik norejau zinutes, net kai ir turejau 0 parasytu zinuciu. Taip kad cia kazkas nelabai gerai sia programele parases, kazkur kazkas ne taip ir turetu buti pataisyta.... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lorkyte: 01 gegužės 2007 - 21:12
QUOTE(krystee @ 2005 09 27, 13:46)
Dauguma forumo dalyvių reiškia savo nuomonę dėl žinučių trynimo. Galbūt atvirai pasipasakojus apie save ištikrųjų po kažkiek tai laiko nesinori, kad kažkas skaitytų  būtent tas žinutes, kurios buvo parašytos. Turiu pasiūlymą; prie dalyvio profilio peržiūros , kur yra punktas: rasti visas nario žinutes, suteikti teisę forumo dalyviams pasirinkti, kokias žinutes kiti dalyviai galėtų matyti, kurių ne.

va čia tai gera įdėja bigsmile.gif super ir aš taip manau ir pritariu visu 100 procentų, nepatinka man kad kas nori tas mato mano žinutes verysad.gif
Atsakyti
Dėl žinučių tai aš manau: g.gif jei kas bijo,kad bus susektos ,tai tegu tada ir nerašo labai asmeniškų dalykų,idant "morkos"negalėtų rast visos reikiamos informacijos:lotuliukas:
Atsakyti
QUOTE(lorkyte @ 2007 05 01, 22:10)
Dabar jau nebesu naujoke, bet kai dar buvau, galejau pasiziureti kieno tik norejau zinutes, net kai ir turejau 0 parasytu zinuciu. Taip kad cia kazkas nelabai gerai sia programele parases, kazkur kazkas ne taip ir turetu buti pataisyta....  g.gif

doh.gif biggrin.gif
buvau prisijungus kaip naujokas ir šios funkcijos nemačiau. bigsmile.gif
Atsakyti
O tai as galiu paziureti,kas pas mane lankesi ir ziurejo mano zinutes g.gif ???
Atsakyti