žinutės rašomos konkrečiai temai ir tam tikru klausimu, tei būtų malonu, kad ir skaityti gelėtų tie, kas toje temoje bendrauja ir pan, o ne visi smalsautojai bet kada atsidarę tavo profilio langą. tokioa funkcija kaip "Rasti visas nario žinutes" turėtų būti tiek pat prieinama kaip ir asmeninis paštas, juk nenorite, kad jūsų paštą visi skaitytų...manau, kad ši funkcija neturėtų būti skitra "plačiąjai visuomenei"
QUOTE(RasidaS @ 2007 01 13, 13:31)
žinutės rašomos konkrečiai temai ir tam tikru klausimu, tei būtų malonu, kad ir skaityti gelėtų tie, kas toje temoje bendrauja ir pan, o ne visi smalsautojai bet kada atsidarę tavo profilio langą. tokioa funkcija kaip "Rasti visas nario žinutes" turėtų būti tiek pat prieinama kaip ir asmeninis paštas, juk nenorite, kad jūsų paštą visi skaitytų...manau, kad ši funkcija neturėtų būti skitra "plačiąjai visuomenei"
na o jeigu aš asitiktinai tavo žinutes atrasiu temoj, kurio nei karto nesu buvus, bet man patiko tema pvz.. tai irgi bus negerai tada.. nesąmonė, kur nenori,akd kas perksaitytų ar kąč perksiatytų, nerašyk ir tiek ,anokia čia problema...
nu mes čia ryškiai nesusišnekam: aš apie vieną, jūs apie kitą...baigiu diskusiją
As dalyvauju SM forume labai atvirai, kalbu ir apie tokius dalykus, apie kuriuos nesidalinu nei su savo seima, nei su savo draugais, t.y. cia parasau ir paslapciu. Parasau ir ne paslapciu, tokiu einamuju dalyku ivairiose buitinese temose. Todel zmogus, naudodamas funkcija "rasti nario zinutes", gaus jas visas ant leksteles, perskaitys ir gali labai lengvai mane identifikiuoti.
Tikiuosi suprantamai paaiskinau, kodel dalis forumo dalyviu noretu ta funkcija apriboti?
As ne pries, kad zmones, dalyvaujantys temose, matytu mano rasytas zinutes toje temoje. Bet tik toje temoje. Nenoriu, kad jas gave vienoje vietoje, susektu mane realiame gyvenime.
Rasau is asmenines patirties, kai skaitant tema pagal situacija kilo itarimas, kad tai mano bendradarbe... Pasinaudojau profilio informacija- pamaciau, kad yra funkcija rasti nario zinutes- o cia visas jos gyvenimas kaip ant delno. Isitikinau, kad tai ji. Net paciai nepatogu pasidare. Tikiuosi, moderatoriai sugalvos ka nors del sios funkcijos.
Vardo keitimas menkai padeda, nes as daznai skaitydama labai greitai pastebiu, kad dalyviai vardus pasikeite.
Butu geriausia, jei "rasti nario zinutes" funkcionuotu tik zinuciu autoriui.
Tikiuosi suprantamai paaiskinau, kodel dalis forumo dalyviu noretu ta funkcija apriboti?
As ne pries, kad zmones, dalyvaujantys temose, matytu mano rasytas zinutes toje temoje. Bet tik toje temoje. Nenoriu, kad jas gave vienoje vietoje, susektu mane realiame gyvenime.
Rasau is asmenines patirties, kai skaitant tema pagal situacija kilo itarimas, kad tai mano bendradarbe... Pasinaudojau profilio informacija- pamaciau, kad yra funkcija rasti nario zinutes- o cia visas jos gyvenimas kaip ant delno. Isitikinau, kad tai ji. Net paciai nepatogu pasidare. Tikiuosi, moderatoriai sugalvos ka nors del sios funkcijos.
Vardo keitimas menkai padeda, nes as daznai skaitydama labai greitai pastebiu, kad dalyviai vardus pasikeite.
Butu geriausia, jei "rasti nario zinutes" funkcionuotu tik zinuciu autoriui.
AČIŪ, pagaliau viena mamytė puikiai suprato ir labai aiškiai išdėstė tai, apie ką ir aš bandžiau pasakyti, bet ryškiai manęs niekas nesuprato...
100% pritariu Pelagijai ir RasidaiS, pagaliau atsirado blaiviai mastanciu.
Aš tai irgi būčiau už tai, kad nario žinutės nebūtų prieinamos ir skaitomos "visai auditorijai". Iš tiesų, jei pas užsiregistravusį narį žinučių apie 2 tūkst.,tai perskaičius visas,jau ir žmogų pažįsti O jei randi gyvenimo sutapimų, faktų atitikimų,tai gerai pasidomėjus iš tiesų gali čia sutikti: kaimyną, giminę, net vyrą savo Lankausi ir mėgstu šį forumą todėl, kad čia galiu išsakyti savo mintis apie viską,bet iš tiesų,jei būtų apklausa dėl žinučių rodymo (ar nerodymo), balsuočiau už tai, kad liktų tik užvestos nario temos, o žinutės būtų rodomos tik su užsiregistravusiojo leidimu.
Juk turime teisę į konfindencialumą
Įdomu, ar forumo moderatoriai kada mąstė apie variantą apriboti šią funkciją?
QUOTE(Vijurka @ 2007 01 22, 16:45)
Aš tai irgi būčiau už tai, kad nario žinutės nebūtų prieinamos ir skaitomos "visai auditorijai". Iš tiesų, jei pas užsiregistravusį narį žinučių apie 2 tūkst.,tai perskaičius visas,jau ir žmogų pažįsti O jei randi gyvenimo sutapimų, faktų atitikimų,tai gerai pasidomėjus iš tiesų gali čia sutikti: kaimyną, giminę, net vyrą savo Lankausi ir mėgstu šį forumą todėl, kad čia galiu išsakyti savo mintis apie viską,bet iš tiesų,jei būtų apklausa dėl žinučių rodymo (ar nerodymo), balsuočiau už tai, kad liktų tik užvestos nario temos, o žinutės būtų rodomos tik su užsiregistravusiojo leidimu.
koks konfidencialumas? Jeigu jau ką parašei, tai paraše. Jei labai norės, tai eis ir knis visas temas iš eilės, ieškodamas tavo parašytų žinučių. Niekas nesulaikys. Tai ką parašai, yra prieinama visiems ir perskaityti gali bet kas.
Mano nuomone, kiek rašyti forume yra kiekvienos asmeninis reikalas. Nebent prirašo čia labai intymių ar itin asmeninių dalykų. Tai kam rašyt, o paskui bėdavotis, kad kaimynė, bendradarbė, puseserė ar dar velniažin kas ėmė ir perskaitė forme. Reikia rašyt tiek, kiek nebijot, kad kas sužinos.
Pati esu ir pažinus kelis žmones, ir mane buvo "susekę". Na ir kas? Tegu, man nuo to nei šilta nei šalta. Forumas - vieša vieta, kiek lįst į asmeniškumus, jau čia kiekvienos reikalas.
Asmeniškai man, irgi nelabai didelis malonumas, kai skaitomos VISOS mano žinutės. Nors, juk jeigu parašėm žinutę, tai vistiek visi ją matys. Bet jeigu būtų apklausa, balsuočiau PRIEŠ šią funkciją. Be to, man ir pačiai ji nelabai reikalinga, nebent iš smalsumo ir norint pažinti labiau žmogų.
as is viso nesuprantu kam reikalinga ta skiltis "rasti visas nario zinutes", nebent cekavom zosem pasicekavinti, daugiau nei naudos, nei patogumo as cia nematau
QUOTE(tequila @ 2007 01 22, 19:11)
as is viso nesuprantu kam reikalinga ta skiltis "rasti visas nario zinutes", nebent cekavom zosem pasicekavinti, daugiau nei naudos, nei patogumo as cia nematau
teisybė
QUOTE(Vijurka @ 2007 01 22, 16:45)
http://www.supermama...?...s&highlite=
Prašau, nesinaudodama funkcija rasti visas nario žinutes, aš suradau temas, kuriose tu rašei, pasinaudojus paprasčiausia forumo paieška. Gal ir ją apribot?
Lygiai taip pat paprastai aš galiu surasti tavo žinutes per googl'ą
Gal ir visas šias paieškas apribot?
Jeigu kas norės, ir nesinaudodamas šia funkcija (rasti visas nario žinutes) gali surasti visas tavo žinutes.
Ši funkcija yra apribota neregistruotiems lankytojams, ir naujokams.