Įkraunama...
Įkraunama...

Spektakliai

turiu klausimeli, ar vaikai 4 metu i spektaklius ileidziami be bilietu ar yra vaikiski bilietai? Bukit geros, parasykite.
Atsakyti
QUOTE(dan00 @ 2010 09 20, 10:17)
turiu klausimeli, ar vaikai 4 metu i spektaklius ileidziami be bilietu ar yra vaikiski bilietai? Bukit geros, parasykite.

Gal kas ir žino, bet aš siūlyčiau internete susirasti teatro, į kurį eisite, numerį, ir pasiskambinti, pasakys tiksliai, arba perkant bilietą pasiklausti kasoje smile.gif
Atsakyti
aciu aciu ax.gif
Atsakyti
O kokie atsiliepimai apie dramteatrio spektaklį ''Psichozė"? Spalio 27d. spektaklis gyvuos paskutinįkart, tai smalsumo sulaikyta, įsigijau bilietą
Atsakyti
QUOTE(Tobsita @ 2010 08 20, 08:44)
Vakar buvau spektaklyje ''Striptizo ereliai''. Fantastika!!! Kažin ar kada daugiau dar tiek juokiausi... Iki pilvo maudimo smile.gif Labai labai patiko. Nieko rimto, bet praleisti vakarą LINKSMAI - pats geriausias spektaklis!

Pritariu 100% thumbup.gif Super vaidyba, puikiai praleistas vakaras, rekomenduoju 4u.gif
Atsakyti
Spali atostogausiu LT ir nusipirkau bilietus i dramos teatro "Smulkus vedybiniai nusikaltimai".Gal kas buvot? smile.gif
Atsakyti
Parduodu vieną bilietą į Keistuolių spektaklį MAŠININKAI trečiadienį, rugsėjo 29 d. 19 val. Bilietai yra be vietų (mažoji salė), tad galit nusipirkti kasose dar vieną, jei nemėgstat į teatrą vaiščioti po vieną.
Kaina akcijinė - 30 lt.
Atsakyti
QUOTE(elizabeta_depp @ 2010 06 15, 17:32)

labiausiai norėčiau rekomenduoti spektaklį "Skėriai". spektaklis apie kartų santykius ir vertybes, kurios šiomis dienomis tampa užmirštos... nors perspėju, kad dėl tematikos vyresnio amžiaus žmonių į tą spektaklį nesiveskite...

Šiandien šį mačiau ax.gif Aktorių vaidyba superinė, papirko mane wub.gif
Tik nesutikčiau, kad netinkamas vyresniems žmonėms, gal pusė salės ir buvo vyresni žmonės susirinkę. Kad skaudi tema tikrai, bet manau, kad jiems tai ne jokia naujiena smile.gif

Gal bus atsiliepimų apie "Bjaurusis" ar "Moderatoriai" ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fanfanė: 24 rugsėjo 2010 - 21:46
Ša, kalba mamos ir man nepaliko įspūdžio.
keistuolių Karalius elnias thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
ryt eisim į Koba, premjera beveik, kauno kameriniam.
Atsakyti
Sveikos, mamytes. Mano didžiausia aistra - spektakliai. Turiu galimybę dažnai lankytis spektakliuose tai gi galiu patarti ar pakoncultuoti.

Asmeniškai man labai patiko Vido Bareikio režisuotas "No concert" iš pirmo žvilgsnio juokingas spektaklis, po kurio supranti,kad mažai ten kas juokingo buvo, tai kūrinys nagrinėjantis, nesusikalbėjimą, nemokėjimą išklausyti. Sužavėjo aktorių vaidyba, muzikiniai gabumai, šokis. Žodžiu tikrai verta pamatyti, matyt reikia keliauti i bilietupasaulis.lt ir nusipirkti bilietuka. Ryt 19 h. rodys smile.gif.
Atsakyti
O gal kuri Lėlių teatre žiūrėjote "Vienos krūties istorija"? Norėjau nueiti pavasarį, kažkaip nesuspėjau, vasarą paskaičiau knygą ir dabar dar labiau noriu pamatyti..
Nors kolkas nerašo repertuare, kad rodo g.gif
Atsakyti
Buvau Presniakovų „Hungaricum“ (Liūdnas detektyvas). Nepatiko ir nerekomenduoju. schmoll.gif
Atsakyti