Įkraunama...
Įkraunama...

Spektakliai

QUOTE(Zemeje @ 2010 05 26, 20:21)
Sveiki, gal galite parekomenduoti kokį gerą spektaklį suaugusiems, bet kuriame teatre Vilniuje, gegužės 29d? Gal matėte rusų dramos teatre "AUDRA VANDENS STIKLINĖJE"? Kaip?  smile.gif

as maciau smile.gif spektaklis lengvas, is jo issinesiau keleta minciu. aktoriai kartais pamirsdavo teksta biggrin.gif bet kazkaip pykti ant ju nesinorejo, nes matesi, kad stengesi (gal siaip pervarge buvo).
jei atvirai, negaleciau rekomenduoti sio spektakliaus... jei nera ko veikti arba kartu su kazkuo "za kompaniju" eiti, tada tinka, bet specialiai pastangu nedeciau, kad ji pamatyciau... 4u.gif
Atsakyti
Gal kam jau teko matyti Kauno kameriniam teatre spektakli ''Viena namuose''? Kokie ispudziai? mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos, o aš norėčiau trumpai pagirti Kauno dramos kamerines sales, nes jose sukurti spektakliai man palieka daug didesnį įspūdį, labai jau atmosfera gera ir santykis su aktoriais visai kitas.. man įsimintiniausi spektakliai nėra nauji, bet gal kas dar nematė ir susigundys rolleyes.gif
labiausiai norėčiau rekomenduoti spektaklį "Skėriai". spektaklis apie kartų santykius ir vertybes, kurios šiomis dienomis tampa užmirštos... nors perspėju, kad dėl tematikos vyresnio amžiaus žmonių į tą spektaklį nesiveskite...

taip pat neseniai lankiausi spektaklyje "Laimingi", istorija paprasta, primena Romeo ir Džiulietą, bet labai sužavėjo aktorių vaidyba, tiesiog dar kitą rytą nešiojausi perduotas emocijas ir išgyvenimus rolleyes.gif o ir pastatymas labai patiko.
Atsakyti
Buvau Kauno muzikinio teatro spektaklyje Buciuok mane Keit!Labai patiko sis spektaklis.linksma,nuotaikinga komedija thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tobsita @ 2010 05 30, 16:15)
Gal kam jau teko matyti Kauno kameriniam teatre spektakli ''Viena namuose''? Kokie ispudziai? mirksiukas.gif

Aš mačiau. Man labai patiko. Rašo , kad komedija, tačiau tai nėra paviršutiniška komedija, tiesiog pasijuokimui. Tai kartu ir tragedija. Patiko smile.gif .
Atsakyti
Vakar buvau spektaklyje ''Striptizo ereliai''. Fantastika!!! Kažin ar kada daugiau dar tiek juokiausi... Iki pilvo maudimo smile.gif Labai labai patiko. Nieko rimto, bet praleisti vakarą LINKSMAI - pats geriausias spektaklis!
Atsakyti
Mačiau tik du spektakius su Eimučiu Kvoščiausku, bet jo vaidyba man labai įstrigo... Jis man labai išsiskiriantis, kažkuo itin unikalus. Kokiuose spektakliuose jis dar vaidina? Kurie rodomi Kaune. Gal galit patarti apie vertus dėmesio???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tobsita: 20 rugpjūčio 2010 - 15:44
Gal yra maciusiu VESTONAI Vilniaus mazajam teatre? Labai noreciau isgirsti atsiliepimus
Atsakyti
Kaunietėms spektaklių mėgėjoms - galit laimėti 2 bilietus į Gyčio Ivanausko teatro spektaklį http://www.facebook.com/home.php?#!/ph...153049091376412
Atsakyti
Sa, kalba mamos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ciku_caku @ 2010 09 14, 11:17)
Sa, kalba mamos  thumbup.gif

O aš šito spektaklio nerekomenduočiau. Nebent norit ant scenos išgirsti senas, paprastas tiesas. Juokiausi tik keliose vietose. O nėščioms moterims iš vis nerekomenduočiau eiti dėl pasakojamos vienos liūdnos vaiko gimimo istorijos, dar įsikalsit sau į galvą ko nereikia....
Atsakyti
QUOTE(Raschida @ 2010 09 12, 20:16)
Gal yra maciusiu VESTONAI Vilniaus mazajam teatre? Labai noreciau isgirsti atsiliepimus

Aš mačiau rolleyes.gif ax.gif http://subjektyvi.bl...eatras-947.html
Atsakyti