Įkraunama...
Įkraunama...

Spektakliai

na va mes su drauge is "Vietu nera", tai mum labai patiko. Taip smagiai pasijuokem, nuotaika pakele. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 03 03, 21:58)
na va mes su drauge is "Vietu nera", tai mum labai patiko. Taip smagiai pasijuokem, nuotaika pakele.  thumbup.gif

Mums taip pat drinks_cheers.gif Spektaklis nera kazkas toookio, bet praleist geram vakarui tai kaip tik thumbup.gif
Atsakyti
Man krize... Nezinau i ka nueit... Noriu sukreciancios dramos.... Pasiulykit, drauges... tongue.gif Tinka Kaunas, is bedos ir Vilnius

Pati noreciau parekomenduoti VISI MANO SUNUS Kauno dramos teatre. Gana retai rodomas. Man paliko dideli ispudi. spektaklio eigoje didele veiksmo dali atrodo nieko nevyksta, parodytas toks iprastas seimyninis gyvenimas, tylus, ramus: bet atomazga ispudinga... visa sale pasoko is netiketumo. Pabaiga is tiesu stulbinanti... smile.gif

Dramu megejom pamatyti verta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atlantida: 04 kovo 2011 - 21:57
QUOTE(Atlantida @ 2011 03 04, 23:49)
Man krize... Nezinau i ka nueit... Noriu sukreciancios dramos.... Pasiulykit, drauges...  tongue.gif Tinka Kaunas, is bedos ir Vilnius

Pati  noreciau parekomenduoti VISI MANO SUNUS Kauno dramos teatre. Gana retai rodomas. Man paliko dideli ispudi. spektaklio eigoje didele veiksmo dali atrodo nieko nevyksta, parodytas toks iprastas seimyninis gyvenimas, tylus, ramus: bet atomazga ispudinga... visa sale pasoko is netiketumo. Pabaiga is tiesu stulbinanti... smile.gif

Dramu megejom pamatyti verta.

O esat mačiusi „Skėriai“? rolleyes.gif Man šis spektaklis sukėlė labai daug emocijų. Nepamirštamas.

O „Visi mano sūnūs“ kaip tik bus po dviejų savaičių bigsmile.gif Bandysiu apsilankyti, mėgstu dramas.

Šiandien pamačiau akciją, gal kuri pasinaudosit:
Šai čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tobsita: 05 kovo 2011 - 11:13
Pavydžiu, kas eis į Muziką 2 cool.gif manau, kad pati norėčiau ir antrą kartą pažiūrėti, bet reikia, kad daugiau laiko praeitų
Atsakyti
QUOTE(Tobsita @ 2011 03 05, 10:46)
O esat mačiusi „Skėriai“? rolleyes.gif Man šis spektaklis sukėlė labai daug emocijų. Nepamirštamas.

O „Visi mano sūnūs“ kaip tik bus po dviejų savaičių bigsmile.gif Bandysiu apsilankyti, mėgstu dramas.

Šiandien pamačiau akciją, gal kuri pasinaudosit:
Šai čia

"Skeriai" maciau. Ir man patiko, nors esu macius ir stipresniu dramu.
Atsakyti
sveiki, gal turite kokiu atsiliepimu apie spektakli " Madagaskaras"?
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(braskiki @ 2011 03 05, 16:26)
smile.gif

Na M.Ivaškevičiaus kūryba nėra lengva. Kadangi ėjau visai apie jį nepasiskaičiusi, tai kai kurių alegorijų, metaforų neperkandau, o ir apie tokį K.Pakštą nebuvau girdėjusi, kurio prototipą vaidina Cicėnas. Žodžiu, grįžus, pasiskaičius recenzijas pasidarė aiškiau. Neseniai rodė per LTV2, tai visai kitaip žiūrėjos.
Žodžiu, kai susiruošiu į Mistrą, pirma paskaitysiu pjesę, kuri neseniai išleista.

Apie Madagaskarą nemažai atsiliepimų internete, va keletas:
http://www.ve.lt/nau...-finalu-390501/
http://www.culture.l...3...&st_id=6982
Atsakyti
QUOTE(braskiki @ 2011 03 05, 17:26)
smile.gif

Nemačiau, bet kažkaip ir nenoriu eiti, nes kūrinį skaičiau ir nepatiko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tobsita @ 2011 03 05, 10:46)

Mačiau abu. Man "Skėriai" - žymiai stipresnis, drąsiai jį priskirčiau vienam geriausių spektaklių, šiuo metu rodomų Kauno dramos teatre.

QUOTE(braskiki @ 2011 03 05, 16:26)
sveiki, gal turite kokiu atsiliepimu apie spektakli " Madagaskaras"? smile.gif

Mačiau maždaug prieš šešerius metus, tai išliko nedaug - siužetinė linija, kai kurie personažai, ir bendras teigiamas įspūdis ax.gif

Kaunietės ir kitos, lankančios teatrus Kaune - ar eisite į "Lietuvos teatrų pavasario" festivalį?
Aš apsidžiaugiau, kad daug spektaklių, dėl kurių galvojau važiuoti į Vilnių, atvežami į šį festivalį. Tai nepasikuklinau ir intensyviai 'festivalinsiuosi' - Cholinos "Ana Karenina", Kazlo režisuotas "Raštininkas Bartlbis", Ivaškevičiaus "Mistras", Keistuolių "Vasarotojai" bigsmile.gif
Beje, bilietai sparčiai nyksta - šiandien pirkau į Keistuolius, tai jau geriausios vietos išparduotos.
Dar norėjau ir į Padegimo "J A H", bet pagalvojau, kad gal geriau neperdozuoti biggrin.gif Kadangi čia Kauno dramos teatro spektaklis, tai turėsiu ir kitų progų jį pamatyti, ne tik per festivalį.
Atsakyti
Penktadienį apsilankiau Lėlės teatre, spektaklyje „Pasvydo“ - šešių A. Strazdo eilėraščių pamatymai.

Pati matyt susidomėjus ir bilietų pirkus nebūčiau, bet kadangi laimėjau, tai negi neisi smile.gif bet ir nenusivyliau.
Kažkaip seniai esu žiūrėjus spektaklį su lėlėmis, o ir kai žiūrėjau, tai buvo vaikystėj, tad buvo šiek tiek keista ir neįprasta smile.gif bet patiko, įdomiai viskas išreiškiama, mažai pasakojimo, daug vizualinių dalykų.
O šiaip toks šiek tiek kraupus buvo man jis, kažkas lyg priekyje nediduką vaiką atsivedę buvo, tai kaži kaip jis nebijojo biggrin.gif

ištraukėlė, jei kam įdomu

--------------------
Draugė viena man vis sako, kiek tu gali į tuos spektaklius eiti, man taip keista, jei finansai nevaržytų, eičiau po kelis per savaitę matyt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 05 kovo 2011 - 23:39
Ar niekas nematėt No theatre "Telefonų knyga"? Po jų „No concert“ noriu ir dar kažką pamatyti ax.gif
Atsakyti