na va mes su drauge is "Vietu nera", tai mum labai patiko. Taip smagiai pasijuokem, nuotaika pakele.

QUOTE(Forgete @ 2011 03 03, 21:58)
na va mes su drauge is "Vietu nera", tai mum labai patiko. Taip smagiai pasijuokem, nuotaika pakele. 

Mums taip pat

Man krize... Nezinau i ka nueit... Noriu sukreciancios dramos.... Pasiulykit, drauges...
Tinka Kaunas, is bedos ir Vilnius
Pati noreciau parekomenduoti VISI MANO SUNUS Kauno dramos teatre. Gana retai rodomas. Man paliko dideli ispudi. spektaklio eigoje didele veiksmo dali atrodo nieko nevyksta, parodytas toks iprastas seimyninis gyvenimas, tylus, ramus: bet atomazga ispudinga... visa sale pasoko is netiketumo. Pabaiga is tiesu stulbinanti...
Dramu megejom pamatyti verta.

Pati noreciau parekomenduoti VISI MANO SUNUS Kauno dramos teatre. Gana retai rodomas. Man paliko dideli ispudi. spektaklio eigoje didele veiksmo dali atrodo nieko nevyksta, parodytas toks iprastas seimyninis gyvenimas, tylus, ramus: bet atomazga ispudinga... visa sale pasoko is netiketumo. Pabaiga is tiesu stulbinanti...

QUOTE(Atlantida @ 2011 03 04, 23:49)
Man krize... Nezinau i ka nueit... Noriu sukreciancios dramos.... Pasiulykit, drauges...
Tinka Kaunas, is bedos ir Vilnius

O esat mačiusi Skėriai?

O Visi mano sūnūs kaip tik bus po dviejų savaičių

Šiandien pamačiau akciją, gal kuri pasinaudosit:
Šai čia
QUOTE(Tobsita @ 2011 03 05, 10:46)
O esat mačiusi Skėriai?
Man šis spektaklis sukėlė labai daug emocijų. Nepamirštamas.
Bandysiu apsilankyti, mėgstu dramas.
Šai čia

Šai čia
"Skeriai" maciau. Ir man patiko, nors esu macius ir stipresniu dramu.
sveiki, gal turite kokiu atsiliepimu apie spektakli " Madagaskaras"?

QUOTE(braskiki @ 2011 03 05, 16:26)
Na M.Ivaškevičiaus kūryba nėra lengva. Kadangi ėjau visai apie jį nepasiskaičiusi, tai kai kurių alegorijų, metaforų neperkandau, o ir apie tokį K.Pakštą nebuvau girdėjusi, kurio prototipą vaidina Cicėnas. Žodžiu, grįžus, pasiskaičius recenzijas pasidarė aiškiau. Neseniai rodė per LTV2, tai visai kitaip žiūrėjos.
Žodžiu, kai susiruošiu į Mistrą, pirma paskaitysiu pjesę, kuri neseniai išleista.
Apie Madagaskarą nemažai atsiliepimų internete, va keletas:
http://www.ve.lt/nau...-finalu-390501/
http://www.culture.l...3...&st_id=6982
QUOTE(braskiki @ 2011 03 05, 17:26)
Nemačiau, bet kažkaip ir nenoriu eiti, nes kūrinį skaičiau ir nepatiko

QUOTE(Tobsita @ 2011 03 05, 10:46)
O esat mačiusi Skėriai?
Man šis spektaklis sukėlė labai daug emocijų. Nepamirštamas.
Bandysiu apsilankyti, mėgstu dramas.

Mačiau abu. Man "Skėriai" - žymiai stipresnis, drąsiai jį priskirčiau vienam geriausių spektaklių, šiuo metu rodomų Kauno dramos teatre.
QUOTE(braskiki @ 2011 03 05, 16:26)
Mačiau maždaug prieš šešerius metus, tai išliko nedaug - siužetinė linija, kai kurie personažai, ir bendras teigiamas įspūdis

Kaunietės ir kitos, lankančios teatrus Kaune - ar eisite į "Lietuvos teatrų pavasario" festivalį?
Aš apsidžiaugiau, kad daug spektaklių, dėl kurių galvojau važiuoti į Vilnių, atvežami į šį festivalį. Tai nepasikuklinau ir intensyviai 'festivalinsiuosi' - Cholinos "Ana Karenina", Kazlo režisuotas "Raštininkas Bartlbis", Ivaškevičiaus "Mistras", Keistuolių "Vasarotojai"

Beje, bilietai sparčiai nyksta - šiandien pirkau į Keistuolius, tai jau geriausios vietos išparduotos.
Dar norėjau ir į Padegimo "J A H", bet pagalvojau, kad gal geriau neperdozuoti

Penktadienį apsilankiau Lėlės teatre, spektaklyje Pasvydo - šešių A. Strazdo eilėraščių pamatymai.
Pati matyt susidomėjus ir bilietų pirkus nebūčiau, bet kadangi laimėjau, tai negi neisi
bet ir nenusivyliau.
Kažkaip seniai esu žiūrėjus spektaklį su lėlėmis, o ir kai žiūrėjau, tai buvo vaikystėj, tad buvo šiek tiek keista ir neįprasta
bet patiko, įdomiai viskas išreiškiama, mažai pasakojimo, daug vizualinių dalykų.
O šiaip toks šiek tiek kraupus buvo man jis, kažkas lyg priekyje nediduką vaiką atsivedę buvo, tai kaži kaip jis nebijojo
ištraukėlė, jei kam įdomu
--------------------
Draugė viena man vis sako, kiek tu gali į tuos spektaklius eiti, man taip keista, jei finansai nevaržytų, eičiau po kelis per savaitę matyt
Pati matyt susidomėjus ir bilietų pirkus nebūčiau, bet kadangi laimėjau, tai negi neisi

Kažkaip seniai esu žiūrėjus spektaklį su lėlėmis, o ir kai žiūrėjau, tai buvo vaikystėj, tad buvo šiek tiek keista ir neįprasta

O šiaip toks šiek tiek kraupus buvo man jis, kažkas lyg priekyje nediduką vaiką atsivedę buvo, tai kaži kaip jis nebijojo

ištraukėlė, jei kam įdomu
--------------------
Draugė viena man vis sako, kiek tu gali į tuos spektaklius eiti, man taip keista, jei finansai nevaržytų, eičiau po kelis per savaitę matyt