Žaliai lyja, 22 Vas 2011 - 20:52, parašė:
Žaliai lyja, 22 Vas 2011 - 20:52, parašė: ![]()
Aš tai ir apie spektaklį nekokių nuomonių esu girdėjus, bet man labai nuotraukos patinka ir šiaip įdomu ką Jankevičius daro. Visada norisi pačiai patikrint

Tai lauksim ispudziu... o gal visai patiks?
Agotukas, 22 Vas 2011 - 21:00, parašė:
Agotukas, 22 Vas 2011 - 21:00, parašė: ![]()
Nu va... Po Kazlo mes jau...
Man patikoTik atsisėdus supratau, kad mano skaudančiai nugarai bus mišios, ale pradėjus spektaklį žiūrėt ir nugarą pamiršau ir iš viso viską
![]()
Maloniai nustebino Laucius. Jis man šitame spektaklyje buvo žvaigždėMan jis toks visada netikras buvo, nelabai mėgstamas. O čia super
Man patiko

Maloniai nustebino Laucius. Jis man šitame spektaklyje buvo žvaigždė

Čia po kokio spektaklio?

esta_esta, 21 Vas 2011 - 17:38, parašė:
esta_esta, 21 Vas 2011 - 17:38, parašė: ![]()
"Teti" maciau- tik su kitu aktoriumi. Man ir mano vyrui labai patiko, prisijuokem ir puikiai praleidom laika. Verta eiti planuojantiems tureti vaiku, besilaukiantiems ar turintiems. Pateikia tecio pozicija apie gimdyma, vaikus. Na, super, mums patiko
O vat Rudoko tecio vaidmeny nelabai isivaizduoju...

Ačiū už nuomonę, įpūdžius, bet nespėjau į akciją, kol galvojau - išpirko bilietus. Gal dar kada bus, norėjau brolį su žmona šiuo metu belaukiančius pirmagimio išsiųst, būtų tikę pasirodo

Agotukas, 22 Vas 2011 - 21:00, parašė:
Agotukas, 22 Vas 2011 - 21:00, parašė: ![]()
Nu va... Po Kazlo mes jau...
Man patikoTik atsisėdus supratau, kad mano skaudančiai nugarai bus mišios, ale pradėjus spektaklį žiūrėt ir nugarą pamiršau ir iš viso viską
![]()
Maloniai nustebino Lauciavičius. Jis man šitame spektaklyje buvo žvaigždėMan jis toks visada netikras buvo, nelabai mėgstamas. O čia super
Man patiko

Maloniai nustebino Lauciavičius. Jis man šitame spektaklyje buvo žvaigždė

Na tai ta proga ir aš apie Kauno dramos teatro "Palatą" pasisakysiu. Labai ilgai norėjau sužinot ko ten tie žmonės į ją veržiasi ir gal prieš porą savaičių irgi apsilankėm. Kursiokė nugąsdino kad labai sudėtingas, brolio žmona buvo išsigandus kad egzistencinis, o ne juokingas...
O iš tiesų tai išėjom iš spektaklio visi patenkinti. Tiesa, kartais R.Kazlo vaidinimo maniera primindavo kokį nors jo kurtą televizinį personažą (ir mano brolis vis sukikendavo), bet man atrodo kad šiame spektaklyje visi aktoriai puikiai atliko savo darbą ir buvo tose rolėse nuo pradžios lig pabaigos. O pats spektaklis iš tiesų gilus, kartais dėl daugybės išsakytų minčių vienu metu visų ir nesugaudydavau, dėl to manau, kad tai spektaklis kurį galima žiūrėt ne kartą, kas kart vis galėtum kažką atrast... O tas sudėtingas.. mano brolis šiaip nėra teatro didelis mėgėjas (bet Kazlo gerbėjas) tai sakė kai ką praleisdavo pro ausis užsižiūrėjęs į Kazlą, bet bendrai jam labai patiko, net ir pora dienų po spektaklio dar keletą klausimų turėjom ir padiskutavom atsiminę. Taip, kad galiu rekomenduot, bet vis tik pasakyt kad tai labiausiai man patikęs spektaklis negalėčiau

O šiandien einu į "Šmėklas" irgi Kauno dramos teatre, nežinau kaip čia buvo, kad eidama pirkt vienų bilietų nusipirkau visai kitus ir gal tik po poros valandų atsitokėjau

Toliai, 23 Vas 2011 - 11:12, parašė:
Toliai, 23 Vas 2011 - 11:12, parašė: ![]()
Na tai ta proga ir aš apie Kauno dramos teatro "Palatą" pasisakysiu
Kas čia mano žinutę pataisė????