Tai vat nusivilti su vietom nelabai norisi, nes kai paskaičiau straipsnį kaip tik apie tas nuolaidų akcijas, kad neaišku kuriame miesto gale bus tarkim automobilio plovykla ir kt. niuansai, tai ir bilietus gan rizikinga taip aklai pirkti. Čia matyt daugiau suveikia posakis "dovanotam arkliui į dantis nežiūrima", čia dovana, suprask, gera nuolaida

Man su tom akcijom tai iš tikro keistas dalykas, nusiperku vos keliais litais pigiau nei kad šiaip nusipirkčiau su LPS ar Omni ID kortele... Bet vistiek kažkaip jau pačiai smagiau, neva su akcija pirkau ir sutaupiau 
Pvz. Muzika 2 man kainavo 17 Lt, šiaip su LSP būčiau už 20 nusipirkus, tai vos keli litai man ta akcija...

Pvz. Muzika 2 man kainavo 17 Lt, šiaip su LSP būčiau už 20 nusipirkus, tai vos keli litai man ta akcija...

QUOTE(Subjektyvi @ 2011 02 14, 23:39)

Matyt

Pažiūrėjau "Moteris ir jos vyrai" ar kažkaip panašiai. Primityvesnio spektaklio nesu mačiusi. Net šapro vaidyba neišgelbėjo to reikalo. Mano požiūriu, persūdytas, nuobodžios scenos be galo ištęstos, lėkšti juokeliai, tiesa, buvo keletas, kurie iš tiesų privertė nusijuokti, bet mintis ne iki galo išvystyta, nebent pati pjesė lėkštoka ir nėra ten ką vystyt... O jau moters pasirodymas scenoje totaliai viską sugadino.
Žodžiu, man nepatiko.
Papildyta:
Mano subjektyvia nuomone, ivanausko visi spektakliai nėra labai aukšto lygio. Jis, kaip aktorius man labiau patiko, nei kaip režisierius. Geriau jau tada cholinos šokio spektaklius rinktis.
Papildyta:
Iš šitų išėjau nesulaukusi pabaigos...
Papildyta:
O maždaug kokio reginio norėtumėt?
Man pačiai labai patinka režisierius Masalkis... Kad ir "Laukiam skambučio". Vaidina viena mylimiausių mano aktorių- Eglė Gabrėnaitė.
Papildyta:
Pritariu.
Žodžiu, man nepatiko.
Papildyta:
QUOTE(Gijūnė @ 2011 02 10, 23:27)
Iš draugės esu girdėjusi, kad "aš tave labai myliu" prasčiausias iš visų Ivanausko pastatymų.
O "Moderatoriuose" pati esu buvusi. Tikrai žemo lygio spektaklis, labai nepatiko. Man patinka, kai kažką išsinesši iš spektaklio - mintį, nuotaiką, emociją.. o čia visiškai nieko. nerekomenduoju.
O "Moderatoriuose" pati esu buvusi. Tikrai žemo lygio spektaklis, labai nepatiko. Man patinka, kai kažką išsinesši iš spektaklio - mintį, nuotaiką, emociją.. o čia visiškai nieko. nerekomenduoju.
Mano subjektyvia nuomone, ivanausko visi spektakliai nėra labai aukšto lygio. Jis, kaip aktorius man labiau patiko, nei kaip režisierius. Geriau jau tada cholinos šokio spektaklius rinktis.
Papildyta:
QUOTE(Gijūnė @ 2011 02 10, 23:44)
bet visai nepatiko "Boing Boing" tame pačiame teatre, tikrai jau nebe teatras buvo, tik dekoracijos ir TV šou.
Vilniaus mažajam teatre mačiau "Strip men show", tai patiko tik spektaklio pabaiga, visa kita pernelyg ištęsta.
Vilniaus mažajam teatre mačiau "Strip men show", tai patiko tik spektaklio pabaiga, visa kita pernelyg ištęsta.
Iš šitų išėjau nesulaukusi pabaigos...
Papildyta:
QUOTE(ylksis @ 2011 02 13, 16:10)
dėl "Domino" teatro, komercinis teatras, kuriantis liaudžiai, o dar žinomi aktoriai iš tv, to reikia mažesnio miestelio žmogui, kad ateitų į spektaklį.
Ką parekomenduotumėte iš Nacionalinio dramos teatro repertuaro?
Ką parekomenduotumėte iš Nacionalinio dramos teatro repertuaro?
O maždaug kokio reginio norėtumėt?
Man pačiai labai patinka režisierius Masalkis... Kad ir "Laukiam skambučio". Vaidina viena mylimiausių mano aktorių- Eglė Gabrėnaitė.
Papildyta:
QUOTE(Agotukas @ 2011 02 11, 11:18)
Sakyčiau , būna holivudinis kinas ir normalus. Tai būna ir komercinis teatras ir normalus. Žalias vynas ne vanduo, o Urvinis ne menas 

Pritariu.
Nusivyliau spektakliu šiandien...
Elfų teatre žiūrėjau "Meilė be akcento"... Spektaklis kažkoks per saldus, banalus.. Mintis irgi iki galo neatskleista, neišpildyta.. Aktoriai, kurie traukė dainas, ne visada atrodė turintys gerus balsus... Gal tokie įspūdžiai po sekmadienį matytos Muzikos 2... Kitas dalykas, pagal laiką turėjo būti trys valandos - vyko valandą
o nusiteikiau ilgam spektakliui
Elfų teatre žiūrėjau "Meilė be akcento"... Spektaklis kažkoks per saldus, banalus.. Mintis irgi iki galo neatskleista, neišpildyta.. Aktoriai, kurie traukė dainas, ne visada atrodė turintys gerus balsus... Gal tokie įspūdžiai po sekmadienį matytos Muzikos 2... Kitas dalykas, pagal laiką turėjo būti trys valandos - vyko valandą

QUOTE(aistuliaa @ 2011 02 16, 00:39)
Kitas dalykas, pagal laiką turėjo būti trys valandos - vyko valandą

Kaip čia taip????

Manau, kad Lietuvoje turbūt per mažai renginius lankom, o jei nueinam, tai net ir apmulkinti linguojam galvom, atseit kultūra juk, apgaudinėt čia neįmanoma...
QUOTE(Agotukas @ 2011 02 16, 11:47)
Kaip čia taip????
Žinokit, galit puikiai skųstis vartotojų teisėms ir turės grąžinti kažkiek už bilietą
Prieš Kalėdas su darbu teko pabuvoti miuzikle "Tadas Blinda". Tokio apiplėšimo viduryje dienos dar neteko patirti
Bilietai brangūs, vos ne po 200 lt, o renginys vietoj 2 valandų vos ištempė vieną valandą. Čia su visais plojimais
Vienžo, lietuviai pabuvo madagūs, neapibaubė kaip Italijoj (o tikrai reikėjo) ir išsiskirstė burnodami. Na, aš bilietus dovanų gavau
Bet jei būčiau pati pirkusi, tikrai pakovočiau už save. Juolab, kad internete radau tokių entuziastų ir jie tos siekė. AR pasiekė , nežinau...
Manau, kad Lietuvoje turbūt per mažai renginius lankom, o jei nueinam, tai net ir apmulkinti linguojam galvom, atseit kultūra juk, apgaudinėt čia neįmanoma...

Man pačiai keista... Ir žmonės matosi nesuprato visi, ar jau baigėsi, ar čia tik pirma dalis...
Iš tikro jei visa kaina būtų mokėta už spektaklį (apie 40 Lt matyt), tai man irgi būtų gaila, nes dar tokio trumpo spektaklio (nevaikiško) neteko matyt

QUOTE(aistuliaa @ 2011 02 16, 02:39)
Nusivyliau spektakliu šiandien...

Sveiki,
Suprantama, kad kiek žmonių tiek nuomonių

Mes vakar kartu su draugėmis šį spektaklį žiūrėjome , labai patiko. Tai netgi ne spektaklis, o atskiri etiudai, kuriais norėtą parodyti meilę iš arti, iš toli, jos užuomazgą, mirštančią... ir pan.
Jei gyvenimiški etiudai banalūs pasirodė, vadinas toks yra gyvenimas

Dėl balsų, juk jie aktoriai, ne operos daininkai

Dėl spektaklio laiko, niekur nemačiau, kad jis tūrėjo vykti 3 val....
Maks 90 min. Tačiau vyko 70 min. Nors puslapyje mačiau vienoje vietoje 90 kitoje 70 gal tiesiog klaida. Bet tikrai ne 3 valandos...
QUOTE(Ingutella @ 2011 02 16, 13:08)
Dėl spektaklio laiko, niekur nemačiau, kad jis tūrėjo vykti 3 val....
Maks 90 min. Tačiau vyko 70 min. Nors puslapyje mačiau vienoje vietoje 90 kitoje 70 gal tiesiog klaida. Bet tikrai ne 3 valandos...
Elfų teatro paskelbtame renginyje Facebook nurodyta trukmė - 18.00-21.00

Dėl patikimo, aišku, kiek žmonių, tiek nuomonių - mes buvome trise su draugėmis, vienai labai patiko, kitai tam tikros dalys nepatiko, mano nuomonė blogiausia liko

Gal ką sudomins

http://beta.lt/vilni...affiliate=email
QUOTE(aistuliaa @ 2011 02 16, 14:09)
Elfų teatro paskelbtame renginyje Facebook nurodyta trukmė - 18.00-21.00 
Dėl patikimo, aišku, kiek žmonių, tiek nuomonių - mes buvome trise su draugėmis, vienai labai patiko, kitai tam tikros dalys nepatiko, mano nuomonė blogiausia liko
Gal ką sudomins

Gal ką sudomins

Na matyt klaida

O dėl nuomonių, Jūs patvirtinote, kad kiek žmonių tiek ir nuomonių

Čia kalbant ne tik apie spektaklius, apie viską

QUOTE(aistuliaa @ 2011 02 16, 12:09)
Nemėgstu tokio žanro.
O dėl spektaklių/filmų apie meilę, jau esu minėjus, kad nelabai juos mėgstu - bent jau mano patys geriausi filmai ir spektakliai yra ne apie meilę (knygos - kas kita). Nes parodyti meilę, kad ja patikėtum, nėra lengva, dažnai atrodo persūdyta, banalu, lėkšta, neįtikina, nesukelia emocijų. Meilei perteikti nereikia nei bučinių, nei banalių žodžių, nei prisilietimų. Vat tuo mane ir sužavėjo "Muzika 2".
Tiesa, pasidalinsiu įspūdžiais po Urvinio. Kadangi pirmąsyk buvau New York klube, pirmą pusvalandį buvai šokiruota, vis piktinausi, kad net spektaklio negalėjau dorai žiūrėt. Totalus balaganas: atsisėst padoriai neįmanoma, nuolat barška stalo įrankiai, nuolat kažkas komentuoja kompanijose, susidaužinėja bokalais, šmirinėja padavėja griūdama tarp tų geležinių kėdžių... Nu kažkoks siaubas. Galėtų pasaulinio lygio šedevrą rodyti tame klube - nė kojos ten daugiau nekelčiau.
O spektaklis... Na kadangi neturėjau jokių lūkesčių ir žinojau, kur einu... Buvo taiklių pastebėjimų, vietų, kurios privertė nusijuokt. Vaidino Kazlauskas, kiek girdėjau kiekvieno aktoriaus spektakliai būna skirtingi (tik sunku įsivaizduoti Martinaitį tame vaidmeny). Didelė pagarba Kazlauskui 'išvežusiam' beveik pustrečios valandos, krūvis tikrai didelis. O šiaip lengvas kokteilis vakarui, vartojama prekė. Antrą kartą neičiau, nebent pas kitą aktorių interpretacijų palyginimui.