Įkraunama...
Įkraunama...

Spektakliai

Vienai tikrai nėra ko bijot eiti. Gi visokių situacijų pasitaiko. Be to, ar geriau eit ir mėgautis reginiu, ar kęst bambantį kompanioną doh.gif

Dagiliss, bijau, kad tavo vietoj tai draugei tikrai būčiau pasakius ką nors nelabai mielo biggrin.gif

Kalbant apie spektaklius neseniai buvau operoj "Karmen" (patiko pastatymas, tik nelabai įtikino pati Karmen), tada "Lėlių" teatre žiūrėjau "Pasvydo" pagal A. Strazdo eiles (labai subtilus ir poetiškas pastatymas). Šiaip esu prisiekus Nekrošiaus gerbėja, tad mačiau tiek "Hamletą", tiek "Idiotą" - kaip visada suteikė intelektualų malonumą ir peno mintims smile.gif

Beje, kaip tik skaičiau porą straipsnių apie teatrą: interviu su Vesta Grabštaite ir Aneta Anra. Gal kam bus įdomu.
http://www.laikas24....asa-grabstaite/
http://www.laikas24....hovu-ar-ibsenu/
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 04 12, 12:45)
Maskvos J.Vachtangovo teatro gastrolės nusimato artimiausiu metu. Nepramiegokit wink.gif

Šiandien Dėdę Vanią mačiau.
Gerai, kad pjesę buvau perskaičiusi, nes kitaip nebūčiau supratus nieko (nes nebuvo vertimo, o aš kalbos nemoku), dabar reik greitosiomis ieškot ir skaityt Šekspyro medžiagą.

O šiaip tai sekasi su Čechovu Tuminui. ax.gif Klasikinis pastatymas, bet man baisiai tokia klasika teatre patinka. Kartais taip pavargsti žmogus nuo tų bandymų laužt moderną (kas kartais labai gastrolėse pasijaučia)
Atsakyti
Man ši savaitė beprotiškai teatrinė. Matysiu 4 spektaklius. ax.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Subjektyvi: 20 balandžio 2010 - 11:56
QUOTE(Medeinaa @ 2010 04 17, 00:12)
Ar matėte jau kas nors "Nuodėmių miestą", kokie įspūdžiai?

Buvau siame spektaklyje vakar, tad ispudziai dar sviezi. Nepatiko visiskai. Siuzetas banalus, dialogai gana primityvoki, ziurovams ''papirkti'' pavartota keletas keiksmazodziu ir vulgariu issireiskimu - publika juokesi kaskart isgirdusi zodi kekse... Muzika taip pat ispudzio nepadare, o J.Statkeviciaus kostiumai ypatingo zavesio nesukele, isskyrus raudona A.Tamulytes suknia. Labai truko V.Sapranausko, nes jis Semo vaidmeniui butu tikes labiau nei sikart vaidines E.Jaras.
Reziume: lengas, mastyti nereikalaujantis spektakliukas. Ir kaip kazkas minejo, ispudis toks, jog jis tiesiog ''iskeptas''...
Atsakyti
Merginos, jei kuri eisite i "Zygimantas ir Barbora", nepatingekit parasyti atsiliepimu 4u.gif Jei neklystu, ji Vln. rodys penktadieni ir sekmadieni, o pas mus i kauna atves tik kitos savaites pabaigoj, tai butu idomu isgirsti nuomone smile.gif
Atsakyti
noriu_zinot - rimtai ir Kaune bus? bigsmile.gif Kaip noreciau... Nes buvau uzmacius, kad tik Vilniuj, tai cia naujiena pasaket 4u.gif

Subjektyvi - baltas pavydas 4u.gif

Ar yra maciusiu spektakli "Prie barjero"? ax.gif Kokie atsiliepimai? Is laimingizmones.lt maciau ''Mazylis ir Karlsonas'', ''Vietu nera'', tai dabar noretusi ir ta ''Prie barjero'' pamatyt, bet ar verta g.gif
Atsakyti
ax.gif ax.gif 4u.gif

JurgaSim, ačiū už reziumė, taip ir tikėjausi kad popkorninis š, nevertas ypatingesnio dėmesio. 4u.gif

"Mistras" - thumbup.gif Trumpai: psichodelinis, klasiškas arba "neišgėręs - nesuprasi" lotuliukas.gif Bet man patiko ir paliko gerą įspūdį. Salė, kaip supratau, buvo lengvam šoke.

Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 04 21, 09:01)

"Mistras"thumbup.gif Trumpai: psichodelinis, klasiškas arba "neišgėręs - nesuprasi" lotuliukas.gif Bet man patiko ir paliko gerą įspūdį. Salė, kaip supratau, buvo lengvam šoke.

O aš patingėjau vakar nueit, reiks kito sezono laukt doh.gif

O man šios savaitės pilnos nekasdieninių renginių: rusų gastrolės, Nusiaubta šalis ryt, o kitą savaitę Idiotą ir Faustą kartosiu. Dar būtų idealu Vaitkaus premjerą pamatyt, bet manau, kad dėl Troilo ir Kresidos teks paaukot biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Tobsita,2010 04 21, 09:06]
noriu_zinot - rimtai ir Kaune bus? bigsmile.gif Kaip noreciau... Nes buvau uzmacius, kad tik Vilniuj, tai cia naujiena pasaket 4u.gif

Rimtai smile.gif Girstutyje 28d. Maciau, kad bilietu dar yra, bet vis mazeja mazeja... Jei tikrai norit, tai ilgai negaiskit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(noriu zinoti @ 2010 04 20, 21:22)
Merginos, jei kuri eisite i "Zygimantas ir Barbora", nepatingekit parasyti atsiliepimu 4u.gif Jei neklystu, ji Vln. rodys penktadieni ir sekmadieni, o pas mus i kauna atves tik kitos savaites pabaigoj, tai butu idomu isgirsti nuomone smile.gif

Vakar generalinėj buvau. Negaliu sakyt, kad nepatiko, bet ir nesužavėjo labai. Jei neklystu, tai Vaitkus mėgsta labai modernius sumanymus/detales klasikos fone, čia ne išimtis. Na bet už "Ivoną" tai žymiai geriau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(F=ma @ 2010 04 22, 18:30)
Vakar generalinėj buvau. Negaliu sakyt, kad nepatiko, bet ir nesužavėjo labai. Jei neklystu, tai Vaitkus mėgsta labai modernius sumanymus/detales klasikos fone, čia ne išimtis. Na bet už "Ivoną" tai žymiai geriau 4u.gif

F=ma, aciu, kad pasidalinai nuomone 4u.gif Kazko panasaus ir tikejausi. Na po savaitgalio gal ir dar kas nors pasisakys...
Atsakyti
QUOTE(noriu zinoti @ 2010 04 22, 21:13)
F=ma, aciu, kad pasidalinai nuomone 4u.gif Kazko panasaus ir tikejausi. Na po savaitgalio gal ir dar kas nors pasisakys...

Aš irgi buvau, bet kažkaip stengiuos nesipasakot iki premjeros. Dar ims ir prikeis ten visko:D
Atsakyti