Įkraunama...
Įkraunama...

Spektakliai

QUOTE(Tobsita @ 2011 02 13, 23:13)
Man labai patiko rolleyes.gif Kiek keistokas, vietom sunkokai veikia vidų, bet kažkuo sužavėjo ir įstrigo.

Man irgi visai patiko GAIDUKAS.
Atsakyti
QUOTE(esta_esta @ 2011 02 14, 00:25)
O kokio zanro spektaklis? Is aprasymu taip ir nesupratau...

Klasikinis dramos pastatymas
Atsakyti
QUOTE(meduza21 @ 2011 02 11, 16:24)
Mano meile teatrui prasidejo po Hedos Gabler.

drinks_cheers.gif mano taipogi ax.gif
Atsakyti
http://www.dyl.lt/ak...tigone-ne-mitas
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 02 14, 09:50)

irgi uzkliuvo uz akiu katik sita akcija smile.gif ar kas nors matet, geras? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2011 02 14, 11:19)
irgi uzkliuvo uz akiu katik sita akcija smile.gif ar kas nors matet, geras? 4u.gif

Čia yra recenzija:
http://www.teatrai.lt/antigone.html

Visa svarstau, ar man patiktų...
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2011 02 14, 14:36)

ačiū, perskaičiau 4u.gif nusprendžiau, kad (bent jau šiuo metu) kažkaip netraukia manęs šitas spektaklis unsure.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 14 vasario 2011 - 15:00
QUOTE(meduza21 @ 2011 02 11, 16:24)
Nesenai buvau Vilnius-dakaras su Sapru ir Stukyte, tai man labai nepatiko  schmoll.gif  spektaklis kaip Macdonaldo mesainis, banalus lekstas su keismazodziais ir kalbom apie kita gala. Sapras tai kaip visada toks pats,vaidina arba girta arba pagiringa. Zodziu kicas ziaurus, sale aisku luzo isgirdusi keismazodzius, nusivyliau domino teatru.

Smeklos dabar dramteatri neblogas, buvau sukresa, laimingi tai pat patiko. Mano meile teatrui prasidejo po Hedos Gabler. Po to sukrete Nekalti, Salemo raganos savo laiku labai sukreciantis buvo. Tolima salis labai patiko, rekomenduoju karcias Petros fon Kant asaras. (kauno dramos teatras)
Savo laiku maciau ir urvini zmogu, kaip viena forumiete issireiske, spektaklis kaip holivudinis filmas. Šį savaitgali planuoju nueiti i "Melo detektoriu" Vilniuje, speju irgi lengvas kicas bus, bet draugai teatro pasaulyje naujokai, pakviete pasikulturinti. Ivertinsim smile.gif
Myliu teatra, dazniausiai vaikstom su vyru, abu jau galim ziureti sunkesnius spektaklius, o va su kolegem dar neiciau i rimtus, joms domino chaltura  thumbup.gif  doh.gif

Kaip idomu buvo skaityt si atsiliepima, kokie panasus musu skoniai. O baisiausia, kad JAU turiu bilietus i Vilnius- Dakaras... Kadangi apie viska, ka ir tu ir as maciusi, esame vienodos nuomones, manau, si karta man NEPATIKS... biggrin.gif

Atsakyti
Man įdomu dėl tų akcijų - nuolaidų ax.gif O pvz. kaip žinoti, kokios bus vietos, ypač jei perki ne vieną bilietą? Ar perki aklai, kad tik nuolaida, po to nežinai nei kur sėdėsi, tik žinai, kad pateksi ?rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 02 14, 17:40)
Man įdomu dėl tų akcijų - nuolaidų ax.gif O pvz. kaip žinoti, kokios bus vietos, ypač jei perki ne vieną bilietą? Ar perki aklai, kad tik nuolaida, po to nežinai nei kur sėdėsi, tik žinai, kad pateksi ?rolleyes.gif

Aš tik vienąsyk pirkau į Menų spaustuvę, o ten be vietų - kur nori, ten sėdi - tai geriau anksčiau ateiti (teatre pripažįstu tik pirmas eiles).
O į tuos teatrus, kur yra vietos, tai nežinau, įdomu, kaip ten paskirsto, gal paskiria tas vietas, kur dar neišpirkti bilietai?.. Tada aišku loterija, kur gausi atsisėsti...
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2011 02 14, 19:21)
Aš tik vienąsyk pirkau į Menų spaustuvę, o ten be vietų - kur nori, ten sėdi - tai geriau anksčiau ateiti (teatre pripažįstu tik pirmas eiles).
O į tuos teatrus, kur yra vietos, tai nežinau, įdomu, kaip ten paskirsto, gal paskiria tas vietas, kur dar neišpirkti bilietai?.. Tada aišku loterija, kur gausi atsisėsti...

Menų spaustuvėje vietos nebūna sužymėtos... Elfų teatre antrą kartą perku per beta.lt bilietus, tai automatiškai parenka ir vietas sužinau vėliau, bet labai sėkminga - 1,2 eilės vis...
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 02 14, 17:40)

Kaune tai atsiunciu (per beta.lt) vietas, viena karta geros vietos papuole, o kita karta girstuty paciam gale. Nemaciau aktoriu veidu, nervinausi labai ;(
Atsakyti