Nesenai buvau Vilnius-dakaras su Sapru ir Stukyte, tai man labai nepatiko

spektaklis kaip Macdonaldo mesainis, banalus lekstas su keismazodziais ir kalbom apie kita gala. Sapras tai kaip visada toks pats,vaidina arba girta arba pagiringa. Zodziu kicas ziaurus, sale aisku luzo isgirdusi keismazodzius, nusivyliau domino teatru.
Smeklos dabar dramteatri neblogas, buvau sukresa, laimingi tai pat patiko. Mano meile teatrui prasidejo po Hedos Gabler. Po to sukrete Nekalti, Salemo raganos savo laiku labai sukreciantis buvo. Tolima salis labai patiko, rekomenduoju karcias Petros fon Kant asaras. (kauno dramos teatras)
Savo laiku maciau ir urvini zmogu, kaip viena forumiete issireiske, spektaklis kaip holivudinis filmas. Šį savaitgali planuoju nueiti i "Melo detektoriu" Vilniuje, speju irgi lengvas kicas bus, bet draugai teatro pasaulyje naujokai, pakviete pasikulturinti. Ivertinsim
Myliu teatra, dazniausiai vaikstom su vyru, abu jau galim ziureti sunkesnius spektaklius, o va su kolegem dar neiciau i rimtus, joms domino chaltura
Kaip idomu buvo skaityt si atsiliepima, kokie panasus musu skoniai. O baisiausia, kad JAU turiu bilietus i Vilnius- Dakaras... Kadangi apie viska, ka ir tu ir as maciusi, esame vienodos nuomones, manau, si karta man NEPATIKS...