QUOTE(Atlantida @ 2011 02 07, 02:51)
Atsiprasau, jei kartojuosi, ar kas matet spektakli (OKT) PRAKEIKTIEJI?
Tik dabar atradau, kad tai pagal "Gedulas tinka Elektrai". Mano didzioji meile teatrui prasidejo butent kadaise Kauno dramos teatre pamacius tokio pat pavadinimo spektakli, tai dabar ir begalinis noras pamatyt si pastatyma... ir baime nusivilti... Nes ana spektakli prisimenu kaip pati stipriausia spektakli is visu, kiek esu maciusi...
Mačiau šį savaitgalį.
Jeigu aną spektaklį prisimenant kaip patį stipriausią, tai tikriausiai teks nusivilti (nors nežinau, aš to spektaklio nesu mačius).
Man labai patiko scenografija, išsidėstymas tarsi keliais lygiais, aktoriniai darbai (labai gera komanda surinkta), yra įdomių sprendimų, tačiau bendrai spektaklis kažkoks ištęstas. (čia mano pirma mintis išėjus buvo, vėliau pasidomėjau pjese, tai pasirodo, ji labai didelės apimties, tai tikriausiai ir taip labai iškupiruota buvo).
Įdomus muzikos sprendimas, bet man asmeniškai tai trukdė (buvo pastatytas gyvas muzikantas, atgrojęs visą spektaklį (virš 3 val!)).
Taip bendrai vertinant, tai man patiko, manau, kad ateityje dar vieną kitą kartą nueisiu pažiūrėt, bet tai tikrai nėra vienas geriausių pastaruoju metu matytų darbų.