Įkraunama...
Įkraunama...

Spektakliai

QUOTE(Atlantida @ 2011 01 23, 21:16)
kaip minejau - pati istorija tikrai sukreciama, vercianti pamastyt.
Meginos, nelabai supratau, kaip mire jo buvusi zmona? Parasykit prasau a.z. kas matet si spektakli? Aciu.

Pesimistiškai manau, kad susigulėjus įspūdžiams ir tokia nuomonė dings ax.gif Man irgi taip iš pradžių atrodė, nes aktorių vaidyba labai emocinga ir įtikinanti, net nėra kada galvot biggrin.gif Bet realiai kai apmąstai visus tuos įvykius, tai nieko ten įspūdingo, nieko sukrečiančio. Sakyčiau banali istorija į aukštas frazes įvilkta.
Man irgi neužsifiksavo g.gif Manau, kad tai buvo seniai (mergaitė akcentavo, jog seniai jie su tėvu vieni), tai panašu, kad koks nelaimingas atsitikimas. Jeigu kas nors teisingai informuos - perpasakykit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Helianta @ 2011 01 22, 19:38)
Jungiuosi prie teatro mylėtojų ax.gif
Gyvenu Kaune, tai esu labiausiai susipažinusi su savo miesto teatrais.
Mėgstu kokybišką teatrą (tie 'komerciniai' labai nežavi, nors kokį kartą į metus ir į jų spektaklį nueinu), rimtas dramas, klasikines pjeses.
Dažniausiai lankausi Kauno dramos teatre bei Kauno kameriniame teatre.

Iš neseniai matytų spektaklių man geriausi (tie, kuriuose tikrai nuoširdžiai plojau atsistojusi) šie:
- "Skėriai", "Palata" (Kauno dramos teatre)
- "Koba", "Neūžauga" (Rubinovo monospektakliai Kauno kameriniame teatre)
"Tegyvuoja Bušonas!" 4u.gif
Čia naujas spektaklis, mačiau vieną iš premjerinių sausio 2d.
Apie tai, kaip vienas Prancūzijos kaimelis išradingo mero dėka labai intensyviai įsisavina Europos Sąjungos fondų paramą biggrin.gif Taikli komedija, geri aktoriai.
Juoko terapija garantuota. mirksiukas.gif

"Bjaurusis" man labai patiko. Buvau su drauge pernai. Tai dar su MB planuoju kada nueiti. Abu Tamulytės personažus iki šiol gerai atsimenu. Mielai dar kartą pažiūrėčiau.

Aciu, bandysiu isigyt bilietus!
Atsakyti
QUOTE(Fanfanė @ 2011 01 23, 21:05)
Pesimistiškai manau, kad susigulėjus įspūdžiams ir tokia nuomonė dings  ax.gif Man irgi taip iš pradžių atrodė, nes aktorių vaidyba labai emocinga ir įtikinanti, net nėra kada galvot biggrin.gif Bet realiai kai apmąstai visus tuos įvykius, tai nieko ten įspūdingo, nieko sukrečiančio. Sakyčiau banali istorija į aukštas frazes įvilkta.
Man irgi neužsifiksavo  g.gif Manau, kad tai buvo seniai (mergaitė akcentavo, jog seniai jie su tėvu vieni), tai panašu, kad koks nelaimingas atsitikimas. Jeigu kas nors teisingai informuos - perpasakykit biggrin.gif

As supratau, kad gal kazkas nuzude. Nes kazka ten kalbejo apie peili, apie krauja...

O man dar po sio spektaklio klausimas - nejau Shirlei nebuvo galima sugalvot kitos iseities sitoj situacijoj? Vat durna merga... lotuliukas.gif

Del banalumo, na kas musu gyvenime nebanalu? Sitiek visko sukurta, tai nori nenori kazko super originalaus neismastysi. Kad ir "Ugnies medziokle su varovais" - tokia istorija banali, bet deka ispudingos muzikos, neblogo pastatymo visai neblogas rezultatas gaunasi. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atlantida: 24 sausio 2011 - 09:11
QUOTE(Forgete @ 2011 01 22, 15:22)
Merginos gal galit Kauno dramos teatre kokia komedija rekomenduot? I Bjauruji jau turiu, bet reik dar viena si menesi aplankyt.

"Tegyvuoja Bušonas" biggrin.gif
Ėjom nusiteikę gan pesimistiškai, nes visos komedijos dramteatryje man tik komedijos kabutėse cool.gif Bet šis gana nusisekęs ir nebanalus 4u.gif

PAGALIAU doh.gif Įsigijom bilietus į Palatą. Laukiu nesulaukiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2011 01 24, 10:17)
"Tegyvuoja Bušonas"  biggrin.gif
Ėjom nusiteikę gan pesimistiškai, nes visos komedijos dramteatryje man tik komedijos kabutėse  cool.gif Bet šis gana nusisekęs ir nebanalus  4u.gif

PAGALIAU  doh.gif Įsigijom bilietus į Palatą. Laukiu nesulaukiu  drinks_cheers.gif

Gal kas zinote, kodel bilietai i Palata tokie brangus? Kuo sis spektaklis toks ypatingas? Koks jo zanras?
Atsakyti
QUOTE(Atlantida @ 2011 01 24, 10:20)
Gal kas zinote, kodel bilietai i Palata tokie brangus? Kuo sis spektaklis toks ypatingas? Koks jo zanras?

Todėl , kad Kazlas vaidina g.gif Kviestinė žvaigždė, nenuleidžianti savo kartelės g.gif
Atsakyti
Galėtų tą "Palatą" kada ir į Vilnių atvežt...
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2011 01 24, 14:50)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Atleiskit gal kvailas klausimas, o Palata tai cia kokio zanro?
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2011 01 24, 13:50)

Nieko nieko... Bus proga Kaune apsilankyti liezuvis.gif

Mes dažnai sostinėn į teatrą važiuojam... Mąstau apie Panevežio teatrą, gal kas patars ką ten verta pamatyti?
Atsakyti
QUOTE(Atlantida @ 2011 01 24, 10:20)

QUOTE(Forgete @ 2011 01 24, 14:12)
Atleiskit gal kvailas klausimas, o Palata tai cia kokio zanro?

"Palata" - drama pagal Čechovo kūrybą. Kazlas ne tik vaidina, bet ir yra šio spektaklio režisierius.
Atsakyti
QUOTE(Helianta @ 2011 01 24, 19:52)
"Palata" - drama pagal Čechovo kūrybą. Kazlas ne tik vaidina, bet ir yra šio spektaklio režisierius.

O brangūs todėl, kad premjera ir spektakliai po jos sulaukė tokio susidomėjimo, kad žmonės bilietus premjerinėm kainom pirko, jų nespėjus net sumažint, tai jos tokios ir pasiliko, o nuo šių metų dar 10lt pabrangino irgi matyt dėl to pačio, beprotiško populiarumo... Atsimenu pernai kokios eilės buvo doh.gif o bilietus per mažiau nei valandą išpirko unsure.gif
Nieko, dabar ir aš džiaugiuosi gavus dovanų bilietą į tą spektaklį, labai jau maga pamatyt bigsmile.gif
Atsakyti