Įkraunama...
Įkraunama...

Spektakliai

Kokia pažįstama būsena, kai reikia įkalbinėti žmogų, kad kartu eitų į teatrą. Aš spektakliais nusiviliu retai, nes teatras man patinka, nauja patirtis, akiračio plėtimas. Na, o mano draugės, joms viskas blogai, įkalbinėju ilgiausiai, o vėliau vis vien būna nepatenkintos: ir tas blogai, ir anas...
Geriausia tai buvo vakar: turėjau kvietimą dviems į Menų spaustuvę "MUZIKA2", tai mano draugė buvo baisiai nepatenkinta ir nuobodu jai buvo, ir per anksti į teatrą atvykom, žodžiu viskas blogai. Džiaugtųsi žmogus, kad nemokamai į teatrą gali nueiti, pasižmonėti tai dar priekaištauja. doh.gif
Kitą kartą matyt pasiryšiu ir viena eisiu smile.gif
Atsakyti
Kai žmogus netaktiškas, tai žinoma, dar lieki kalta. doh.gif Visiems neįtiksi. Tarkim mano mama kažkada subtiliai užsiminė, kad jai mielesni lengvesnio turinio spektakliai, nes ir taip gyvenimas sunkus biggrin.gif Tad į sunkesnės artilerijos nekviečiu ir nesiūlau, einu viena pati pasikrauti arba su tais, kurie vertina.
Atsakyti
QUOTE(Dagiliss @ 2010 04 09, 14:32)

Geriausia tai buvo vakar: turėjau kvietimą dviems į Menų spaustuvę "MUZIKA2", tai mano draugė buvo baisiai nepatenkinta ir nuobodu jai buvo, ir per anksti į teatrą atvykom, žodžiu viskas blogai. Džiaugtųsi žmogus, kad nemokamai į teatrą gali nueiti, pasižmonėti tai dar priekaištauja. doh.gif
Kitą kartą matyt pasiryšiu ir viena eisiu  smile.gif

Na Muzikoj antrojoj tai veiksmo maža, bet už tai aktoriniai darbai kokie!

O atsakant į klausimą su kuo einu į teatrą, tai labai dažnai einu viena, bet dažniausiai nueinu ir jau vietoj sutinku ką nors iš pažįstamų smile.gif O ką nors veduosi dažniausiai į retus reiškinius, pvz į Idiotą Nekrošiaus kelias drauges vedžiausi, taip pat į gastroles arba festivalius. Dabar tikriausiai kam nors siūlysiu kartu į Nusiaubtą šalį eit.
Atsakyti
Kadaise ir aš turėjau tokią problemą, kad norint nueiti į spektaklį ar kokį koncertą reikdavo ilgai ieškoti, kas norėtų palaikyti man kompaniją. Viena kažkaip nedrįsdavau, o tiem, kas kartais su manim keliaudavo dažnai per dažni mano kvietimai eit į teatrą atrodydavo smile.gif
Viskas išsisprendė radus būrelį bendraminčių. Dabar į teatrą gerokai dažniau einu ir dažniausiai randu su kuo, ir pati pakvietimų sulaukiu, o ir vienai visai nebebaisu eiti smile.gif
Linkiu visiems paieškoti ir atrasti bendraminčių wink.gif Na, kad ir čia forume gi galite pasiieškoti kompanijos į teatrą bigsmile.gif
Atsakyti
Penktadieni buvau Jaunimteatrio "Vargsai aristokratai" - lengva komedija, bet mums su vyru patiko, visai kas kita nei Domino komedijos wink.gif Nors trukme 3 val. 15 min, bet neprailgo, skaniai ziurejosi smile.gif
Atsakyti
Maskvos J.Vachtangovo teatro gastrolės nusimato artimiausiu metu. Nepramiegokit wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Subjektyvi: 12 balandžio 2010 - 11:46
Paskutinis, kuriame buvau - Nekrosiaus Hamletas. Labai grazus pastatymas - muzika, sviesos, dekoracijos. Bet aktoriai nuvyle - silpna vaidyba ir yyypac neaiskus tarimas blink.gif Na bet bendroj sumoj dziaugiuosi nuejusi.

Dabar vis planuoju i Operos ir baleto teatra, bet nerandu kompanijos. Manau, pasirysiu viena eiti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 04 12, 12:45)
Maskvos J.Vachtangovo teatro gastrolės nusimato artimiausiu metu. Nepramiegokit wink.gif

Žinau, ir labai tikiuos, kad pravyks pralįst kaip nors ten. blush2.gif
Nors kai toks įvykis, tai visko gali būt biggrin.gif

O mano planuose šį savaitgalį Koršo sezono pabaigimas. Ir Įstabiosios seniai nemačiau, ir Hamletą būtinai noriu pamatyt dar kartą.
Ir ryt tikriausiai einu pasižiūrėt, kaip Atviras ratas "Idiotus" patobulino po premjeros.
Atsakyti
Paskutiniai du spektakliai, kuriuose buvau:

1. Nekrošiaus "Hamletas" (patiko pastatymas)
2. Graužinio "Arabiška naktis". Po spektaklio išėjau lyg žolės "apsipūtusi". Kitaip nepavadinsi. Noriu dar kartelį pamatyti.
Atsakyti
O aš jau nupirkau bilietus į legendinę V.Šekspyro tragikomediją “Troilas ir Kresida” rolleyes.gif Rekomendavo organizatoriai ax.gif Bilietai nepigūs, bet susidomėjimas taip pat nemažas.
Atsakyti
Ar matėte jau kas nors "Nuodėmių miestą", kokie įspūdžiai?
Atsakyti
QUOTE(Medeinaa @ 2010 04 17, 00:12)
Ar matėte jau kas nors "Nuodėmių miestą", kokie įspūdžiai?

Nemačiau, bet iš recenzijų susidariau įspūdį, kad tas pats, ką Domino visada kepa doh.gif
Atsakyti