Įkraunama...
Įkraunama...

Spektakliai

Mergaites kaip "prakeiktieji" ismete akcijas beta.lt gal sakau verta nueit?
Atsakyti
QUOTE(uogytee @ 2010 12 09, 09:35)
Žiūrėjau Pagalvini, tai ispudzio jokio, visai nesupratau jo, per pertrauka isejau, kantrybes pritruko...

oo, o temoje kaip tik išgirtas kaip unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 12 09, 11:47)

Kaip lėkiau į beta puslapį ieškot tos akcijos biggrin.gif Gaila, kad Kaune.
Nežinau, ar jau bus daug mačiusių, nes jei neklystu gal tik kartą buvo jis rodytas dar, bet man atrodo, kad ten turėtų įdomu būt.
Papildyta:
Žiūrėjau Pagalvini, tai ispudzio jokio, visai nesupratau jo, per pertrauka isejau, kantrybes pritruko...

Gal plačiau galima?
Man labai įdomu, nes tikriausiai pirmą kartą tokį atsiliepimą apie šį spektaklį girdžiu
Atsakyti
Uogytee, kiek pastebejau, labiau megsti lengvus spektaklius, uztai gal ir nepatiko "Pagalvinis" g.gif Be to, tikrai vertejo paziureti ir antra dali, gal butum kitokia nuomone susidariusi...
Man tai vienas paciu paciausiu spektakliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 12 09, 11:47)

Aš pasiemiau tuos bilietus, nekasdiena OKT Kaune smile.gif
O ir kaina viliojanti.
Atsakyti

Keista. Man jis vienas mėgstamiausių spektaklių. Mačiau jau kokius 4 kartus. Ir dar ada tikrai eisiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(be*starlet @ 2010 12 09, 15:28)
Aš pasiemiau tuos bilietus, nekasdiena OKT Kaune smile.gif
O ir kaina viliojanti.

drinks_cheers.gif as irgi
Atsakyti
QUOTE(Žalias_paršelis @ 2010 12 09, 15:45)
Keista. Man jis vienas mėgstamiausių spektaklių. Mačiau jau kokius 4 kartus. Ir dar ada tikrai eisiu  blush2.gif

Gal nelabai į temą, bet man Tavo nickas su Pagalviniu asocijuojasi, tai nesistebiu, kad taip patiko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žaliai lyja: 09 gruodžio 2010 - 15:16
Gal plačiau galima?
Man labai įdomu, nes tikriausiai pirmą kartą tokį atsiliepimą apie šį spektaklį girdžiu
[/quote]

Taip aš mėgėja lengvesnių spektaklių, bet nepries ir pries rimtus spektaklius..o klausyt kaip keikiasi, dauzosi ir smaugia - man visai nebuvo idomu..gal aisku cia as teatre noriu matyti tik geri..gal mano suvokimas kitoks, gal tiesiog as jo nesupratau..bet tikrai ne as viena isejau po pertraukos..

Aišku čia mano nuomonė..gal tokie spektakliai ne man..o gal jaunimo teatras ne man..nes buvome vaikiskame, Bilietas is dangaus - vaikui jis patiko, o man tai baisu kad i toki spektakli atvedziau vaika..irgi mustynes, peiliai sautuvai..
Atsakyti
Vakar matem Domino teatro DNR kodas. Patiko, lengvas, nuotaikingas, bet kartu ir nevisai tuscias... kaip dauguma Domino spektakliu... O dar kai tiesiai i namus atvaziuoja, nuodeme nenueit (gastroles pas mus Marijampoles raj.).

Net mano vyrui, kuris nera teatro megejas, patiko. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atlantida: 10 gruodžio 2010 - 07:59
Gal kas matėt Atviro rato Antigonę? g.gif rodoma Menų spaustuvėje.

Dramos teatre "Meilė pagal grafiką"? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 12 gruodžio 2010 - 00:51
Meile pagal grafika tai man geriausias spektaklis Dramos teatre..
Tik cia komedija..
Atsakyti