Įkraunama...
Įkraunama...

Spektakliai

Gaila, kad dauguma spektakliu rodomi vidury savaites.. O mes su MB norim pasidovanot bilietus sventiniu laikotarpiu i koki nors rengini.. Bet galim tik sestadieni ax.gif O gal jus kur nors pamatet kad koks smagus spektakliukas bus rodomas bent viename is Kauno teatru? ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

vaikas paaugo, su vyru vel galim i teatra istrukti. Gal kas galit ka pasakyt apie moteru dainas, geras pasiulymas i emeila ikrito.
http://beta.lt/kauna...affiliate=email
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 11 29, 10:16)
Gal yra mačiusių "Batraištis, arba Mylėjau, myliu, mylėsiu..."?

Na, aš po vakarykščio spektaklio. Labai labai patiko, spektaklis linksmas, tačiau su gražia mintim - apie pirmą meilę, gal ne visai laimingą. Jei kas kada planuos apsilankyti, tikrai rekomenduoju. Salė pilnut pilnutėlė buvo, žmonės ant laiptukų sėdėjo. Beje, K. Glušajevas šį spektaklį statė, kad apsigintų savo bakalauro diplomą. Va kas įdomu, kad scenoje jokių dekoracijų nebuvo, tik kėdės. O vaidinant susidarė toks įspūdis, kad spektaklis šiek tiek improvizacinis, pirmą kartą iš tikro tokiame buvau smile.gif
------------------
Dabar va žiūriu, kad po kelių savaičių rodys Giniočio "Pabėgimas į akropolį", gal kartais kažkas matėt? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 03, 11:32)
, kad po kelių savaičių rodys Giniočio "Pabėgimas į akropolį", gal kartais kažkas matėt? smile.gif

Eisiu 6dieni, galesiu pasipasakot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 12 03, 11:33)
Eisiu 6dieni, galesiu pasipasakot  4u.gif

O, smagu, lauksiu atsiliepimų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 03, 11:51)
O, smagu, lauksiu atsiliepimų  4u.gif

Aš kelis kartus mačius, bet papasakosiu kai Forgete iš spektaklio grįš, kad įdomiau jai būtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgaSim @ 2010 04 23, 14:42)
Nera uz ka 4u.gif 
Su baltu pavydu skaitau kiek jus visko spejat pamatyti - mano galimybes itin ribotos (tai vaiko ner su kuo palikti, tai finansai spaudzia). O i spektaklius dazniausiai keliauju viena, bet man tai ne trukdis smile.gif 
Labai erzina komentatoriai, matyt, traukiu as tokius, nes per kiekviena spektakli salia bent vienas sedi doh.gif 

Idomi jusu nuomone apie A.Cholinos spektaklius? Maciau viena (Vyrai ir Moterys), bet didelio ispudzio nepaliko, nors sale aikciojo is susizavejimo.

Aš taip pat mačiau tik vieną Cholinos spektaklį (Vyrai ir moterys) ir man jis nerealiai patiko. Gera mintis, juokinga, profesionalios šokėjos, geri aktoriai, gražios dekoracijos. Na, man viskas patiko. Labai profesionalu.

Papildyta:
Labai rekomenduoju Šiaulių teatro spektaklį "Princesė Turandot". Buvau įsitikinusi, kad mažesni teatrai negali parodyt nieko įdomesnio, bet šitas spektaklis buvo bene geriausias, kurį mačiau. Visiškai išeita iš spektaklio rėmų, labai interaktyvus, aktoriai bendrauja su žmonėmis, siužėtas juokingas ir kartu labai rimtas. Likau labai sužavėta.
Atsakyti
QUOTE(Žaliai lyja @ 2010 12 03, 14:47)
Aš kelis kartus mačius, bet papasakosiu kai Forgete iš spektaklio grįš, kad įdomiau jai būtų smile.gif

O tai gal visai patiko, jei kelis kartus matėt net laugh.gif
Atsakyti
sveikos,gal esate mačiusios spektaklį "Kvailių vakarienė" rusų dramos tetare.Noriu tėvam bilietus padovanot,bet norėtųsi atsiliepimų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 03, 19:50)
O tai gal visai patiko, jei kelis kartus matėt net laugh.gif

Aš daug ką po kelis kartus esu mačius, ir dažnai tai, kad einu antrą kartą nepriklauso nuo to patiko ar ne smile.gif Mokslai tokie smile.gif

Papildyta:
QUOTE(visazine @ 2010 12 03, 18:21)

Labai rekomenduoju Šiaulių teatro spektaklį "Princesė Turandot". Buvau įsitikinusi, kad mažesni teatrai negali parodyt nieko įdomesnio, bet šitas spektaklis buvo bene geriausias, kurį mačiau. Visiškai išeita iš spektaklio rėmų, labai interaktyvus, aktoriai bendrauja su žmonėmis, siužėtas juokingas ir kartu labai rimtas. Likau labai sužavėta.

Mačiau kelis kartus Vilniuj, per gastroles. Laukiu, gal vėl atveš smile.gif
Tikrai labai įdomus Giniočio darbas. Man tai gal kartais trūksta tos pačios commedia del'arte (kitam Giniočio darbe Keistuolių teatre "Karalius elnias" labiau būtent žanras pagautas buvo), bet iš esmės kartais daug geriau be to laisvumo ir improvizacijų. Spektaklis tikrai labai neblogas smile.gif
Ir šiaip man dabar atrodo, kad visai įdomus repertuaras Šiaulių dramos teatro.
Atsakyti
Pagaliau pamačiau Kauno Dramteatry "Švyturys". Labai patiko smile.gif Subtilus, žavingas, jausmingas, vertas apmąstymų...o Gytis Ivanauskas darkart užbūrė savo talentingumu
Atsakyti
Forgete, kur tu? bigsmile.gif kaip spektaklis vakar? smile.gif
Atsakyti