QUOTE(Tobsita @ 2010 04 08, 22:48)
Tobsita, 08 Bal 2010 - 22:48, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ćā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€Ā¼Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Äā€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ćā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā€“Äā‚¬Å—Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€ĀĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä†ā€ :
Tobsita, 08 Bal 2010 - 22:48, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ćā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€Ā¼Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Äā€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ćā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā€“Äā‚¬Å—Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€ĀĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä†ā€ :
Sveikos,
berods jau kažkada kalbėjom šia tema, bet norėčiau darkart išgirsti nuomones jūsų.
SU KUO EINATE Į TEATRĄ?
Mano mamai patinka kartais nueiti, draugėms... Bet taip nėra, jog kuri nors būtų didelė mėgėja. Eksperte ir aš nesivadinu tikrai, bet teatrą mėgstu labai labai. Ir kartais taip pikta pasidaro, kad turiu įkalbinėti žmogų eiti kartu su manim. Lyg ir nori atrodo, bet kai reik išsirinkt datą, kyla problemos, mokėt pinigus - dar didesnės. Ir tikrai būna tokių akimirkų, kad atrodo načiort
Eisiu viena ir taip bus naudingiausia visiems... Bet va viena taip ir neprisiruošiu/neišdrįstu... Tai kaip ir dilema pasilieka
arba eiti kartais, ir tada kai vos ne įsiūlau eiti, arba eiti vienai...
Dabar pagalvojau, kad turbūt kiek kartų ėjus teatran, tiek visi buvo mano iniciatyva
ech, norėtųsi bendraminčių.
Sveikos,
berods jau kažkada kalbėjom šia tema, bet norėčiau darkart išgirsti nuomones jūsų.
SU KUO EINATE Į TEATRĄ?
Mano mamai patinka kartais nueiti, draugėms... Bet taip nėra, jog kuri nors būtų didelė mėgėja. Eksperte ir aš nesivadinu tikrai, bet teatrą mėgstu labai labai. Ir kartais taip pikta pasidaro, kad turiu įkalbinėti žmogų eiti kartu su manim. Lyg ir nori atrodo, bet kai reik išsirinkt datą, kyla problemos, mokėt pinigus - dar didesnės. Ir tikrai būna tokių akimirkų, kad atrodo
načiort 
Eisiu viena ir taip bus naudingiausia visiems... Bet va viena taip ir neprisiruošiu/neišdrįstu... Tai kaip ir dilema pasilieka

arba eiti kartais, ir tada kai vos ne įsiūlau eiti, arba eiti vienai...
Dabar pagalvojau, kad turbūt kiek kartų ėjus teatran, tiek visi buvo mano iniciatyva

ech, norėtųsi bendraminčių.
Kadangi mano vyras dėl sveikatos negali eiti į teatrą, o aš be jo (labiau - muzikinio) negaliu gyventi, įpratau eiti viena ir jaučiuosi puikiai bet kokiame spektaklyje ar koncerte
Jei einu su draugėmis, reikia žinoti jų skonius - kam ką pasiūlyti: vienos mėgsta lengvesnio turinio spektaklius ar, iš muzikinių, labiau miuziklus, kitoms - tokių nė nesiūlyk. Tuomet problemų nekyla, jos būna net patenkintos, kad pasirūpini bilietais