Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių filmuotojai

QUOTE(Ausrytia @ 2006 07 26, 19:27)
o ar isvis imanoma rasti filmuotoja, kuris kainuotu iki 500lt...  as tai girdejau, kad imanoma toki rasti, tik jau toks nesireklamuoja internete, neturi el pasto, bet gali buti filmaves vestuves daug kartu, o reklama nereikalinga, nes manau patys zmones apie tokius filmuotojus perduoda gerus atsiliepimus is lupu i lupas... deja, cia raso merginos apie filmuotojus, kurie kainuoja minimum nuo 800lt, net virs 1000lt, o mums tai jau yra ziauriai per daug...  o filmuotojo norisi...
juk yra ir tokiu, kurios daro mazo biudzeto vestuves, tai mergaites, kokius imat filmuotojus, ir kiek jie jums kainuos? pasidalinkit patirtim su kitom, nes turbut jus labai gerai zinot, ka reiskia surasti pigu bet gera... 

mes irgi ieskojom pigaus tai radom laisva (likus pusei metu iki vestuviu) uz 450Lt (is mazeikiu). Aisku montazas ten bus nestebuklingas, bet nufilmuota daug ir kokybiskai. Aisku norisi gaut pasakiska filma, bet uz tai ir pasakiski pinigai imami unsure.gif .
Na bet as tai sakau jei jau noresiu labai tai ir pati ta pasaka pasidarysiu (cia sioks toks mano hobis ax.gif )

jei kam vestuves dar toli tai galesiu po savo vestuviu pasidalinti ispudziais ir kontaktais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Teta A @ 2006 07 26, 22:29)
Diedas 43, ar imanoma jusu darba pamatytu internete?

neturiu savo puslapio, kai neturesiu darbo, teks uzsiimti tuom.
Atsakyti
QUOTE(diedas 43 @ 2006 07 28, 20:01)
neturiu savo puslapio, kai neturesiu darbo, teks uzsiimti tuom.

oi oi kaip isdidziai skamba g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrytia @ 2006 07 28, 20:28)
oi oi kaip isdidziai skamba  g.gif

Taip, skamba kietai, bet nesu is tu, kurie visus kampus nori iskart ap..ikt. Kiek ateina klientu "is lupu i lupas", tiek gana. Tiksliau pasakius - ne visi esam darbstuoliai.
Atsakyti
QUOTE(Ausrytia @ 2006 07 28, 18:28)
oi oi kaip isdidziai skamba  g.gif

Aha tikrai g.gif ...man nebereikia net darbu ziuret, as jau apsisprendziau tongue.gif
Atsakyti
(Ausrytia @ 2006 07 26, 19:27)
o ar isvis imanoma rasti filmuotoja, kuris kainuotu iki 500lt...  as tai girdejau, kad imanoma toki rasti, tik jau toks nesireklamuoja internete, neturi el pasto, bet gali buti filmaves vestuves daug kartu, o reklama nereikalinga, nes manau patys zmones apie tokius filmuotojus perduoda gerus atsiliepimus is lupu i lupas... deja, cia raso merginos apie filmuotojus, kurie kainuoja minimum nuo 800lt, net virs 1000lt, o mums tai jau yra ziauriai per daug...  o filmuotojo norisi...
juk yra ir tokiu, kurios daro mazo biudzeto vestuves, tai mergaites, kokius imat filmuotojus, ir kiek jie jums kainuos? pasidalinkit patirtim su kitom, nes turbut jus labai gerai zinot, ka reiskia surasti pigu bet gera...

lotuliukas.gif oi... prajuokinai... Ne tekstu graudulingu, o tuo copy/paste čia ir muzikantų temoj. karsta.gif
Nu gal ir galėsiu padėt jei nesurasi savo mistinio nesireklamuojančio liaudies menininko, nors tikrai linkiu jį atrasti victory.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktuolis @ 2006 07 30, 20:59)
lotuliukas.gif  oi... prajuokinai... Ne tekstu graudulingu, o tuo copy/paste čia ir muzikantų temoj. karsta.gif
Nu gal ir galėsiu padėt jei nesurasi savo mistinio nesireklamuojančio liaudies menininko, nors tikrai linkiu jį atrasti victory.gif

na aciu, kad linki mirksiukas.gif tik nesupratau, kodel jis mistinis g.gif yra tikrai tokiu, tik jie neina ant to, kad detu reklama inetrnete ar vestuviniuose zurnaliukuose...

nors cia toks vaizdas jau man susidaro, kad mazabiudzetininkes isvis nesamdo muzikantu, o tos, kurios gali sau leisti, samdo tik brangiausius g.gif
Atsakyti
Ausrytia,2006 07 31, 23:27]
na aciu, kad linki  mirksiukas.gif tik nesupratau, kodel jis mistinis  g.gif yra tikrai tokiu, tik jie neina ant to, kad detu reklama inetrnete ar vestuviniuose zurnaliukuose...

A vat dėl to: "as tai girdejau, kad imanoma toki rasti..." - suprask žmonės kalba, kad kažkas kažkur jį matė praeinant, bet kaip atrodo negali pasakyti wink.gif

nors cia toks vaizdas jau man susidaro, kad mazabiudzetininkes isvis nesamdo muzikantu, o tos, kurios gali sau leisti, samdo tik brangiausius  g.gif

Na yra kaip yra - čia jau ne kartą kalbėta, kad vistik kaina dažniausiai atspindi kokybę ir pigūs muzikantai/operatoriai/kirpėjos/etc. greičiausiai tik nuotaiką sugadins... Juk nusipirkus batus Maximoje už 19.99 negali tikėtis, kad jie tris sezonus laikys, ar ne? schmoll.gif Be to turiu pastebėti, kad kyla ne tik žemės, bet ir paslaugų kainos ant Lietuvos - gali būti, kad kitais metais už savo 500 įpirksi tik suvisai neįgalų filmuotoją lens.gif (Aš matai maniau, kad čia šiemet veiksmas nusimato, t.y. 0818 - penktadienį - būtų gal paprasčiau).

Na ir kad nepamanytum, jog esu kokis nors studentas, norintis prie stipendijos prisidurti, prisistatysiu rolleyes.gif Šiaip aš ne iš filmavimo duoną valgau, o iš montažo. Laisvu nuo darbo metu montuoju vestuves vienam iš tų "brangiųjų" filmuotojų, buvo jis čia SM forumuose ne kartą minėtas, skaičiau ir apie savo darbus atsiliepimų - tfutfutfu - kol kas nieko blogo smile.gif Taigi planas-chuliganas buvo įkalbėti jį pafilmuoti už tavo biudžetą, gi aš jau savo paslaugas padovanočiau. Bet dabar nzn... unsure.gif 6dienį jis tikrai bus užsiėmęs; aš galėčiau nufilmuoti - žinau iš kurios pusės prie kameros prieiti, tsakant objektyvą nuo okuliaro atskiriu. Bet - nemeluosiu - šiek tiek tingiu, nes norint padaryti gerai, reiktų lakstyti aplinkui už du, gi belekaip dirbt nepratęs.
Todėl ir sakiau, kad linkiu tau vistik atrasti tą savo paslaptingąjį filmuotoją.

Nu dar dėl muzikantų, nors tai jau poster_offtopic.gif
Yra dar ir toks variantas: pasikviesti mažytę kaimo kapeliją. Žinau tiesa tik vieną, kainos jų jei neklystu 100Lt/vnt. + koks 100 už atvažiavimą. T.y. jei nebus jų šokėjų, kurie išjudina publiką, parodo žingsnius ir pan. o tik 3-4 muzikantai, tai gal ir įtilptum į savo pinigus. Tiesa jie nebūna nuo-iki, pakoncertuoja tik kokią vallandą, bet šiaip jau valanda pasiutpolkių nėra mažai biggrin.gif Na o kitu laiku tektų kompaktais kokiais tenkintis, todėl jei nori, kad kažkas būtinai užvedinėtų "kliuku kliuku" ar "mes vyrai", tai netiks wink.gif
Atsakyti
zinai, Piktuoli, matau nesusisnekesim, nes tu is tu, kurie daro toki darba, todel ir gina tokia pozicija, o as is tu zmoniu, kurie ima paslaugas is tokiu, kaip tu. todel nenoredama veltis i tolesnes diskusijas, kurios galetu uzsibaigti gincu, noreciau baigti sia tema. puikiai zinau, pas ka grojo vestuvese du muzikantai dvi dienas uz 450lt, ir nenusidainavo, nepasigere... taip pat zinau, kad tose paciose vestuvese tu muzikantu sunus filmavo, ir sita paslauga jauniesiems atsiejo dar 400lt. deja, ta visa menininku seimyna jau uzsienyje, ir jos jau nepasikviesi. tik nereikia sakyti, kad visi, kurie pigesni, tai ir prasti.
atsiprasau, sakiau, kad uzbaigiu, o vistiek dar pratesiau blush2.gif viskas, peace 000189.gif
Papildyta:
QUOTE(kate0 @ 2006 07 28, 12:18)
galima, mes toki samdem tai Virginija is Garliavos, temoje kazkur buvo jos kontaktai

kate0, ar labai daug prasyciau - paieskoti namuose, jei turi kur uzsirasius tos Virginijos kontaktu? blush2.gif butu ACIU labai tau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrytia @ 2006 08 02, 10:19)

kate0, ar labai daug prasyciau - paieskoti namuose, jei turi kur uzsirasius tos Virginijos kontaktu?  blush2.gif butu ACIU labai tau  thumbup.gif

Ausrytia matau kad galiu tau pagelbeti, stai Virginijos is Garliavos kontaktai : 552136 arba 861010768... Tikiuosi tau pasiseks smile.gif Sekmes
Atsakyti
QUOTE(1turte @ 2006 08 11, 00:38)
Ausrytia matau kad galiu tau pagelbeti, stai Virginijos is Garliavos kontaktai : 552136 arba 861010768... Tikiuosi tau pasiseks smile.gif Sekmes

aciu tau! notworthy.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai rekomenduočiau Salvijų Stravinską iš Kauno, toms kas dar neturi filmuotojo, šiltas bendravimas, daug idėjų, galimybė viską derinti kartu su juo. Žodžiu galutinis rezultatas yra fantastiškas, nors paslauga nėra iš pigiųjų ax.gif
Atsakyti