Jei ir draugas filmavo, tai tikrai galima labai graziai padaryti...
Per mano seses vestuves irgi filmuota 2kamerom, tik aisku reikia labiau susiderinti, kas ka filmuoja....bet ir nesusitarus (mano seses atveju) buvo imanoma padaryti toki vaizda - jaunieji pjauna torta per visa ekrana, bet ekrano kampe sone kita scena, kur tik rankos pritrauktos. Zodziu kadras kadre Ir ta pati dariau su jaunuju sokimu Jau kaip grazu
O atvaziavimas prie baznycios ir iejimas i baznycia...as tai irgi tik palikau islipimas is masinos, ejimas i baznycia, jau stovi viduje...O pulkas ir taip matysis kitose scenose ir kai bus pamergiu/pabroliu asmenine svente, - tai jie ir bus centre, o dabar - tik jaunieji svarbiausia ir grazus nuoseklumas
kol kas saviškio operatoriaus geru darbu neabejoju... tikiuosi, mano lūkesčiai pasiteisins
QUOTE(operatorius @ 2006 06 28, 23:57)
Su pagarba operatorius Giedrius.
nekreipkit demesio i ta katytee, ji cia daug kuriais yra nepatenkita. Tokia jau jos natura
QUOTE(kate0 @ 2006 06 30, 06:43)
nekreipkit demesio i ta katytee, ji cia daug kuriais yra nepatenkita. Tokia jau jos natura
zinai ka kate0, esi labai nemandagi ir nesiaukleta moteris. jei kazkada mkusu nuomones nesutapo, nereik cia dabar eiti ir loti ant viso forumo kad mano natura pagal tave ne kokia.
jei dar neperskaitei kiotse temose esu labai patenkinta kas ir kaip vyko mano vestuvese, pagyriau ir fotografa ir floriste, ir kuniga ir savo pulka, ir salona kuriame rubus nuomavaus ir kirpeja ir visaziste ir restorana...viskas buvo nuostabu, bet vat deja fimuotojas man neitiko ir nieko cia blogo nematau!
QUOTE(kate0 @ 2006 06 30, 09:43)
Jei katyteee sako, kad filmuotojas jai nepatiko, reiškia tikrai prastas buvo. Nemanau, kad ji čia bereikalingai skustųsi, kad negerai prifilmavo.
Labai šaunu katyteee, kad parašei , kitos merginos paskaičiusios apie tą Giedrių, jo paslaugų tiesiog atsisakys arba neužsisakys. Tiesiog, kai moki pinigus (ir dar nemažus) tikiesi geriausio rezultato.
Užjaučiu tave, ir tikiuosi, kad jus perdarysit ir sumontuosit tikrai gerą "filmuką", kuris patiks ir tau ir tavo vyrui.
Sekmės
QUOTE(Ne_gera @ 2006 06 30, 15:17)
Jei katyteee sako, kad filmuotojas jai nepatiko, reiškia tikrai prastas buvo. Nemanau, kad ji čia bereikalingai skustųsi, kad negerai prifilmavo.
Labai šaunu katyteee, kad parašei , kitos merginos paskaičiusios apie tą Giedrių, jo paslaugų tiesiog atsisakys arba neužsisakys. Tiesiog, kai moki pinigus (ir dar nemažus) tikiesi geriausio rezultato.
Užjaučiu tave, ir tikiuosi, kad jus perdarysit ir sumontuosit tikrai gerą "filmuką", kuris patiks ir tau ir tavo vyrui.
Sekmės
Sekmės
dekui ne_gera uz gerus zodzius....
ne kiek norejau ispeikt filmuotojo, o kiek norejau perspet visas kad paskui nereketu gailetis...nes antra karta jau niekada neperfilmuosi...
Mielosios padekit prasau Reikia filmatoriaus gero Siauliuose...gal turit kokiu pasiulymu...
QUOTE(Ne_gera @ 2006 06 30, 18:17)
<...>kitos merginos paskaičiusios apie tą Giedrių, jo paslaugų tiesiog atsisakys arba neužsisakys. Tiesiog, kai moki pinigus (ir dar nemažus) tikiesi geriausio rezultato. <...>
Skaitau, skaitau ir nesusilaikau nepasisakiusi.
Aš suprantu, kad apmaudu, kai gauni ne tai ko tikėjaisi, bet...
Šie vieši nusiskundimai yra labai subjektyvūs ir dėl jų galima susidaryti visiškai klaidingą nuomonę apie filmuotoją. Ir gal būt, kažkas paskaitęs tokį komentarą, tikrai atsisakys ar nepasirinks apšmeižto operatoriaus (dėl galimų menkų netikslumų) ir galiausiai gali užsirauti ant dar blogesnio varianto. Patarimas busimiems jauniesiems, kad išvengti to, siūlau nusiusti prieš vestuves savo vestuvių pageidaujamą scenarijų, smulkiai aprašant akcentuotinas vietas (kiekvienas tikrai turi susikūręs savo galvoje idealų vaizdinį) taip bus išvengta nesusipratimų.
Tai tik irodo kaip svarbu aptarti visas detales... Nematau nieko blogo katytees pasisakyme, ji parase savo patirti, gal kitiems pravers..pvz man. As del to neatsisakyciau Operatoriaus( atrodo protingas zmogus), bet praleisciau daugiau laiko aptariant visa reikala, kaip ir su bet kuriuo kitu filmuotoju...
QUOTE(katyteee @ 2006 06 29, 19:27)
tik abidna ir tas kad tos nemontuotos yra vos kelios valandos...
Katyte, gerbiu tavo nuomone, bet (tik nesupyk) kelios valandos filmuotos medziagos tikrai nera mazai. Mes seimoj turim kamera jeu kokius 10 metu ir filmuoam visas keliones, sventes, gimtadienius ir kitus ivykius. Na aisku vestuviu dar neteko filmuot bet man atrodo (is megejiskos filmavimo patirties), kad 2-3 valandos medziagos yra nemazai.
QUOTE(Ne_gera @ 2006 06 30, 17:17)
O as manau, kad pasiskaiciusios Katytes, ka pirmiausia turetu padaryti kitos nuotakos, tai pasiimti popieriaus lapa ir priestuka ir parasyti punktukais rasineli tema "Ko as noriu is vestuvinio filmo". Ir paduoti ji operatoriui, visiems bus geriau
QUOTE(MagnolijaB @ 2006 07 01, 10:08)
Skaitau, skaitau ir nesusilaikau nepasisakiusi.
Šie vieši nusiskundimai yra labai subjektyvūs ir dėl jų galima susidaryti visiškai klaidingą nuomonę apie filmuotoją. Ir gal būt, kažkas paskaitęs tokį komentarą, tikrai atsisakys ar nepasirinks apšmeižto operatoriaus (dėl galimų menkų netikslumų) ir galiausiai gali užsirauti ant dar blogesnio varianto. Patarimas busimiems jauniesiems, kad išvengti to, siūlau nusiusti prieš vestuves savo vestuvių pageidaujamą scenarijų, smulkiai aprašant akcentuotinas vietas (kiekvienas tikrai turi susikūręs savo galvoje idealų vaizdinį) taip bus išvengta nesusipratimų.
mano pasisakyme butent ir buvo patarimas jaunamartems ka ir kaip reiketu aptarti su filmuotojais! taigi pasisakymas buvo patarimo keslais, o ne smeizimo!
QUOTE(Geliuke @ 2006 07 01, 13:17)
Katyte, gerbiu tavo nuomone, bet (tik nesupyk) kelios valandos filmuotos medziagos tikrai nera mazai. Mes seimoj turim kamera jeu kokius 10 metu ir filmuoam visas keliones, sventes, gimtadienius ir kitus ivykius. Na aisku vestuviu dar neteko filmuot bet man atrodo (is megejiskos filmavimo patirties), kad 2-3 valandos medziagos yra nemazai.
O as manau, kad pasiskaiciusios Katytes, ka pirmiausia turetu padaryti kitos nuotakos, tai pasiimti popieriaus lapa ir priestuka ir parasyti punktukais rasineli tema "Ko as noriu is vestuvinio filmo". Ir paduoti ji operatoriui, visiems bus geriau
montuotos medizagos manau net per daug manau max iki 1valandos uztenka montuotos medziagos, bet va nemontuotos galvojau kad buna daugiau nei 2val...
vat tikiuosi visos ir pasimokys is mano klaidos ir tikrai viska aptars iki smulkemnu, beje gal ir operatoriai pasinaudos tuom ir taip pat paklusines daugiau jaunuju kas ir kaip turetu buti!