Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių filmuotojai

QUOTE(Atėnė @ 2005 02 15, 11:22)
O kas ka galite papasakoti apie filmatoriu Olega? Nu kaina pas ji blink.gif . Kol nepasiskaiciau cia kiek kainuoja filmatoriai, tai maniau, kad 800-1000 Lt yra normali stavke.

Laba Atėne,

ar tu kalbi apie filmuotoja "Olegas ir co" na ju vizitenese kazkaip panasiai raso ? Jis gyvena netoli Vingio parko? Jei tai jis tai galiu ciut papasakoti, nes mes su juo taremes del filmavimo praita rudeni... unsure.gif is visu taip vadinamu "nebrangiu" filmuotoju jis man sakykim labiausiai patiko, na bent jau graziai pasnekejo ir filmuotos medziagos geros parode.... Taciau pries pat vestuves penktadieni jis mums paskambino ir pareiske, kad jis pats filnuoti negels, o atvaziuos jo kolega ... mad.gif ir deja to ka pats buvo prizadejes mes nesulaukem ... Nors filmuota medziaga labai skustis negaliu ir trumpa filmuka padare normliai , tik is zadetu 30-40 min. trumpumo isejo 1.20 val., bet kai tik budavo fainesnis momentas tai ziurek befilmuojant butinai tuo momentu reikdavo pasikeiti kasete ... mad.gif va cia tai ziurint kasete laabai matosi ... nors ir bande ten jie palipdyti ...
Tai va noriu tik perspeti kad su juo atsargiai, nors mes ir turejom jo pazada kad filmuos jis ir tiktai jis deja isejo kitaip ...
Atsakyti
Na merginos siek tiek neramu pasidare kad uzsisakai viena, paskui atvaziuoja kitas. O tai tariantis uzstato nepaliekat?
Atsakyti
tai va kad giredjau buna ir taip, kad dar tariantis is karto pasakoma jus turite sutikti su tuo, kad gfali atvykti ir ne tie zmones apie kuriuos kalbama tariantis

Jau sitas mane tai i pasiutima varo - tipo pirk kate maise ir viskas
Atsakyti
mano pazystami su tokiu bajeriu susidure tik pas juos muzikantai ne tie atvaziavi kurie ne tai kad dainuot nemokejo jie sneket netgi zmoniskai nepajege ...o jau ka sakyti jei filmuotojas savamokslis atvaziuos ,pasiuntinukas isvis ner apie ka kalbet ...mes tai kazkaip su filnuotojais neskubame,bet vertetu jau,nes man neramu darosi.... schmoll.gif
Atsakyti
wrezija,

o mes dar nieko nesirenkam nes dar 5 men liko
Atsakyti
Tai parasykit kontaktus tu "geru ir nebrangiu", kuriuos galit rekomenduoti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo r@siukas: 17 vasario 2005 - 08:29
QUOTE(burundukas @ 2005 02 16, 19:38)
Na merginos siek tiek neramu pasidare kad uzsisakai viena, paskui atvaziuoja kitas. O tai tariantis uzstato nepaliekat?

Tariantis ir uzstata palieki ir visas detales smulkiai aptari, ir kaip sakiau pazada ispesem kad jis dalyvaus ... bet deja isejo taip kaip isejo schmoll.gif
As pikta tik del to kad zmogus pazado netesejo, bet atsiustas kitas filmuotojas irgi buvo profesionalas, dirbantis lietuvos televizijoj, jis kaip tik vasara filmavo olimpines zaidynes... Savo darba gerai ismanantis ... mirksiukas.gif
As jau toks zmogutis esu jei jau pazadejei tai ir padaryk tai, nes kitokiu atveju i mano nemalone papuoli ... nera noro bedrauti su tokiais zmonemis ...
Atsakyti
[quote=angeliukas,2005 02 16, 16:09]
Laba Atėne,

ar tu kalbi apie filmuotoja "Olegas ir co" na ju vizitenese kazkaip panasiai raso ? Jis gyvena netoli Vingio parko? Jei tai jis tai galiu ciut papasakoti, nes mes su juo taremes del filmavimo praita rudeni... unsure.gif
Taciau pries pat vestuves penktadieni jis mums paskambino ir pareiske, kad jis pats filnuoti negels, o atvaziuos jo kolega ... mad.gif

Nu geras blink.gif , tokius pinigus sumokejus (pas ji 1300 Lt) tai gali plaukus nusirauti. Tai kuo tada pasitiketi?
Atsakyti
QUOTE(kate0 @ 2005 02 16, 21:32)
wrezija,

o mes dar nieko nesirenkam nes dar 5 men liko

mes tai jau viska susiradom tik masinu ir filmuotojo neturime doh.gif
Zinai as isitikinau jeigu nori kad viskas gerai pavyktu,reikia viskuo anksciau pasirupinti,nes geri filmuotojai,fotografai,muzikantai uzsakomi yra pries 7 men.iki vestuviu.Mes kai skambinome muzikantas tai tik musu diena laisva buvo thumbup.gif labai apsidziaugeme ir su sale tas pats buvo rolleyes.gif
Atsakyti
nu negazdinkit man 5 men o as dar niekuo nesirupinu - svajoju ir tiek
Atsakyti
Welnias....wisa laika galwojom kad filmuos pazystamas filmuotojas...ir ka... paskambinom siandien o jis jau WISAI wasarai uzimtas cry.gif cry.gif cry.gif Kaskokia tai nesamone
Atsakyti
Nesistebiu merginos. Mes sausio vidury buvom pas foto ir video, tai jie visa rugpjuti jau buvo uzimti tik musu savaitgalis buvo likes, tiesa, penktadieniu laisvu dar turejo. Pasiulyciau tau Bagyriuke, bet mes istekam ta pacia diena, taigi, jie jau uzimti.
Atsakyti