Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių filmuotojai

QUOTE(JolantaG @ 2006 02 14, 18:28)
Labas, Idula,
Gal galetum parasyti Salvijaus kontaktus? Buciau labai dekinga. matai mes esam uzsisake viena operatoriu, bet del jo man kazko sirdele nerimsta, tad dar dairausi kazko kita, tad jei gali, padek. Aciu  4u.gif


Idula, žinoma smagu kai esi minimas ir dar tokia proga, tai gal ir muzikantas pas jus bus Gintas?Mes jau rytoj važiuosim apžiūrėt keletą vietų kur galėtumem švęsti,o kur švesit jūs?
Atsakyti
QUOTE(LEDUTIS @ 2006 02 15, 12:26)
Idula, žinoma smagu kai esi minimas ir dar tokia proga, tai gal ir muzikantas pas jus bus Gintas?Mes jau rytoj važiuosim apžiūrėt keletą vietų kur galėtumem švęsti,o kur švesit jūs?




O kas tas Gintas? Kazkaip nieko negirdejus...Mes galvojam apie Vykinta ir Vyta...buvo jie pas pusesere vestuvese...Bet brukstelk apie ta Ginta, nes nieko neteko girdet. O svesim mes tai Raudones pili thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Idula @ 2006 02 15, 14:07)
O kas tas Gintas? Kazkaip nieko negirdejus...Mes galvojam apie Vykinta ir Vyta...buvo jie pas pusesere vestuvese...Bet brukstelk apie ta Ginta, nes nieko neteko girdet. O svesim mes tai Raudones pili  thumbup.gif

Sveika, jį mums rekomendavo taip pat Salvijus matėm jų pravestas vestuves thumbup.gif thumbup.gif Labai patiko dirba dviese, pagrindinis iš jų Gintas, daug ir įvairios muzikos, žaidimų, praveda visą vakarą, taigi piršliams kaip ir nereikia nieko ruoštis o ima 700lt.Tai nieko daug negalvoję ir užsisakėm g.gif Jei įdomu tai Ginto telefonas 8658 883526. beja jei ne paslaptis kiek mokėjote už pilies nuomą?
Atsakyti
QUOTE
Sveika, jį mums rekomendavo taip pat Salvijus matėm jų pravestas vestuves  Labai patiko dirba dviese, pagrindinis iš jų Gintas, daug ir įvairios muzikos, žaidimų, praveda visą vakarą, taigi piršliams kaip ir nereikia nieko ruoštis o ima 700lt.Tai nieko daug negalvoję ir užsisakėm  Jei įdomu tai Ginto telefonas 8658 883526. beja jei ne paslaptis kiek mokėjote už pilies nuomą?

biski per daug skaiciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(baltanosis @ 2006 02 15, 21:25)
biski per daug skaiciu  ax.gif

blush2.gif 8658 83526 doh.gif
Atsakyti
Sveikutes mergaiciukes, gal galetumete ir man i AZ imesti keleto geru fotografu ir filmuotoju numeriuku ar tinklapiu. Nes niekaip negaliu rasti kas sudomintu. Vestuves vyks Kauno raj.
Atsakyti
o aš vis nerandu... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 02 21, 12:47)
o aš vis nerandu...  verysad.gif

ko nerandi? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 02 21, 12:47)
o aš vis nerandu...  verysad.gif


Lijo, Junete kazkokius kontaktus neblogus turejo, jos pasiklausk
Atsakyti
[quote=lijo,2006 02 21, 12:47]
o aš vis nerandu... verysad.gif
[/quote
Lijo, pabandyk paskambinti 8-612-84509. Filmuotojas jis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Matėm jo ne tik pavyzdžius, bet ir realias vestuves filmuotas. Ir atsiliepimų tikrai gerų girdejau. Ir kaina tikrai verta darbo. jei ne, pabandyk paklausti gal jis ką turi pasiūlyti. Tik nesutik, jei siūlys savo tėvą, nes sūnus filmuoja super gerai, o tėvas (kaip girdėjom) atvirkščiai.
O šiaip telefonų aš labai daug turėjau, bet kai užsisakėm tą, kurį ir norėjom, tai kitus telefonus išmečiau doh.gif
Papildyta:
Lijo, dar gali nueiti, kur centre prie Luxor'o (prie seno turgaus) yra fotostudija. arba paskambink 310946. Pernai metais draugai iš ten ėmė filmuotoją, mokėjo 450 Lt. Jo darbas prastesnis, nei to, kurį mes užsisakėm, bet ir kaina ko gero bus žemesnė. Šiaip padaryta viskas buvo gerai, tikrai geriau, nei kas būtų iš vis mėgėjiškai filmavęs, bet, kai mes matėm, kad gali būti ir geriau, tai ėmėm kur geriau, ne kur pigiau.
Atsakyti
Sveikos, gal galit pasiūlyt kokių nors filmuotojų iš Klaipėdos apskrities. Man nieko ypatingo nereikia - svarbiausia, kad sugebėtų ne vien tik grindis ar kojas filmuot tongue.gif - na , kad viskas būtų normos ribose.(na ir kad nebūtų labai brangūs biggrin.gif )
Atsakyti
Labutis, gal galetumete pasiūlyti filmuotojų iš Siauliu ar apskrities?
Labai buciau dekinga...
Atsakyti